Minőségi konyhaszekrény felújítás Debrecenben. Tapasztalt szakemberekkel és garanciával!

Bútorrestaurátormost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj konyhaszekrényfelújító szakembert?

Ne hagyja ki a legkeresettebb szakembereket, válassza a Qjob-ot! Ossza meg a projektet és válogasson az ingyenes ajánlatok közül! Konyhaszekrény felújítás Budapesten - 69 szakemberünk segít az ötleteléstől a kivitelezésig. Kérjen most ingyenes ajánlatot és adja új életet az otthonának! Ha először keres szakembert a Qjob-on, és nem tudja, hogyan kezdjen bele, ossza meg velünk a projektet, és a Budapesten dolgozó szakemberek ajánlataikkal felkeresik Önt, hogy megoldják a feladatot! Mielőtt döntene, összehasonlíthatja a szakemberek profilját, tanulmányozhatja az értékeléseket és további információkat is kérhet! Mindez INGYENESEN! Válassza ki a legjobb szakembert a listánkról!

11 konyhaszekrényfelújító most online

József

József

Ma is elvállalom.

arpad

arpad

A környéken vagyok.

Peter

Peter

Ingyenes kiszállás.

Mennyibe kerül a konyhaszekrény felújítás Debrecenben?

23900 - 44900 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb konyhaszekrényfelújítók Debrecenben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező konyhaszekrényfelújítót!

Otthoni és irodabútorok tervezése, javítása gyors határidővel, Budapesten és környékén

 • Konyhaszekrény felújítás

  4100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Szép, megbízható munkát végeztek, pontosan dolgoztak. A beépítésnél is nagyon segítőkészek voltak.

Praktikus, esztétikus megoldások, nagy alapanyag választék. Minőségi egyedi bútor rövid határidővel.

 • Konyhaszekrény felújítás

  3700 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon aranyosak az eladók

Többféle szín, számos méretlehetőség, bioolajjal kezelt felületek. Ajánlatkérés! 100% Bioolaj. Minőségi Tömörfa Bútorok. Választható bútorszínek. Egyedi méret. Típusok: Ágyak, Vitrinek.

 • Konyhaszekrény felújítás

  3700 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Szuper csapat, jelentős szakmai tapasztalattal a hátuk mögött. Minden nap öröm ránézni a kezük közül kikerült konyhabútorra és előszobafalra is.

Te kiválasztod álmaid bútorát bármelyik nagy áruházban, mi összeszereljük Neked! Teljes körű bútorszerelés akár a kiválasztástól az utolsó csavarig. Évtizedes tapasztalat. Kiszállítás és szerelés. Akár 3 napon belül.

 • Konyhaszekrény felújítás

  3300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Több hónapos ígérgetés után végre felmérte a munkát, kárpótlásként" rövid határidejű teljesítést ígért, majd eltűnt és nem tudtam utolérni. Hetekig naponta többször hívtam, néha sms-ben viszahívást ígért, néha azt, hogy a következő nap hozza a munkát, de természetesen egyik sem történt meg. Végül a honlapjukon megtalálható elérhetőségen a számlázással foglalkozó hölgy segítségét kértem a konyhaszekrény lábazatom visszaszerzésében. A hölgy nagyon korrekt módon segített, visszahívott, egyeztetett velem és nyomást gyakorolt az asztalos kollégára, hogy legalább az elvitt takaróléceket visszahozza.

Varázslatos műhelyemben az elhanyagolt bútorok új életre kelnek. Hozd el hozzám!

 • Konyhaszekrény felújítás

  3900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Senkinek nem ajánlom! Előre egyeztett időpontban a főnökkel levolt beszélve a tarifa h az első 3 órát fixen ki kell fizetni ami a weboldalon 6000 ft. Telefonba ez már 7000 ft volt vagyis a 3 óra 21000 ft ami fix de semmilyen rejtett költség nincsen ugyebár... gondotlam 3 óra alatt siman meglesz! Készen is lett csak azt felejtették közölni h van egy 7000ftos kiszállási díj is.. vagyis 28000 lett a vége 21 helyett rejtett költségek nélkül... vagy adjon megfelelő tájékoztatás a kedves főnök a megbízónak vagy a weboldalát frissítse mert igy erősen lehuzosos szaga van.... vagy ne szallitson butorokat max csak a postan leveleket. Kösz

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj konyhaszekrényfelújító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy bútorrestaurátor konyhaszekrény felújítás közben Debrecenben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Konyhaszekrény felújítás: mennyi a munkadíj Debrecenben?

Debrecenben a konyhaszekrény felújítás átlagára 15800 - 29600 Ft/db. A feladat megosztásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok megbízható értékeléseket?

Debrecenben a konyhaszekrény felújítás szolgáltatáshoz már 73 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Az összes kiemelkedő minősítésű szakemberről megtekinthető már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok bútorrestaurátort Debrecenben?

Most 56 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KONYHASZEKRÉNY FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz kereshetünk bútorrestaurátort?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált bútorrestaurátort keresned ha erre van szükséged: konyhaszekrény felújítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérheted egy bútorrestaurátor segítségét?

Egy megbízható bútorrestaurátor a konyhaszekrény felújítás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha bútorrestaurátort hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas