Glettelés előtti mélyalapozás Debrecen területén!

Szobafestőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj szobafestő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb szobafestőket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 72 szobafestő közül! Korrekt glettelés előtti mélyalapozás árak — 300-600 Ft/m2. érelje fel a legjobb specialistákat Debrecenben! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Debrecenben környezetében elérhető szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

11 szobafestő most online

Zoltan

Zoltan

Ma is elvallalom.

Balazs

Balazs

Ma is elvallalom.

Gabor

Gabor

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül a glettelés előtti mélyalapozás Debrecenben?

300 - 600 Ft/m2

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szobafestők Debrecenben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szobafestőt!

Tetőfedések és tetőfelújítások széles választékát kínáljuk, ács és bádogos munkával. Vízteres kandallók beszerelése, bekötése, valamint meglévő rendszerekre kötése, gyorsan. Fő profilunk: Ház külső színezés, Szobafestés Korrekt Áron, Ereszdeszka festés, fürdőszoba festés, márvány

 • Glettelés előtti mélyalapozás

  4500 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Az előző hozzászólókkal ellentétben, nekem csak rossz tapasztatom van Richárddal kapcsolatban. A megbeszélt munkát eljött felmérni, azt elvállalta, és azt ígérte hogy egy héten belül küldi az árajánlatot. Azóta (ennek több hete) viszont semmilyen módon nem tudom elérni, a telefont nem veszi fel, SMS-re nem válaszol. A leírtak alapján a véleményem az, hogy aki vele akar dolgoztatni az kellemetlen helyzetbe kerülhet, nem megbízható!

Fémek gyorsfestése, Szinterezés 6.1 méterig, bármilyen színben. 400kg súlyhatár! Lemezburkolatok, kerítések, korlátok festése rövid határidővel. CSEPELEN. SZINTEREZÉS. Főbb szolgáltatásaink: Festés hengerrel, Lakások teljes körű festése, Csövek festés, csík makulatúrázás, padlószőnyeg lerakás

 • Glettelés előtti mélyalapozás

  4500 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Lászlót egy konyhaburkolat javításával bíztam meg. Én úgy gondolom, hogy nem árul zsákbamacskát. Ahogy azt a bemutatkozásában írja is, valószínűleg nem ő adja a legolcsóbb ajánlatot, de minőségi munkát végez és alkalmazkodik a megbízó igényeihez. Ennek tükrében semmi gond nincsen az árképzéssel. Egy jó szakembert meg kell fizetni és pont. Cserébe nem kell az olcsó után egy másikat megbízni, aki kijavítja azt, amit az olcsó elrontott. Az egyezetés folyamán már számomra egyértelmű volt, hogy megtaláltam a megfelelő embert a munkára. Lényegretörően kérdezett, a kérdéseimet rendesen megválaszolta, az esetlegesen felmerülő problémákról pedig tájékoztatást adott, valamint elmondta, hogy azok felmerülése esetén hogyan tudunk továbbhaladni. Az én esetemben az egyetlen negatívum, hogy az időpontegyeztetésnek többször neki kellett futnunk. Ezt nem tartottam szerencsésnek, de az ebben az esetben elvárható kommunikáció megvolt, úgyhogy úgy gondolom, hogy ez is a helyén volt kezelve.

15 éve dolgozom a szobafestő, mázoló és tapétázó szakmában. Munkámra igényes, precíz szakember vagyok, keressen bátran. Szolgáltatásaink: Festés előtti falcsiszolás, Szobafestés, mázolás tapétázás, Radiátorcső festés, csík makulatúrázás, járólap feltörés

 • Glettelés előtti mélyalapozás

  4700 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Első megbeszélt alkalommal nem tudott megjelenni, vizsgáztatni vitte az autót, írt üzenetet. Szombat délelőtt 10-11-re egyeztettünk új időpontot, délben hívott, hogy most tudna indulni Szolnokról (Pestre). Sebaj, egyeztettünk, megígérte, hogy küld ajánlatot, azóta nem hallottam felőle, munkájáról ennek megfelelően nem tudok nyilatkozni.

Üdvözöljük ! Balázs Miklós & Farkas Géza Víz, Gáz, Fűtés, Duguláselhárítás, Teljes Épületgépészeti Kivitelezés Garanciával, Számlával ! Amiket vállalok: Fűtéscső festés, Ingyenes helyszíni felmérés, Lambéria festés, csík makulatúrázás, homlokzat burkolás

 • Glettelés előtti mélyalapozás

  4000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

A megkeresésre azonnal reagált, gyakorlatilag a munka körül írásával telefonba egyből tudott árat is mondani, amelyben meg is tudtunk egyezni. Ez teljesen reális volt, az elképzeléseimnek megfelelő, előtte négyszeres árajánlatokat kaptam. A feladat burkolás volt, a kivitelezés pedig profi, nagyon igényes és szép lett. A megkeresést követően egy héten belül már meg is csinálta László kollégája a burkolást. Munka közben folyamatos volt a kommunikáció, hogy az igényeknek megfelelő legyen a burkolat (különböző csempék által kirakott minta miatt). Csak ajánlani tudom!

Munkájára igényes, megbízható, profi gipszkartonszerelőként bárminemű elképzelések teljeskörű megvalósítását vállaljuk! Fő profilunk: Csempe festés, Festés, Falfestés szivaccsal, knaufastés, aljzat betonozás

 • Glettelés előtti mélyalapozás

  4900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon jó munkaerőt sikerült találnunk. A munkát tökéletesen elvégezte, másoknak is ajánlom.

Erica B.
2 éve

Állványozás, betonozás, falazás, festés, gépi vakolás gipszkartonozás hőszigetelési munkák. Kulcsrakész házak. Generálkivitelezés. Ház- és lakásfelújítás. Házak szerkezetépítése. Fő profilunk: Felület feldurvítása PEKKELÉS (betonfelület); Plafon glettelése, Gépi vakolás profi minőségben, konyha festés

 • Glettelés előtti mélyalapozás

  3800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon meg voltunk elégedve Laci munkájával!Amit ígért, ahhoz mind árban, időben tartotta magát! Szép és minőségi munkát végeztek, csakis ajánlani tudjuk!

Jency
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg szobafestő szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy szobafestő glettelés előtti mélyalapozás közben Debrecenben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Glettelés előtti mélyalapozás: mennyi az ára Debrecenben?

Debrecenben a glettelés előtti mélyalapozás átlagos díja 1800 - 3500 Ft/m2. A feladat megosztásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok valós véleményeket?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők véleményeit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok szobafestőt Debrecenben?

Most 57 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést GLETTELÉS ELŐTTI MÉLYALAPOZÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kereshetünk szobafestőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált szobafestőt keresned ha erre van szükséged: glettelés előtti mélyalapozás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a szobafestő?

Egy jó szobafestő pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és a munkával időben végez. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben lehet szükséged rá: szobafestő?

Ha egy megbízható szobafestő segítségére van szükséged, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A glettelés előtti mélyalapozás és a hasonló feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas