Autószállítás szolgáltatásra van szükséged Debrecenben és környékén?

Autómentőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj autómentő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 23 autómentő közül! Korrekt autószállítás árak: 2000-3800 Ft-tól. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Debrecenben! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj neki? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Debrecenben környékén található szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

3 autómentő most online

György

György

Ma is elvallalom.

Csaba

Csaba

Ma is elvallalom.

Zoltan

Zoltan

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül az autószállítás Debrecenben?

2000 - 3800 Ft

Átlagos árak 2023. február 17-től

A legjobb autómentők Debrecenben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező autómentőt!

Zoltán K.
Zoltán K. 8019 Székesfehérvár Online
Megbízhatóság, versenyképes árak, kiemelkedő minőség, 17 év szakmai tapasztalat. Adatvesztés nélkül, időpontfoglalás sem szükséges.

Fő profilunk:, iphone x akkumulátor csere, iphone 8 plus akkumulátor csere, telefon hangszóró tisztítás, asztali telefon javítás, telefon hangszóró tisztítás

 • Autószállítás

  4600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Minden nagyszerű, kicserélte a törött képernyőt az iPhone-omon. A kivitelezés kiváló. A fickó udvarias és udvarias. Most más berendezéseket szeretnék javítani, újra jelentkezni fogok. Köszönöm szépen, ajánlom!

József K.
József K. 8019 Székesfehérvár Online

A megoldások embere vagyok. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, betört telefon kijelző javítás, telefon törött kijelző javítás, telefon kamera lencse javítás, törött kijelző javítás, iphone 8 akkumulátor csere

Munkáim:, telefon kamera javítás, iphone se akkumulátor csere, telefon töltő javítás, xiaomi kijelző javítás, telefon érintőképernyő javítás

 • Autószállítás

  6100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Nagyszerű munkás, nagyon udvarias! Mindent a jelenlétemben kellett elvégezni, és minden kérdésemre válaszolt, egyértelmű, hogy tudja, mit csinál)).

Szeged dolgozom, megyében is! Számítógép, laptop, tablet vagy telefon az adat mindenhonnan elveszhet, megsérülhet. Hozd be hozzánk és Mi mindent megteszünk azért, hogy megmentsük a fájlokat!

Amiket vállalok:, telefon üveg karc javítás, telefon akkumulátor csere, kijelző javítás, törött kijelző telefon adatmentés, iphone 5s akkumulátor csere

 • Autószállítás

  6100 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Gyorsan dolgozott, 40-45 perc után végzett, kicserélte a kiégett akkumulátort és a képernyőt.

Ferenc, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Iphone, Samsung, Huawei, Lg, Sony telefon kijelző felújítása gyári minőségben. Üveg csere, felújítás, kijelző javítás. Telefon akkumulátor csere.

Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, telefon kijelző csere, Telefon takarítás, samsung kijelző csere, telefon usb csatlakozó javítás, üvegkarc eltávolítás

 • Autószállítás

  3100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Köszönet neki a minőségi javításért. Kicseréltem az üveget és az akkumulátort is, amelyről kiderült, hogy sérült.

Tisztelt Érdeklődő! Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, telefon töltő javítás, iphone 5s akkumulátor csere, képernyő csere, telefon bekapcsoló gomb javítás, beázott iphone javítás

Szerviz szolgáltatásunk:, telefon üvegcsere, mobiltelefon javítás, xiaomi akkumulátor csere, telefon képernyő javítás, xiaomi kijelző javítás

 • Autószállítás

  6100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Köszönjük szépen! Újraélesztette a telefonomat; ez már a második alkalom, hogy segített nekem.

Attila H.
Attila H. 8019 Székesfehérvár Online

Üdvözlöm! Több hazai szerviz hozza hozzánk a bonyolultabb javításokat, amiket ők nem tudnak elvégezni ügyfeleiknek. Így nagy esélye van annak, hogy a te készüléked is nálunk javult meg.

Főbb szolgáltatásaink:, telefon mikrofon javítás, telefon hangszóró javítás, telefon adatmentés, telefon szoftver javítás, törött telefon kijelző javítás

 • Autószállítás

  3000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Ez már a harmadik alkalom, hogy hozzá járok, és minden alkalommal jó munkát végzett! Mostanában nem láttam őt akcióban, de volt már itt, és minden alkalommal megjavította!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj autómentő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy autómentő autószállítás közben Debrecenben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Autószállítás: mennyibe kerül Debrecenben?

Debrecenben az autószállítás átlagos díja 2000 - 3800 Ft. A feladat meghirdetésekor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Autómentők - mi alapján választhatunk Debrecenben?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók véleményeit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek autómentőt Debrecenben?

Jelenleg 23 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést AUTÓSZÁLLÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy autómentő?

Egy autómentő ezzel a munkával bízható meg: autószállítás vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kértheted egy profi autómentő segítségét?

Egy profi autómentő az autószállítás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik szolgáltatások tartoznak ide: autószállítás?

Az Autószállítás és mindegyik részfeladata ide sorolható. Egy autómentőt nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas