Teljes körű hullámpala tető felújítás Debrecenben. Az Ön igényeire szabva!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 72 tetőfedő közül! Korrekt hullámpala tető felújítás árak — 3800-7200 Ft/nm. érelje fel a legjobb specialistákat Debrecenben! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan állj neki? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Debrecenben környékén dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

11 tetőfedő most online

István

István

A környeken vagyok.

István

István

Ingyenes kiszallas.

Tivadar

Tivadar

erdekel.

Mennyibe kerül a hullámpala tető felújítás Debrecenben?

3800 - 7200 Ft/nm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Debrecenben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

Tapasztalt tetőfedő szakember. Pontos, Precíz és Gyors munkavégzéssel. Prémium alapanyagok felhasználásával kedvező árú kivitelezések és javítások. Hívjon! Széleskörű szolgáltatások. Tapasztalt mesteremberek. Ingyenes ajánlatkérés. Gyors és Precíz munkák.

 • Hullámpala tető felújítás

  5100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Max megbízható és precíz

Tetőkivitelezési és bádogos munkák teljeskörűen. Nálunk egy kézben van az egész folyamat. Megbízhatóan, gyorsan dolgozunk, több száz referenciával rendelkezünk.Hívjon minket még ma. Teljes Folyamat 1 Kézben. Több 10 Év Tapasztalat.

 • Hullámpala tető felújítás

  6600 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Korrekt kiszolgálás

Tetőszeerkezetek, kocsibeállók, gyorsszerkezetű házak építése, tetőfedés és ács munkák. Nehéz időkben is elérhető és megbízható szolgáltatást nyújtunk. Palatető felújítás.

 • Hullámpala tető felújítás

  7800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Flegma eladók!!!

Tetőjavítás, tetőfelújítás bádogosmunkák, palatető felújítása cserepes lemezzel. Ácsmunkák, tetőkészítés, beázás megszüntetése és elhárítása, ereszjavítás garanciával.

 • Hullámpala tető felújítás

  7000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Ugyan kedvesek és tényleg segítőkészek voltak, de amikor másnapra rájöttünk, hogy egy kicsit másfajta anyag volna jobb nekünk, teljesen elzárkóztak a visszacseréléstől. Pedig egy drágábbat szerettünk volna venni helyette ugyanebben az üzletben. Tudom, hogy jogszabály nem kötelezi őket a visszáruzásra, de azért sok helyen mégis megteszik. Sajnálom.

Egy profi bádogost keres? Lemezes tetőfedések, ereszcsatornák szerelése lemezes munkák. Teljes körű tető kivitelezés. Hívjon minket és kérje ingyenes állapotfelmérésünket. Anyagbeszerzés. Árgarancia. Márkakivitelezés. Díjtalan árajánlat.

 • Hullámpala tető felújítás

  6200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Az eladótérben nagyon udvarias előzékeny, segítőkész személyzet, az árukiadásra sajnos ez nem igaz... Az árukészlet roppant széles skálán mozog, de így is előfordul hogy rendelni kell, de azt is egy-két nap alatt lerendezik. Bármi felmerült kérdésre készségesen válaszoltak, sőt visszahívnak ha valami nem stimmel. Rövid határidővel utánajártak a kiválasztott terméknek, szakértő segítséget nyújtottak.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő hullámpala tető felújítás közben Debrecenben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hullámpala tető felújítás: milyen árak vannak Debrecenben?

Debrecenben a hullámpala tető felújítás átlagos díja 3400 - 6500 Ft/nm. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek megbízható értékeléseket?

Debrecenben a hullámpala tető felújítás szolgáltatáshoz már 73 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Az összes kiemelkedő minősítésű specialistáról megtekinthető már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek tetőfedőt Debrecenben?

Most 56 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést HULLÁMPALA TETŐ FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz hívhatok tetőfedőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható tetőfedőt keresned akkor, ha a következőre van szükséged: hullámpala tető felújítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kértheted egy profi tetőfedő segítségét?

Egy jó tetőfedő a hullámpala tető felújítás mellett több mindent meg tud oldani. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladathoz lehet szükséged a következőre: tetőfedő?

Ha a legjobb tetőfedő segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A hullámpala tető felújítás és a hasonló munkák legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas