Falon kívüli vízvezeték szerelés Debrecen területén!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Keresed a legjobb szakembert falon kívüli vízvezeték szereléshez? Ne keresgélj tovább, mert nálunk megtalálod! Szolgáltatásunk kiváló minőségű, megbízható és gyors, ráadásul versenyképes árakkal. A legjobb rész? Nem kell többé időt és energiát pazarolnod a megfelelő szakember megtalálására, mi mindent elintézünk helyetted! Vegyél fel velünk kapcsolatot még ma, és élvezd a professzionális szolgáltatásunk előnyeit. Az árak 30.000 és 60.000 forint között változnak, a pontos ár azonban a munka típusától és bonyolultságától függ.

14 vízvezeték-szerelő most online

László

László

Ingyenes kiszallas.

Sándor

Sándor

erdekel.

Balázs

Balázs

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül megbízható szakembert Debrecenben?

7100 - 13400 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb vízvezeték-szerelők Debrecenben!

Duguláselhárítás Garanciával, Most Akciós áron. Profi eszközök, 10 Év Gyakorlat, Non-Stop, Minőség bontás nélkül, Most Akciós áron. Profi eszközök, 10 Év Gyakorlat, Non-Stop.

  • Falon kívüli vízvezeték szerelés

    5100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Megbízhatatlanok, nem javaslom! Egyetlen "ütőkártyájuk" az, hogy a vízművek szerződött partnere.

Marcel
2 éve

Prémium, amerikai minőség a Cal Spas jacuzzigyártótól. Bízd ránk a beépítést, telepítést. Válassz különböző méretű és felszereltségű jakuzzi kínálatunkból. Kérj ajánlatot!

  • Falon kívüli vízvezeték szerelés

    3600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Gyors egyeztetés után fix, korrekt árajánlatot kaptam. 1 órán belül megérkezett, segítséget is hozott. A problémát szakszerűen és rugalmasan oldotta meg.

Gábor
2 éve

Visszaadjuk fürdőkádja fényét! Tartós megoldás. Magyarország legrégebbi szolgáltatója. 30 éve működünk - Válasszon minket! Kádfestés bontás nélkül, esztétikus megoldás. Olcsóbb, jobb, szebb. Tetszőleges színben. Sok ezer kád referencia. 18 hónap garanciával!

  • Falon kívüli vízvezeték szerelés

    4200 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Főszezon középen is hamar, már másnap ki tudott jönni. Az árat előre közölte a kazankarbantarzasra. Korrekt hozzáállás, nem lenéző és megfelelően tájékoztat. A karbantartás 15.000 Ft volt, ami átlagos a saját tapasztalatom szerint. Egyetlen észrevételem, hogy a megbeszélt idő helyett 2.5 órával később tudott csak jönni, mert megcsúszott egy másik helyen. Összeségében ajánlani tudom, nagyon korrekt hozzáállás.

Antal
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendelj most vízvezeték-szerelő szolgáltatást és tapasztald meg, hogyan érkeznek percek alatt az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Az egész INGYEN van és kötelezettségmentes! Kattints most!

Egy vízvezeték-szerelő, falon kívüli vízvezeték szerelés közben Debrecenben