Lemez zuhanytálca beépítése Debrecenben gyorsan és hatékonyan!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

Kedves Debreceni lakosok! Végre itt a megoldás a lemez zuhanytálca beépítésére! Ne keresgélj tovább, mert a Qjob-on megtalálod a legjobb szakembereket! Válassz 86 vízszerelő közül és élvezd a korrekt lemez zuhanytálca beépítése árakat, melyek 18000-33800 Ft/db között mozognak. Ne vesztegesd az idődet a keresgéléssel, inkább oszd meg velünk a felmerülő feladatot és mi gondoskodunk a szakemberek felkereséséről árajánlataikkal együtt! A szakemberek profilját összevetheted, a visszajelzéseket tanulmányozhatod és további információkat is kérhetsz, mielőtt döntesz! És ami a legjobb: mindezt DÍJMENTESEN teheted! Ne habozz, értékeld fel a legjobb specialistákat Debrecenben a Qjob-on!

14 vízvezeték-szerelő most online

Miklós

Miklós

erdekel.

László

László

Sok tapasztalatom van

János

János

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Debrecenben?

19400 - 36300 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb vízvezeték-szerelők Debrecenben!

Csatornatisztítás mosogató, wc, mosdó. Womával is dolgozunk. Non-stop fix áron azonnal. Womás csatornatisztítás. Amenities: Csatornatisztítás womával, Kamerás csatornavizsgálat.

  • Lemez zuhanytálca beépítése

    5500 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Korrekt precíz munka!

Dezső
2 éve

Duguláselhárítás Garanciával, Most Akciós áron. Profi eszközök, 10 Év Gyakorlat, Non-Stop, Minőség bontás nélkül, Most Akciós áron. Profi eszközök, 10 Év Gyakorlat, Non-Stop.

  • Lemez zuhanytálca beépítése

    5100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Megbízhatatlanok, nem javaslom! Egyetlen "ütőkártyájuk" az, hogy a vízművek szerződött partnere.

Marcel
2 éve

Jakuzzik azonnal, készletről országos házhoz szállítással és akár ajándék kiegészítőkkel. Ne várj sokáig, nehogy elvigyék előled álmaid jakuzziját. Szerezd be most, áremelés előtt.

  • Lemez zuhanytálca beépítése

    3900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon gyorsan kiérkezett a szakember a helyszínre. Szimpatikus, mindenre kiterjedő alapossággal mérte fel a problémát. Megfelelő felszereltséggel és szakértelemmel kezdet neki és oldotta meg a mosogatónk dugulását. Szívesen ajánlom a SDC duguláselhárítás céget mások figyelmébe a jó ár a gyorsaság és lelkiismeretes munkavégzése kapcsán.

Kelemen
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendeljen most vízvezeték-szerelő szolgáltatást és kapjon pillanatok alatt árajánlatokat az ellenőrzött, helyi szakemberektől! Az egész INGYEN és kötelezettségmentesen történik! Kattintson most!

Egy vízvezeték-szerelő, lemez zuhanytálca beépítése közben Debrecenben