Konvektor csere Debrecen területén!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Váltsd le a régi konvektorodat és cseréld le az újra a Qjob segítségével! Ne keresgélj tovább, mert nálunk megtalálod a legjobb fűtésszerelőket Debrecenben! Válassz 83 szakemberünk közül, akik valós árajánlatokkal és véleményekkel rendelkeznek, és válogass a 9300-17400 Ft/db árak között! Miután megosztod velünk a feladatot, a szakembereink azonnal felkeresnek árajánlatokkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! És ami a legjobb, mindez DÍJMENTESEN történik! Ne hagyd, hogy a hideg téli napok eluralkodjanak otthonodban! Hirdesd meg a feladatot most és cseréld le a konvektorodat a Qjob segítségével!

14 fűtésszerelő szakember most online

János

János

erdekel.

Ferenc

Ferenc

Sok tapasztalatom van

Sándor

Sándor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Debrecenben?

11400 - 21500 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb fűtésszerelő szakemberek Debrecenben!

Adatvédelmi nyilatkozat · Kapcsolat

  • Konvektor csere

    2900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Képtelenség telefonon elérni őket, de a kommentelők véleményei után talán jobban is jártam...

Bálint
2 éve

99%-os egyezés Csaptelep Szerelés. Csak releváns találatok. Kattintson és keressen. Csaptelep Szerelés információk. 100%-os adatvédelem! Találja meg amit keres itt. Fedezzen fel minket most! Könnyű információszerzés. Egyszerű használat. Több forrás egyesítve.

  • Konvektor csere

    4000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Gyors segítség! Még este is számíthattunk rá, egy órán belül itt volt és megoldotta nekünk az eléggé makacs problémánkat. Korrekt munka, nagyon korrekt áron. Köszönjük szépen!

Flórián
2 éve

Éjjel-nappal bontás nélkül. Csatornatisztítás-mosogató-wc-mosdó. Ingyenes kiszállással. Woma is van ha kell! Womás csatornatisztítás. Non-stop fix áron azonnal.

  • Konvektor csere

    5500 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Kérésre nem jöttek ki, úgy látszik, a kisebb(nek tűnő) problémák kezelése már nem éri meg nekik. Pedig végül az egész csapot ki kellett cserélni.

Teofil
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi fűtésszerelőktől?

Kérj fűtésszerelő szakember szolgáltatást percek alatt! Ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai ingyen és kötelezettség nélkül! Kattints most!

Egy fűtésszerelő szakember, konvektor csere közben Debrecenben