Zuhanytálca beépítése panelba Debrecenben tapasztalt szakemberekkel!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Keresed a legjobb szakembert zuhanytálca beépítéséhez panelba Debrecenben? Ne keresgélj tovább! A Qjob-on 86 vízszerelő közül választhatsz, akik mindegyike szakértő a témában. Korrekt árakat kínálunk, amelyek 16500-30900 Ft/db között mozognak, attól függően, hogy milyen típusú zuhanytálcát szeretnél beépíteni. Miután megosztottad velünk a feladatot, a szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy segítsenek a feladat megoldásában. A szakemberek profilját összehasonlíthatod, visszajelzéseket olvashatsz róluk, és további információkat is kérhetsz. Ráadásul mindez DÍJMENTESEN történik! Ne habozz, válaszd a Qjob-ot, és találd meg a legjobb szakembert zuhanytálca beépítéséhez panelba Debrecenben!

13 szakember most online

János

János

erdekel.

András

András

Sok tapasztalatom van

László

László

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Debrecenben?

22000 - 41300 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Debrecenben!

Duguláselhárítás Garanciával, Most Akciós áron. Profi eszközök, 10 Év Gyakorlat, Non-Stop, Minőség bontás nélkül, Most Akciós áron. Profi eszközök, 10 Év Gyakorlat, Non-Stop.

  • Zuhanytálca beépítése panelba

    5100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Megbízhatatlanok, nem javaslom! Egyetlen "ütőkártyájuk" az, hogy a vízművek szerződött partnere.

Marcel
2 éve

Akár csak csöpögő csap vagy csőtörésről legyen szó, teljes vízszerelési szolgáltatást adok. Amennyiben megtörténik a baj , elhárítom a hibát a legrövidebb határidőn belül. Vízszerelő SOS. Csapcsere. Szolgáltatások: vízszerelés, sos csőtörés elhárítás, duguláselhárítás.

  • Zuhanytálca beépítése panelba

    6500 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Eddig 2+ voltam nem volt benne hiba Tuti megyek még😉

Miklós
2 éve

Jakuzzik azonnal, készletről országos házhoz szállítással és akár ajándék kiegészítőkkel. Ne várj sokáig, nehogy elvigyék előled álmaid jakuzziját. Szerezd be most, áremelés előtt.

  • Zuhanytálca beépítése panelba

    3900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon gyorsan kiérkezett a szakember a helyszínre. Szimpatikus, mindenre kiterjedő alapossággal mérte fel a problémát. Megfelelő felszereltséggel és szakértelemmel kezdet neki és oldotta meg a mosogatónk dugulását. Szívesen ajánlom a SDC duguláselhárítás céget mások figyelmébe a jó ár a gyorsaság és lelkiismeretes munkavégzése kapcsán.

Kelemen
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, zuhanytálca beépítése panelba közben Debrecenben