Karos csap javítása Debrecenben gyorsan és hatékonyan!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

Karos csap javítása? Válassz a legjobb szakembereink közül! Bérelj fel Debrecenben 83 vízszerelőt, árak 3600-6800 Ft/db között! Valós árajánlatok és vélemények alapján, hogy biztosan elégedett legyél a szolgáltatásunkkal. Miután megosztod velünk a feladatot, azonnal felkeresnek a szakembereink árajánlataikkal, hogy segítsenek megoldani a problémádat. Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, olvashatsz róluk visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz, mielőtt döntesz. Mindemellett mindezt DÍJMENTESEN kínáljuk! Ne habozz, válassz minket, ha a karos csap javítására van szükséged!

14 szakember, amely javítja a karos csapot most online

László

László

Sok tapasztalatom van

Ferenc

Ferenc

Ma is elvallalom.

Sándor

Sándor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Debrecenben?

4400 - 8300 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik javítják a karos csapot Debrecenben!

Budapesten és Pest megyében garanciális duguláselhárítás, gyors kiszállás, 0-24 szolgálat. Minden dugulásra megoldás a duguláselhárító 24 csapata Akár fürdő, wc, konyha, udvar. Non-Stop készenlét. SOS megoldás a dugulásra.

  • Karos csap javítása

    4300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Köszönjük a gyors, szakszerű munkavégzést!

Ödön
2 éve

Éjjel-nappal bontás nélkül. Csatornatisztítás-mosogató-wc-mosdó. Ingyenes kiszállással. Woma is van ha kell! Womás csatornatisztítás. Non-stop fix áron azonnal.

  • Karos csap javítása

    5500 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Kérésre nem jöttek ki, úgy látszik, a kisebb(nek tűnő) problémák kezelése már nem éri meg nekik. Pedig végül az egész csapot ki kellett cserélni.

Teofil
2 éve

Visszaadjuk fürdőkádja fényét! Tartós megoldás. Magyarország legrégebbi szolgáltatója. 30 éve működünk - Válasszon minket! Kádfestés bontás nélkül, esztétikus megoldás.

  • Karos csap javítása

    3300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

MEGTÉVESZTŐ!!! Vízszerelési kellékek, csak azt nem írják ki nem árulnak csak kiszállással javítással.

Antal
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Kattints és rendeld meg most! Javítsd a karos csapodat percek alatt az ellenőrzött helyi szakemberek segítségével! Az árajánlatok INGYENESEK és kötelezettségmentesek! Ne várj, rendeld meg most!

Egy szakember, amely javítja a karos csapot, karos csap javítása közben Debrecenben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Melyik karos csap típus alkalmas a fürdőszobába?

A Grohe Eurosmart Cosmopolitan csapot ajánlom fürdőszobába. Ez a típus vízkőmentes Perlatorral és EcoJoy technológiával van ellátva, így kényelmes és nem terheli feleslegesen a vízfogyasztást. Ára átlagosan 20 000 forint körül alakul.

Olvas

Gyakori kérdés

Ki tudom javítani a karos csapot saját magam?

Ha tapasztalt vagy a vízvezeték-szerelés terén, akkor elképzelhető, hogy képes leszel javítani a karos csapot saját magad. Azonban, az ilyen típusú javítások bonyolultak lehetnek, és ha nem vagy biztos a dolgodban, akkor ajánlott inkább szakemberhez fordulni. Egy átlagos karos csap ára 5 000 és 20 000 forint között mozog, attól függően, hogy milyen minőségű.

Olvas

Népszerű kérdés

Miért változik a karos csap hőmérséklete?

A karos csap hőmérséklete azért változik, mert a csaptelepben lévő víz hőmérséklete függ az áramlási sebességtől és az ellátó víz hőmérsékletétől. Ha az ellátó víz hidegebb, akkor a karos csap vizének hőmérséklete is hidegebb lesz. Ha azonban az áramlási sebesség csökken, akkor a víz hőmérséklete növekedhet, mivel hosszabb ideig érintkezik a csőfalakkal. Ha a karos csap hőmérséklete akár hidegebb vagy melegebb, mint korábban, érdemes ellenőrizni a vízhálózat hőmérsékletét és nyomását, valamint a csaptelep javításának vagy cserejének lehetőségét.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért nem működik a karos csap vízzáró mechanizmusa?

Valószínűleg a karos csap vízzáró mechanizmusa elszennyeződött vagy elhasználódott. Ajánlott a Neoperl 9.450.03 vízszelep és a KWC 40010121200 vízlágyító beszerzése és a csap javításának elvégezése. A költségek az alkatrészek beszerzésével és a javítással együtt általában 20 000-25 000 forint körül mozognak.

Olvas