Panel konyha felújítás Debrecenben. Forduljon hozzánk bizalommal!

Kivitelezőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kivitelező szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb kivitelezőket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 76 kivitelező közül, 72300-135600 Ft/nm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Debrecenben bérelj fel a legjobb szakembereket a panel konyha felújítás! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan vágj neki? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Debrecenben környezetében dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

11 kivitelező most online

Attila

Attila

Ma is elvallalom.

Attila

Attila

A környeken vagyok.

Andras

Andras

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül a panel konyha felújítás Debrecenben?

72300 - 135600 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kivitelezők Debrecenben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kivitelezőt!

Korrekt, megbízható, összeszokott csapat. 15 év tapasztalat, kattintson referenciáinkhoz. Feladatok amiket vállalok: Laminált parketta lerakása; Zsalukő vakolás; Ház festés. Segítünk építéstől takarításig

 • Panel konyha felújítás

  4900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Szuper,óriási választék, kedves, segítőkész barátságos kiszolgálás. Csak ajánlani tudom.

Precíz tervezés, minőségi munka kedvező áron, rövid vállalási határidővel. Ingyen felmérés. Lakások, házak, panellakások fürdőszobájának minőségi megújítása rövid időn belül. Profi szakemberekkel. Rövid határidővel. Kedvező, megfizethető ár. Feladatok amiket vállalok: Pvc padló lerakása; Gyerekszoba falfestés; Panellakás erkély felújítás. Teljes körű kivitelezés

 • Panel konyha felújítás

  4800 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Kulturált, minden kiszolgálás jó.

Állványozás, betonozás, falazás, festés, gépi vakolás gipszkartonozás hőszigetelési munkák. Családi házak kivitelezése a tervezéstől a kulcsrakész átadásig Budapesten és országosan! Kulcsrakész házak. Ház- és lakásfelújítás. Házak szerkezetépítése. Generálkivitelezés. Amiket vállalok: Generál felújítás; Fal vakolás; Fém kerítés festés. Részletek weboldalunkon

 • Panel konyha felújítás

  2900 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Segítőkész kiszolgálás,szakmai segítség, bőséges választék

Állványozás, betonozás, falazás, festés, gépi vakolás gipszkartonozás hőszigetelési munkák. Házak szerkezetépítése. Ház- és lakásfelújítás. Generálkivitelezés. Kulcsrakész házak. Amiket vállalok: Panel fürdőszoba felújítás; Mennyezeti repedések eltüntetése; Panel erkély felújítás. Teljes körű házfelújítás.

 • Panel konyha felújítás

  5200 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Nagy választék, segítőkész személyzet.

Komplett Lakás és Házfelújítás Gyorsan és Minőségi Munkával | Felmérés és Biztosítás. Rövid Határidővel Pincétől a Padlásig Felújítjuk Házát vagy Lakását. Kérjen Ajánlatot! Minőségi Munkavégzés. Írásos Garancialevél. Gyors Munkakezdés. Díjtalan Felmérés. Főbb szolgáltatásaink: Parketta csiszolás; Gipszkarton szerelés; Kerítés festés. Lakások teljes körű felújítása

 • Panel konyha felújítás

  4800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Belépéskor köszönsz és még visszaköszönni se tudnak. Ügyfélcentrikusság nulla, pedig milliókat tud néha egy ilyen helyen otthagyni az ember.

Fürdőszoba - Lakóingatlan Felújítások - Panel Fürdőszoba Felújítások -Ingyenes Felmérés- Burkolás, Vízvezeték Szerelés, Villanyszerelés, Generálkivitelezés. Szolgáltatások: Fürdőszobák Kivitelezése., Lakásfelújítás Budapest, Home Improvement Budapest. Fő profilunk: Laminált padló felszedése; Fűtéscsövek festés; Szekrény festés. 4-5 nap felújítási munkaidő

 • Panel konyha felújítás

  2600 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Kedves kiszolgálás. S ha valami nincs, azt is igyekeznek beszerezni.

Andor
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg kivitelező szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy kivitelező panel konyha felújítás közben Debrecenben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Panel konyha felújítás: mennyibe kerül Debrecenben?

Debrecenben a panel konyha felújítás átlagos díja 2200 - 4200 Ft/óra. A feladat megosztásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek valós véleményeket?

Debrecenben a panel konyha felújítás szolgáltatáshoz már 78 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Minden kiemelkedő minősítésű specialistáról elérhető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek lakásfelújítás kivitelezőt Debrecenben?

Jelenleg 60 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést PANEL KONYHA FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz kereshetünk lakásfelújítás kivitelezőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható lakásfelújítás kivitelezőt megbíznod ha szükséged van erre: panel konyha felújítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérhetjük egy profi lakásfelújítás kivitelező segítségét?

Egy megbízható lakásfelújítás kivitelező a panel konyha felújítás mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, ha lakásfelújítás kivitelezőt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas