Kültéri lépcső tervezés Debrecenben a te elképzeléseid szerint!

Építészmérnökt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj építészmérnök szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb építészmérnököket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 74 építészmérnök közül! Korrekt kültéri lépcső tervezés árak — 11700-21900 Ft/m. érelje fel a legjobb specialistákat Debrecenben! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a megoldandó feladatot és a Debrecenben közelében dolgozó szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

11 építészmérnök most online

Andras

Andras

Sok tapasztalatom van

Istvan

Istvan

Ma is elvallalom.

Peter

Peter

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a kültéri lépcső tervezés Debrecenben?

11700 - 21900 Ft/m

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb építészmérnökök Debrecenben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező építészmérnökt!

Üdvözlök mindenkit! Munkát vállalok, szóba jöhet bármi minden megbeszélés kérdése . A hosszú barátság titka a pontos elszámolás :)Hűség minőség,kedvező ár korrektség :) Ha engem választasz nem csalódsz! Referencia,pontosság,egyenesség.Tiszta Cég , normális személyzet . NO DROG ! NO ALKOHOL!

 • Kültéri lépcső tervezés

  11900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Tiszta belső.

Megbízható 10+éve a piacon tevékenykedő designer vállalkozó vagyok.

 • Kültéri lépcső tervezés

  5400 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Gyors, kiváló szolgáltatás versenyképes áron. Bátran ajánlom.

S Y
2 éve

Kérjen építészünktől ingyenes személyes vagy online konzultációt, akár már holnap. Családi házakat és nagyobb középületeket is egyaránt sikerrel tervezünk és valósítunk meg.

 • Kültéri lépcső tervezés

  10100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Természetközeli emberekként azzal a határozott elképzeléssel mentünk Balázshoz, hogy faházat szeretnénk verandával. Miután megismertük egymást, valami egész más lett belőle. Egy beton ház, sok üveggel, pala burkolattal, látszó faszerkezetekkel és ami még fontosabb, hogy egyedi, amilyenek mi is vagyunk. Ha a házat nézem, egyszerűen nem tudom levenni a szememet róla, annyira letisztult, arányos, szép. Nagyra értékeljük, hogy minden részletet teljes igényességgel, átgondoltan dolgozott ki. A közös munka során egy lelkiismeretes, komoly embert ismertünk meg, aki mindig figyel arra, hogy mi az igényünk, illetve mi lesz valójában a használat során. Arra végkép nem számítottunk, hogy sokat fogunk változni és magunkat is jobban meg fogjuk ismerni a végére. Ennek a szép történetnek, egyediségnek azonban ára is van, mind befektetett energiában, mind pedig anyagiakban. Menet közben viszont úgy láttuk megéri a többlet befektetés. Nagyon köszönjük,

Exkluzív dizájn, személyre szabott tervezés, innovatív megoldások. Kérj árajánlatot!

 • Kültéri lépcső tervezés

  11300 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Megbízható, pontos, precíz szakember. A humorával könnyebbé tette az egyébként nem könnyű időszakot (benne laktunk a felújítás alatt álló ingatlanban). Maximálisan segítőkész volt, szépen dolgozott és nagyon korrekt árban is tudtunk megállapodni. Jó szívvel ajánlom és biztosan csakis vele csináltatnám ha valami hasonló munka várna ránk a jövőben. Köszönöm szépen ez úton is a munkáját!

Lakásfelújításban gondolkozik? Csak fürdőszoba felújítás lenne? Hívjon minket! Előre megtervezett lépésekkel és ütemtervvel dolgozunk, így a határidőket betartjuk! Előre megírt ütemterv. 10 éves tapasztalat. Szakmai csapat.

 • Kültéri lépcső tervezés

  4700 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Mindenkinek ajánlom Őket. Laikusként azt hittem, hogy a gázt kell tölteni, de a klímakuplungot kellett javítani. Korrekt szerviz, és nem húzzák le az ügyfelet. Bárcsak minden szolgáltató ilyen lenne.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg építészmérnök szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy építészmérnök kültéri lépcső tervezés közben Debrecenben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kültéri lépcső tervezés: milyen árak vannak Debrecenben?

Debrecenben a kültéri lépcső tervezés átlagos ára 8600 - 16100 Ft/m. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Építészmérnökk - hogyan válasszunk Debrecenben?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek visszajelzéseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek építészmérnökt Debrecenben?

Most 54 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KÜLTÉRI LÉPCSŐ TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy építészmérnök?

Egy építészmérnök a következő feladattal bízható meg bátran: kültéri lépcső tervezés vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kértheted egy profi építészmérnök segítségét?

Egy megbízható építészmérnök a kültéri lépcső tervezés mellett több mindent meg tud oldani. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha építészmérnökt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas