Minőségi fürdőkád lefolyó szerelés Debrecenben. Tapasztalt szakemberekkel és minőségi anyagokkal!

Vízszerelőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj vízszerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb vízszerelőket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 68 vízszerelő közül! Korrekt fürdőkád lefolyó szerelés árak — 7800-14600 Ft/alkalom. érelje fel a legjobb specialistákat Debrecenben! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan állj neki? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Debrecenben közelében található szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

10 vízszerelő most online

Mate

Mate

Ma is elvallalom.

Tamas

Tamas

Ma is elvallalom.

Gabor

Gabor

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül a fürdőkád lefolyó szerelés Debrecenben?

7800 - 14600 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb vízszerelők Debrecenben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező vízszerelőt!

Előre megtervezett lépésekkel és ütemtervvel dolgozunk, így a határidőket betartjuk! 15 éves tapasztalattal vállaljuk fürdőszobája komplett, teljes körű felújítását. Előre megírt ütemterv. Szolgáltatásaink: Kád felújítás; Wc csempézés, Fürdő felújítás 5 napon belül, tapétázás

 • Fürdőkád lefolyó szerelés

  3700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon segítőkész, profi és gyors. Már másnapra vállalta a církó javítását, és tisztítását. Ajánlom mindenkinek aki szakszerű munkát szeretne. Köszönöm.

A panellakás is lehet igényes, szép és egyedi. Bízza ránk a tervezéstől a kivitelezésig. Legyen egyedi, igényes és szép fürdőszobája. Ön megálmondja, mi megépítjük! Megbízható, precíz csapat. Minőségi felújítás. Lakásfelújítás Budapest. Exclusive kialakítások. Amiket vállalok: Fürdőszoba átalakítás; Wc felújítás, 9x napos határidő, gipszkarton falak építése

 • Fürdőkád lefolyó szerelés

  4600 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Megbízható, precíz. Ajánlom mindenkinek!

Komplett felújítások egyedi, személyre szabott megoldásokkal és Garanciával. A kis felújításoktól kezdve a teljes fürdőszobai átalakításig. Megbízható kivitelező. Amiket vállalok: Komplett fürdőszoba felújítás; Wc csempézés, Fürdő felújítás 5 napon belül, illesztős tapétázás

 • Fürdőkád lefolyó szerelés

  3600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

A múlt héten újonnan vásárolt gáztűzhely beszerelésére kértem fel. A munkavégzése során végig meg volt bennem az a pozitív érzés, hogy igen, -a szó valódi értelmében vett - szakembert sikerült találnom. (Bevallom manapság egyáltalán nem ez a kép jelent meg a fejemben, ha bármi oknál fogva szakembert kellett kihívnom.) Pontos, precíz, alapos munkavégzés. Röviden így tudnám jellemezni Csikós Attila úr munkáját. Ritka alkalom amikor én olyan munkával találkozom, amit borravalóval is meg kívánok köszönni. Csikós Úr munkája ilyen volt, ő azonban nem fogadta el, ragaszkodott az előre közösen megbeszélt árhoz. Ezért azt az ígéretet tettem, hogy mindenkinek, akinek szüksége lehet jó szakemberre ajánlani fogom. Ezt most meg is teszem. Visszaadta nekem a hitet, hogy vannak még a szakmájukhoz értő, precíz, nem lehúzó szakemberek is a mai világban. Köszönöm!

Komplett felújítások egyedi, személyre szabott megoldásokkal és Garanciával. Régi fürdőszoba bontásától a teljesen új és egyedi megépítéséig teljeskörű... Főbb szolgáltatásaink: Kád felújítás; Lakótelepi wc felújítás, 4-5 nap felújítási munkaidő, hőszigetelés

 • Fürdőkád lefolyó szerelés

  5300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon jól dolgozó csapat, ajánlom őket bárkinek.Kevésbé szakértő hölgyekkel is türelmesek,elmagyaráznak ,megtanítanak minden fontosat,akár telefonos segítség formájában is. A család anyagi helyzetéhez mérten korrektül elmondják az optimális lehetőségeket.Nekem külön szimpatikus az értékrendjük,ahogy apa és fia egymást kiegészítve ,tisztelve dolgozik, tisztaságot hagyva maga után.Ha "nagy gáz van "a lehető leghamarabb segítenek, alaposak, felhívják a figyelmet a karbantartás várhatóan esedékes feladatára.Kifejezetten könnyebbség lehet,hogy átutalással is rendezhető az összeg.

Precíz tervezés, minőségi munka kedvező áron, rövid vállalási határidővel. Ingyen felmérés. Lakások, házak, panellakások fürdőszobájának minőségi megújítása rövid időn belül. Profi szakemberekkel. Rövid határidővel. Kedvező, megfizethető ár. Szolgáltatásaink: Kád zománc javítás; Panel wc felújítás, Új Fürdő, profi munka 4-5 nap, fa mázolás

 • Fürdőkád lefolyó szerelés

  5000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Attila akárhányszor hívom, pontosan érkezik, kedves, udvarias és a jó megoldásig nem nyugszik. Az elszámolás korrekt és pontos, nagyon jó szívvel ajánlom mindenkinek.

A panellakás is lehet igényes, szép és egyedi. Bízza ránk a tervezéstől a kivitelezésig. Legyen egyedi, igényes és szép fürdőszobája. Ön megálmondja, mi megépítjük! Ingyenes felmérés. Exclusive kialakítások. Minőségi felújítás. Megbízható, precíz csapat. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Vas kád felújítás; Wc csempézés, Fürdőszoba felőjítás Gyorsan, lakásfelújítás

 • Fürdőkád lefolyó szerelés

  2000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Korrekt cég, nagy tapasztalatú, munkáját szenvedéllyel, nagy szaktudásal végző tulajdonossal!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg vízszerelő szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy vízszerelő fürdőkád lefolyó szerelés közben Debrecenben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Fürdőkád lefolyó szerelés: mennyibe kerül Debrecenben?

Debrecenben a fürdőkád lefolyó szerelés átlagos ára 10200 - 19100 Ft/db. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Vízszerelők - mi alapján választhatunk Debrecenben?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők értékeléseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok vízszerelőt Debrecenben?

Ebben a pillanatban 60 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést FÜRDŐKÁD LEFOLYÓ SZERELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kereshetek vízszerelőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált vízszerelőt keresned ha szükséged van erre: fürdőkád lefolyó szerelés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó vízszerelő?

Egy jó vízszerelő pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik szolgáltatások tartoznak ehhez: fürdőkád lefolyó szerelés?

A fürdőkád lefolyó szerelés és mindegyik részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy vízszerelőt bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas