Kádtöltő csaptelep javítása Debrecen területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

Kádtöltő csaptelep javítása Debrecenben - Válaszd a legjobbat a Qjob-on! Keresel megbízható szakembert kádtöltő csaptelep javításához Debrecenben? A Qjob 92 vízszerelőjének közül választhatsz, akik korrekt áron, 7600-14300 Ft/db ársávban vállalják a javítást. Miért a Qjob? Mert nálunk egyszerű és gyors a szakemberkeresés! Csak oszd meg velünk a feladatot, és a környékbeli szakemberek azonnal felkeresnek árajánlatukkal. Profiljukat, visszajelzéseiket és további információkat is megtekintheted, mielőtt döntenél. Ráadásul mindez teljesen DÍJMENTESEN történik! Ne habozz, válassz minket a kádtöltő csaptelep javításához Debrecenben! Az árak a javítás típusától és a szakember tapasztalatától függnek.

14 szakember, aki elvégzi a kádtöltő csaptelep javítását most online

Jenő

Jenő

Ingyenes kiszallas.

Péter

Péter

erdekel.

János

János

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül megbízható szakembert Debrecenben?

7800 - 14700 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik elvégzik a kádtöltő csaptelepek javítását Debrecenben!

Non-Stop Akciós áron. Duguláselhárítás Garanciával, Most Akciós áron. Profi eszközök, 10 Év Gyakorlat, Non-Stop, Minőség bontás nélkül, Most Akciós áron. Profi eszközök, 10 Év...

  • Kádtöltő csaptelep javítása

    3800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Megbízhatatlan senkiházi társaság !!!! Senki de senki ne hívja őket !!!! Kereshetne mást a víz mű .hazug emberek

Rezső
2 éve

0-24 Vízszerelő. Éjjel nappal SOS Vízvezeték szerelő, csőtörés elhárítás, duguláselhárítás. Csöpög, folyik vagy csak lecserélné? Vállalunk minden fajta vízszerelési munkát. vízserelés.

  • Kádtöltő csaptelep javítása

    5900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Sajnos alkatrészeket valóban nem árulunk, ezért ha bárkit megtévesztettünk akkor ez úton elnézést kérünk és az elírást a lehető leghamarabb javítjuk! Tisztelettel: Kecskeméthy Ferenc

Simon
2 éve

Víz-fűtésszerelés, duguláselhárítás, Padlófűtés tisztítás hőkamerázás. Víz-fűtésszerelés, duguláselhárítás, hibafeltárás Budapest és környéke. Sokéves tapasztalat. Minőségi munka. Szolgáltatások: Dugulás elhárítás, fűtés-gépi tisztítás, csőrepedés javítás, Hibafeltárás.

  • Kádtöltő csaptelep javítása

    6200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Gyors, korrekt, normális és rugalmas, ami a vállalkozók között nagyon ritka. Az elejétől kezdve teljeskörű tájékoztatást kaptunk a lehetőségekről és árakról,semmi mellébeszélés ködösítés, az ár abszolut korrekt volt. Nagyon ajánlott szakember!

Marcel
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendelj most szakembert és szerezd meg a kiváló kádtöltő csaptelep-javítás szolgáltatásunkat! Érkeznek azonnali ajánlatok a helyi, megbízható szakemberektől. És ami még jobb – ez az ajánlat teljesen INGYEN van és NEM kötelez semmire! Kattints most, és javítsd ki a problémát perceken belül!

Egy szakember, aki elvégzi a kádtöltő csaptelep javítását, kádtöltő csaptelep javítása közben Debrecenben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hogyan lehet megszabadulni a kádtöltő csaptelep zajától?

A kádtöltő csaptelep zajának megszüntetéséhez javasoljuk a Grohe Eurosmart Cosmopolitan csaptelep beszerelését, melynek ára 24 990 Ft. Ezzel a csapteleppel a zajszint jelentősen csökkenthető, és a zuhanyozás élménye is kellemesebbé válik. Ajánljuk továbbá a csaptelep alatti szigetelő anyag cseréjét is, melynek ára kb. 5000 Ft.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért forró a kádtöltő csaptelep vizénélkül, hogy be lenne kapcsolva?

Valószínűleg a csaptelep belső szelepének meghibásodása okozza a problémát. Ajánlott azonnal kicserélni a szelepet, melynek ára általában 10 000-15 000 forint között van. A javítás elmulasztása további károkat okozhat a csaptelepben és a környező csövekben.

Olvas

Népszerű kérdés

Melyik kádtöltő csaptelep típus alkalmas a fürdőszobai felújításhoz?

A Grohe Eurosmart kádtöltő csaptelep típus alkalmas a fürdőszobai felújításhoz, ára körülbelül 25 000 forint.

Olvas

Gyakori kérdés

Mennyire bonyolult a kádtöltő csaptelep kartusjának cseréje?

A kádtöltő csaptelep kartusjának cseréje általában közepesen bonyolult feladat, amelyhez szükséges lehet egy speciális kartuscsere-szerszám és a megfelelő kartus. A kartusok ára általában 5 000-15 000 forint között mozog, azonban a pontos árak és a cseréhez szükséges eszközök változhatnak a csaptelep típusától függően. Ha nincs tapasztalatod a csaptelep szerelésében, javasoljuk, hogy fordulj szakemberhez.

Olvas

Népszerű szolgáltatások Debrecenben