Garázs tető építés Debrecenben tapasztalt szakemberekkel!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 77 tetőfedő közül! Korrekt garázs tető építés árak: 4600-8600 Ft/m2. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Debrecenben! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Debrecenben környezetében dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

12 tetőfedő most online

László

László

Sok tapasztalatom van

Attila

Attila

Ma is elvallalom.

Csaba

Csaba

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a garázs tető építés Debrecenben?

4600 - 8600 Ft/m2

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Debrecenben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

Palatető szigetelés garanciával. Palatetők bontás nélküli felújítása minőségi anyaggal. 20 éves tapasztalat, gyors munkakezdés. Ingyenes felmérés. Hívjon, megbízható szakember. Kémények körbeszigetelése. Szigetélés bádogosmunkák. Szellőzők beépítése.

 • Garázs tető építés

  7000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Hívtam, nem elérhető és vissza se hívott.

Keresse kollégánk a legjobb ajánlatért még ma!

 • Garázs tető építés

  5200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Időre kész volt amit rendeltem, szín is oké volt, de a magasság 1800mm helyett 1700mm-re sikerült (ral7016 lemez kerítés). Mivel a lemezek be voltak csomagolva ezért nem néztem meg átvételkor. Ezért csak 4 csillagot adok.

Ben Biro
2 éve

Vészhelyzet-elhárítás. 100% elégedettségi garancia. Hívhat minket hétvégén is.

 • Garázs tető építés

  4800 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Soha senkinek se ajánlom, ilyen bunkó emberekkel rég találkoztam.

Tapasztalt, profi tetőfedő csapatunk könnyedén képes kezelni még a nehéz projekteket is. A biztonság az első. Nem kell aggódnia a felszerelt tető miatt. További információ.

 • Garázs tető építés

  8800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Minden is van 😁

Magas minőséget kínálunk elérhető áron. Ne kockáztasson, bízza magát profikra! Az ország minden településén vállaljuk tető szórt poliuretán hab szigetelését. Az ország minden pontján. Gyors és profi csapat. Szolgáltatások: Állapot felmérés, Korszerű szigetelés.

 • Garázs tető építés

  9200 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Talán nem voltam korrekt az időpontokat illetően, elnézést kérek. június közepén volt a megrendelésem. júli. 24-én Utolsó üzenet rövid és tömör volt, "Csináljuk!""

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő garázs tető építés közben Debrecenben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Garázs tető építés: mennyi az ára Debrecenben?

Debrecenben a garázs tető építés átlagos ára 4100 - 7700 Ft/m2. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok igazi értékeléseket?

Debrecenben a garázs tető építés szolgáltatáshoz már 69 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Minden magas minősítésű specialistáról megtalálható már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok tetőfedőt Debrecenben?

Most 53 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést GARÁZS TETŐ ÉPÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kereshetek tetőfedőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható tetőfedőt megbíznod akkor, ha erre van szükséged: garázs tető építés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi tetőfedő?

Egy jó tetőfedő pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladathoz van szükséged rá: tetőfedő?

Ha egy megfelelő tetőfedő segítsége kell, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A garázs tető építés és a hasonló munkák legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas