Teljes körű fürdőszoba átalakítás Debrecenben. Az Ön igényeire szabva!

Fürdőszoba Felújítót könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj fürdőszoba felújító szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb fürdőszoba felújítókat a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 94 fürdőszoba felújító közül, 9400-17600 Ft/óra áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Debrecenben bérelj fel a legjobb szakembereket a fürdőszoba átalakítás! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan állj neki? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Debrecenben környékén dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

14 fürdőszoba felújító most online

Gabor

Gabor

erdekel.

Csaba

Csaba

Sok tapasztalatom van

Tamas

Tamas

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a fürdőszoba átalakítás Debrecenben?

9400 - 17600 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb fürdőszoba felújítók Debrecenben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fürdőszoba felújítót!

Víz, gáz, fűtésszerelés elérhető áron, fürdőszoba felújítás, szerelés, hívjon most. Vízszerelés gyorsszolgálat, csőtörés, duguláselhárítás, ingyenes kiszállás. Szolgáltatásaink: Fürdőszoba átalakítás; Panel wc felújítás, 8x napos határidő, pince festés

 • Fürdőszoba átalakítás

  4600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

A google értékelés alapján választottuk a szolgáltatót. Nagyon elégedettek vagyunk mi is. Telefonon mindenben segítettek, gyorsan és pontosan érkeztek, precizen dolgoztak. Minden a megbeszéltek szerint történt.

A panellakás is lehet igényes, szép és egyedi. Bízza ránk a tervezéstől a kivitelezésig. Legyen egyedi, igényes és szép fürdőszobája. Ön megálmondja, mi megépítjük! Ingyenes felmérés. Minőségi felújítás. Exclusive kialakítások. Megbízható, precíz csapat. Szolgáltatásaink: Fürdőkád festés; Panel wc felújítás, Fürdő felújítás 5 napon belül, mázolás

 • Fürdőszoba átalakítás

  3100 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Gyors, pontos, megbízható. Ezek jutnak eszembe először, ha Attilára gondolok. A kislányom születése miatt időszűkében voltunk, így különösen fontos volt hogy ne habókra mondja a mester, hogy elvállalja és ne majd jövök"-re intézze a kazánjavítást és a fűtési rendszer karbantartását.

Teljes körű, fürdőszoba, lakás és ingatlan felújítás, garanciával. Valós refereciákkal. Otthona minden helységét felújíthatja most egy kivitelezővel. Kérjen ajánlatot még ma! Megbízható kivitelező. Állami támogatásra is. Fix határidőkkel.... Amiket vállalok: Akril kád felújítás; Wc hátfal felújítás, Panellakás felújítása, konyha festés

 • Fürdőszoba átalakítás

  2300 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Nem csak az tetszik benne,hogy más szakértőkkel" ellentétben , korrekt és alapos,hanem,hogy érthetően el is magyarázza,hogy mit csinált. Egy jó hosszú távú befektetés."

Régi fürdőszoba bontásától a teljesen új és egyedi megépítéséig teljeskörű felújítással. Kád... Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Fürdőkád beépítés; Panel wc felújítás, Új Fürdő, profi munka 4-5 nap, falfestés

 • Fürdőszoba átalakítás

  3300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

SZAKSZERŰSÉG, PONTOSSÁG, IGÉNYESSÉG, MEGBÍZHATÓSÁG, KORREKTSÉG LEHET EZT MÉG RAGOZNI, DE MINEK? MIT VÁR ILL. MIT REMÉL KAPNI EGY KUNCSAFT A SZAKEMBERTŐL? MÁST, KÉRDEM ÉN, MIT LEHET MÉG VÁRNI? SEMMIT. CSIKÓS ÚR MAGA A CSÚCS!

Komplett felújítások egyedi, személyre szabott megoldásokkal és Garanciával. Régi fürdőszoba bontásától a teljesen új és egyedi megépítéséig teljeskörű felújítással. Állami támogatásra is. Fix határidőkkel. Garanciális munka. Főbb szolgáltatásaink: Fürdőszoba felújítás; Wc hátfal felújítás, 9x napos határidő, knaufastés

 • Fürdőszoba átalakítás

  3900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Köszönöm a pontos precīz munkåt! Tovåbbi sok sikert kívånok!!!

Legyen szó csak festésről, burkolásról vagy fürdőszoba felújításról keressen bizalommal Fő profilunk: Kád zománc felújítás; Wc burkolás, 4-5 nap - Fürdőszoba felújítás, javítás

 • Fürdőszoba átalakítás

  3900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Gyorsak, de kalkulálj úgy velük, hogy félóra munkáért (Ventillátor lapát tisztítás) 35ezret kérnek. Aztán zsidónak neveznek ha sokallod.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg fürdőszoba felújító szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy fürdőszoba felújító fürdőszoba átalakítás közben Debrecenben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Fürdőszoba átalakítás: milyen árak vannak Debrecenben?

Debrecenben a fürdőszoba átalakítás átlagos díja 8600 - 16200 Ft/db. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Fürdőszoba Felújítók - mi alapján választhatunk Debrecenben?

Nézd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok fürdőszoba felújítót Debrecenben?

Jelenleg 55 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést FÜRDŐSZOBA ÁTALAKÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy fürdőszoba felújító?

Egy fürdőszoba felújító a következő feladattal bízható meg bátran: fürdőszoba átalakítás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérheted egy fürdőszoba felújító segítségét?

Egy profi fürdőszoba felújító a fürdőszoba átalakítás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben van szükséged rá: fürdőszoba felújító?

Ha egy megbízható fürdőszoba felújító segítségére van szükséged, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A fürdőszoba átalakítás és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas