Folyosó burkolás Debrecenben gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Burkolómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj folyosóburkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Keressen 72 tapasztalt szakembert Debrecenben, ha folyosó burkolásra van szüksége! Minőségi munkát garantálunk. Kérjen ajánlatot még ma! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Debrecenben környékén található szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

10 folyosóburkoló most online

Viktor

Viktor

Ingyenes kiszállás.

Janos

Janos

Érdekel.

Imre

Imre

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a folyosó burkolás Debrecenben?

4400 - 8300 Ft/m2

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb folyosóburkolóok Debrecenben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező folyosóburkolót!

Vízálló padló- és falburkolat, amely nem csak extrém strapabíró, de házilag lerakható. Kattintson webáruházunkra, vásároljon most vagy kérjen termékmintát. Akciós termékek.

 • Folyosó burkolás

  3700 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Kiváló munkát végeztek! Bátran ajánlom őket! Köszönjük

A PerfectStone kő- és márványszőnyegek népszerű felületek természetes kőből. Kő- és márványkavics szőnyegek a legmagasabb UV-védelemmel. Minőség. Építési kémia.

 • Folyosó burkolás

  6000 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Profik, jofejek. Villamgyors lerakas.

Kültéri Járólap Lerakása. Több mint 1000 találatot kaphat az internetről. A teljes áttekintés. Milliók bíznak benne. Web, képek és videó. 100+ millió látogató. Non-stop információ. Hírek, tények és egyebek.

 • Folyosó burkolás

  4700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Kedves tulajdonosok segítenek eligazodni a térkővek között. Segítőkész hozzáállás. Szállítást is megszervezik. Nagyon szép választékból mindenki megtalálhatja a neki valót.

Modern, dekoratív megoldás fürdőszobába, konyhába, nappaliba. Rögzítése gyors és egyszerű. Az EASY COVER PRO egy végleges megoldás még a legnagyobb faldekorációs...

 • Folyosó burkolás

  4200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Sándort és Csapatát nagyon jó szívvel ajánljuk. A munka elvégzése előtt a kapcsolattartás mindig gyors és zökkenőmentes volt; az árajánlatuk korrekt és átlátható (és a munkálatok végeztével sem változik); az egyéni helyzetünket rugalmasan és segítőkészen kezelték; a munkát percre pontosan a megbeszélt időben kezdték; gyorsan, hatékonyan, szépen, pontosan dolgoztak, nagyon összeszokott csapatnak tűntek. Ha újra kellene kezdenünk, gondolkodás nélkül választanánk újra őket, köszönjük a munkájukat.

Több ezer burkolónk van. Hozzon létre megbízást, és perceken belül ajánlatokat kap. Ne hagyatkozzon a szomszédok ajánlásaira. Találjon tapasztalt szakembert a Wilión. Minősített kézművesek. Wilio szabad. Gyors és gondtalan. Szakemberek szinten.

 • Folyosó burkolás

  5600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

A legjobb. Mindent is tud mindenről is. Bármire talál megoldást. Minőségi, megfizethető, megbízható. Szeretjük. 😊

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj folyosóburkoló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy burkoló folyosó burkolás közben Debrecenben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Folyosó burkolás: mennyibe kerül Debrecenben?

Debrecenben a folyosó burkolás átlagos díja 3800 - 7200 Ft/m2. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Burkolók - hogyan válasszunk Debrecenben?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok burkolót Debrecenben?

Most 50 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést FOLYOSÓ BURKOLÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kereshetünk burkolót?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált burkolót keresned akkor, ha erre van szükséged: folyosó burkolás.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérhetjük egy profi burkoló segítségét?

Egy megbízható burkoló a folyosó burkolás mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok, szolgáltatások tartoznak ide: folyosó burkolás?

A folyosó burkolás és mindegyik részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy burkolót nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas