Sátortető készítés Debrecen szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 72 tetőfedő közül! Korrekt sátortető készítés árak: 1000-2000 Ft/nm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Debrecenben! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Debrecenben környékén elérhető szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

11 tetőfedő most online

Gabor

Gabor

Ma is elvállalom.

Attila

Attila

A környéken vagyok.

Tamas

Tamas

Ingyenes kiszállás.

Mennyibe kerül a sátortető készítés Debrecenben?

1000 - 2000 Ft/nm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Debrecenben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

Palatető szigetelés garanciával. Palatetők bontás nélküli felújítása minőségi anyaggal. 20 éves tapasztalat, gyors munkakezdés. Ingyenes felmérés. Hívjon, megbízható szakember. Kémények körbeszigetelése. Szigetélés bádogosmunkák. Szellőzők beépítése.

 • Sátortető készítés

  7000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Hívtam, nem elérhető és vissza se hívott.

Keresse kollégánk a legjobb ajánlatért még ma!

 • Sátortető készítés

  5200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Időre kész volt amit rendeltem, szín is oké volt, de a magasság 1800mm helyett 1700mm-re sikerült (ral7016 lemez kerítés). Mivel a lemezek be voltak csomagolva ezért nem néztem meg átvételkor. Ezért csak 4 csillagot adok.

Ben Biro
2 éve

Vészhelyzet-elhárítás. 100% elégedettségi garancia. Hívhat minket hétvégén is.

 • Sátortető készítés

  4800 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Soha senkinek se ajánlom, ilyen bunkó emberekkel rég találkoztam.

Tapasztalt, profi tetőfedő csapatunk könnyedén képes kezelni még a nehéz projekteket is. A biztonság az első. Nem kell aggódnia a felszerelt tető miatt. További információ.

 • Sátortető készítés

  8800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Minden is van 😁

Magas minőséget kínálunk elérhető áron. Ne kockáztasson, bízza magát profikra! Az ország minden településén vállaljuk tető szórt poliuretán hab szigetelését. Az ország minden pontján. Gyors és profi csapat. Szolgáltatások: Állapot felmérés, Korszerű szigetelés.

 • Sátortető készítés

  9200 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Talán nem voltam korrekt az időpontokat illetően, elnézést kérek. június közepén volt a megrendelésem. júli. 24-én Utolsó üzenet rövid és tömör volt, "Csináljuk!""

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő sátortető készítés közben Debrecenben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Sátortető készítés: mennyibe kerül Debrecenben?

Debrecenben a sátortető készítés átlagos ára 1000 - 1800 Ft/nm. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Tetőfedők - hogyan válasszunk Debrecenben?

Találd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok tetőfedőt Debrecenben?

Ebben a pillanatban 60 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést SÁTORTETŐ KÉSZÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy tetőfedő?

Egy tetőfedő ezzel a munkával bízható meg: sátortető készítés vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérheted egy tetőfedő segítségét?

Egy megbízható tetőfedő a sátortető készítés mellett több mindent meg tud oldani. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha tetőfedőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas