Kőműves szolgáltatás Debrecen szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Kőművest könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kőműves szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb kőműveseket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 78 kőműves közül, 3100-5900 Ft/nm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Debrecenben bérelj fel a legjobb szakembereket a kőműves szolgáltatás! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Debrecenben környékén elérhető szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

12 kőműves most online

Laszló

Laszló

Ingyenes kiszallas.

Zsolt

Zsolt

erdekel.

Attila

Attila

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a kőműves szolgáltatás Debrecenben?

3100 - 5900 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kőművesek Debrecenben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kőművest!

Tetőket készítünk A-tól Z-ig, a megrendelő igényeitől függetlenül.Utólagos teraszépítés. Tetőjavítási és szerelési szolgáltatásokat nyújtunk.Tető javitás.Tetőjavítás támogatás. Fő profilunk: Tetőtér beépítés, az alapoktól, PIR Szigetelés Szuper Áron, Építkezés kezdése 7 hét alatt, Terasz Fedések kivitelezés, Ingyenes helyszíni felmérés

 • Kőműves szolgáltatás

  8500 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Precíznek tűnnek és úgy adják elő magukat, mint akik mindenre odafigyelnek. Ez azt is jelenti, hogy a szükségesnél több dolgot próbálnak meg kijavítani néhol nem túl erős érvek alapján. Ennek hátterében az alkatrészekre épülő árkülönbségből származó bevétel növelése áll. Mérnökként és 3 részben általam javított jármű tulajdonosaként több alkalommal tapasztaltam itt, hogy félre akarnak vezetni. Párom autóján komplett fékcsere történt (tárcsák és betétek). Most körülbelül másfél év után az első féktárcsa teljesen eldeformálódott. Miután szétszedtem azt tapasztaltam, hogy szinte a leggyengébb alkatrészek kerültek felhasználásra. Mikor a javítás történt arra a kérdésemre, hogy milyen minőségre vonatkozik az árajánlat azt kaptam, hogy gyári Opel. Az opel nem gyárt fékeket (Ate, Bosch, stb. rendszereket épít be) válaszoltam. Újra feltettem a kérdést, mire azt a választ kaptam, hogy jó minőségű TRW termékeket fog használni. Most másfél évvel és egy életveszélyes fékhibával később kiderült, hogy ennél sokkal gyengébb minőségű alkatrészek kerültek beépítésre. Ki akarták velünk cseréltetni az autóban lévő amúgy kb 1.5 éves akkumulátort, ami azóta is megfelelően működik, a legnagyobb hidegekben is. Méréseket nem végeztek rajta, csak azt említették, hogy alacsony a savszint és ez már sosem lesz jó. Pótoltuk desztiláltvízzel, ahogy ezt szokás. Több furcsaságot is tapasztaltam, de ezekre már nem emlékszem. Korrektnek tűnnek, de ha az ember kicsit is ért hozzá, rájön, hogy ez csak marketing.

Tetőfedőink évtizedes tapasztalattal vállalják tetők javítását, felújítását vagy cseréjét. Tető beázás megszüntetése korrekt áron. Ingyenes felmérés. Keressen minket bizalommal. Minőségi garancia. Azonnali munkakezdés. Gyors és megbízható. Feladatok amiket vállalok: legnépszerűbb hangszigetelés, Fürdőszoba Bontás, Kulcsrakész ház akár 14 hónap, Zajvédelmi Megoldások, Optimális ár-érték arány

 • Kőműves szolgáltatás

  5300 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Fiatal, lelkes , precíz csapat! Megbeszélt időpontban megkezdték a munkát. Gyorsan nagyon szépen dolgoztak. Köszönöm szépen! Mindenkinek ajánlom aki megbízható szakembert keres. 😃

Vállalom kőműves munkák- valamint kerti munkák- lakás Felújítás csatorna kiépítés-Burkolás-Betonozás- egyéb munkálatok elvégzését amennyiben a felsoroltakat vagy egyéb mást szeretne felújítani keressen bizalommal Legolcsóbb hangszigetelés, Bontás, 37+ év szakmai tapasztalat, Tartós megoldás, BB energetikájú családi házak.

 • Kőműves szolgáltatás

  7600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Sajnos a keresett alkatrészt,nem tudtak adni.Udvarasak,nem rajtuk múlt,régi az autóm

Több mint 15 év építőipari munka alatt legalább 200 ügyfél elismerését érdemeltük ki Feladatok amiket vállalok: Kandalló és kémény, Legjobb Hangszigetelő Anyag, 8 éves garanciával, IsoPLAAT Zajcsökkentő Renszer, Társasház, Panel Falbontás

 • Kőműves szolgáltatás

  8800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Régebbi eset, de azota a közelébe se megyek! Az interneten 75e ftos alkatreszt (ugyanaz a gyártó, minden!) 110e ftért számláznak, es ezt 30e Ft munkadíjért szereltek be az autóba. Véleményem szerint ez gusztustalan lehuzas.

Több szakmában jártas ,nyugdíjas gépészmérnök.30 évig az építő íparban,mint vállalkozó dolgoztam. Korábban gépipari vállalkozó dolgoztam. Feladatok amiket vállalok: Előtető építése, Zsaluzat bérlés és beépítés, Kulcsrakész ház akár 8 hónap, Ajtó Hangszigetelés, 1 héten belüli árajánlat

 • Kőműves szolgáltatás

  11400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Korrekt gyors ügyintézés. Profi fényezés. A törött autón javítás után nem látszik mely elem lett cserélve, még a nap által kiszívott elemek színéhez is passzolt az új alkatrész.

Többféle technológia, pontos határidő, sok referencia. Szakmai tagság és biztosítás. ROCKWOOL hangszigetelés, Régi tetők teljes felújítása, 24 év tapasztalattal, Ajtó, ablak, szúnyogháló, Házépítés minden költséghez

 • Kőműves szolgáltatás

  9400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon korrekt és megbízható, valamint kiváló autójavitó kisvállalkozás, megfizethető árakkal. Javítás mellett gépkocsi vizgaztatassal is foglalkoznak. Csak javasolni tudom.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg kőműves szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy kőműves kőműves szolgáltatás közben Debrecenben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kőműves szolgáltatás: milyen árak vannak Debrecenben?

Debrecenben a kőműves szolgáltatás átlagos ára 2200 - 4200 Ft/nm. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek hiteles értékeléseket?

Fedezd fel a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók véleményeit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok kőművest Debrecenben?

Ebben a pillanatban 58 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KŐMŰVES SZOLGÁLTATÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy kőműves?

Egy kőműves a következő munkával bízható meg bátran: kőműves szolgáltatás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kértheted egy profi kőműves segítségét?

Egy profi kőműves a kőműves szolgáltatás mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok, szolgáltatások tartoznak ide: kőműves szolgáltatás?

A kőműves szolgáltatás és mindegyik részfeladata bele eshet ebbe a kategóriába. Egy kőművest bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas