Minőségi hátfalas zuhanykabin beépítése Debrecenben. Tapasztalt szakemberekkel és minőségi anyagokkal!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

Szeretnél korrekt áron hátfalas zuhanykabint beépíttetni, de nem tudod, hol kezdj hozzá? Ne aggódj, a Qjob segít! Válassz a 94 vízvezeték szerelő közül Debrecenben, akik azonnal felkeresnek árajánlataikkal. Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, és kérhetsz további információt is. És ami a legjobb: mindez teljesen DÍJMENTESEN! Az árak 18 300-34 400 Ft/db között változnak, attól függően, hogy milyen típusú zuhanykabint szeretnél. Ne habozz, válassz minket, és garantáltan elégedett leszel!

12 szakember most online

Viktor

Viktor

erdekel.

József

József

Sok tapasztalatom van

János

János

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Debrecenben?

18200 - 34200 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Debrecenben!

Budapesten és Pest megyében garanciális duguláselhárítás, gyors kiszállás, 0-24 szolgálat. Minden dugulásra megoldás a duguláselhárító 24 csapata Akár fürdő, wc, konyha, udvar. Non-Stop készenlét. SOS megoldás a dugulásra.

  • Hátfalas zuhanykabin beépítése

    4300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Köszönjük a gyors, szakszerű munkavégzést!

Ödön
2 éve

99%-os egyezés Csaptelep Szerelés. Csak releváns találatok. Kattintson és keressen. Csaptelep Szerelés információk. 100%-os adatvédelem! Találja meg amit keres itt. Fedezzen fel minket most! Könnyű információszerzés. Egyszerű használat. Több forrás egyesítve.

  • Hátfalas zuhanykabin beépítése

    4000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Gyors segítség! Még este is számíthattunk rá, egy órán belül itt volt és megoldotta nekünk az eléggé makacs problémánkat. Korrekt munka, nagyon korrekt áron. Köszönjük szépen!

Flórián
2 éve

Víz-fűtésszerelés, duguláselhárítás, Padlófűtés tisztítás hőkamerázás. Víz-fűtésszerelés, duguláselhárítás, hibafeltárás Budapest és környéke. Sokéves tapasztalat. Minőségi munka.

  • Hátfalas zuhanykabin beépítése

    5900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Fogalmam sincs, hogy dolgoznak, mert nem lehet velük megállapodni időpontban, amit betartanának. 3-4 órás idősávokat sem. Erről persze csak utána telefonálnak és még ők vannak felháborodva, ha nekem egy órával később már nem jó és lerakják a telefont. Nem ajánlom a velük való kapcsolattartást senkinek.

Zsolt
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, hátfalas zuhanykabin beépítése közben Debrecenben