Önhordó zuhanytálca beépítése Debrecenben. Forduljon hozzánk bizalommal!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Keresel szakembert Önhordó zuhanytálca beépítéséhez Debrecenben? Ne keresgélj tovább, a Qjob-on megtalálod a legjobb szakembereket! Válassz 88 vízvezeték szerelő közül és élvezd a korrekt árakat, melyek 25500-47900 Ft/db között mozognak, az ár pedig az egyedi igényeidtől függ. Ne aggódj, a szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! És ami a legjobb, mindezt DÍJMENTESEN! Összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz. Ne habozz, válaszd a Qjob-ot és találd meg a legmegfelelőbb szakembert az Önhordó zuhanytálca beépítéséhez Debrecenben!

14 szakember most online

János

János

erdekel.

Lénárd

Lénárd

Sok tapasztalatom van

Béla

Béla

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Debrecenben?

26100 - 48900 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Debrecenben!

Csatornatisztítás-mosogató-wc-mosdó. Ingyenes kiszállással. Woma is van ha kell!

  • Önhordó zuhanytálca beépítése

    5200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Egy semmirekellő....

Marcel
2 éve

Eldugult a lefolyó? Nem folyik le a víz? Tapasztalt kollégánk azonnal tud segíteni Önnek. NoN-Stop hívhatóak vagyunk. Számunkra fontos az Önök elégedettsége. Olcsón Gyorsan 0-24. Ingyenes kiszállás. Non-Stop hívható! Olcsó Precíz Szolgáltatás. Gyors kiszállás.

  • Önhordó zuhanytálca beépítése

    3500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Köszönjük az elvégzett munkát.

Bálint
2 éve

Víz-fűtésszerelés, duguláselhárítás, Padlófűtés tisztítás hőkamerázás. Víz-fűtésszerelés, duguláselhárítás, hibafeltárás Budapest és környéke. Sokéves tapasztalat. Minőségi munka. Szolgáltatások: Dugulás elhárítás, fűtés-gépi tisztítás, csőrepedés javítás, Hibafeltárás.

  • Önhordó zuhanytálca beépítése

    6200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Gyors, korrekt, normális és rugalmas, ami a vállalkozók között nagyon ritka. Az elejétől kezdve teljeskörű tájékoztatást kaptunk a lehetőségekről és árakról,semmi mellébeszélés ködösítés, az ár abszolut korrekt volt. Nagyon ajánlott szakember!

Marcel
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, önhordó zuhanytálca beépítése közben Debrecenben