Csöpögő csap javítása Debrecenben. Forduljon hozzánk bizalommal!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Csöpögő csap javítása? Válassz a legjobb szakembereink közül! Keresd a Qjob-ot, és bérelj fel egy vízvezeték szerelőt Debrecenben! 88 szakember közül választhatsz, árak 3400-6300 Ft/db között. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Miután megosztod velünk a feladatot, azonnal felkeresünk árajánlatokkal, hogy rögvest megoldhassuk a problémát. Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz. Minden ingyenes! Ne habozz, válassz minket, és bízd ránk a csapjavítást! Áraink 3400-6300 Ft/db között változnak, az ár függ az elvégzendő munka bonyolultságától. Hívj most!

13 szakember, aki végzi a csöpögő csap javítását most online

Sándor

Sándor

A környeken vagyok.

Gábor

Gábor

Ingyenes kiszallas.

József

József

erdekel.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Debrecenben?

4300 - 8100 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a csöpögő csapok javítását Debrecenben!

Budapesten és Pest megyében garanciális duguláselhárítás, gyors kiszállás, 0-24 szolgálat. Minden dugulásra megoldás a duguláselhárító 24 csapata Akár fürdő, wc, konyha, udvar. Non-Stop készenlét. SOS megoldás a dugulásra.

  • Csöpögő csap javítása

    4300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Köszönjük a gyors, szakszerű munkavégzést!

Ödön
2 éve

Csatornatisztítás-mosogató-wc-mosdó. Ingyenes kiszállással. Woma is van ha kell!

  • Csöpögő csap javítása

    5200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Egy semmirekellő....

Marcel
2 éve

Szereltessen be modern, karos csaptelepet. Akár egy órán belüli kiszállás! Nem kell félnie a költségektől! Minden árat, költséget előre egyeztetek önnel. Hétvégén és ünnepeken is. Válassza a szaktudást!

  • Csöpögő csap javítása

    5400 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Jo szakember, rugalmas, precíz.

Flórián
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Rendelj szakembert most, hogy megjavítsuk csöpögő csapodat! Percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai INGYEN, kötelezettségmentesen! Kattints ide, hogy megrendeld most!

Egy szakember, aki végzi a csöpögő csap javítását, csöpögő csap javítása közben Debrecenben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hol lehet beszerezni a csöpögő csap alkatrészeket?

Az alkatrészek beszerezhetők a helyi vízvezeték-szerelő boltokban, például az Aquaprod Kft. vagy a Vízszer Kft.-nél. Az árak függnek az alkatrész típusától, általában 500-1500 forint között változnak. Ajánlom, hogy a pontos információkért vegye fel a kapcsolatot a boltokkal.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért változik a csöpögő csap vízszintje?

A csöpögő csap vízszintjének változása azért következik be, mert folyamatosan csepegteti a vizet, ami csökkenést okoz a csap környezetében található vízmennyiségben. Minél gyakoribb a csöpögés, annál jelentősebb lehet ez a változás. A csöpögő csap javítása vagy cseréje javasolt, hogy elkerüljük a felesleges vízpazarlást és a további vízmennyiség csökkenését. A csapok árai általában különböznek az anyagok, a márkák és a kivitelek szerint, de átlagosan egy jó minőségű csap ára kb. 20-30 euró lehet.

Olvas

Népszerű kérdés

Ki tudom javítani a csöpögő csapot saját magam?

A csöpögő csap javítása nem igényel különleges szaktudást, de szükséges az alapvető műszaki ismeretek és a megfelelő eszközök használata. Első lépésként érdemes ellenőrizni a csap alkatrészeit, és cserélni a meghibásodottakat. A csapgömbölyű, porcelánberakásos és perselyes csapoknál a berakás vagy a persely cseréje, míg a kartácsosnál a főtengely és a tömítés cseréje lehet szükséges. Az alkatrészek ára általában a csap típusától és a beszerzési helytől függ, általában azonban 500-2000 forint közötti összegre lehet számítani. Az interneten számos útmutató található a javításról, így bátran álljunk neki a saját magunk javítani a csöpögő csapot.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik csöpögő csap típus alkalmas a fürdőszobába?

A Grohe Eurosmart csöpögőmentes csap a legmegfelelőbb választás fürdőszobai használatra, mely jelenleg 24 990 forintos áron vásárolható meg az áruházakban.

Olvas