Ablakkáva javítás Eger területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Ablakszerelőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj ablakkáva-javító szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Egerben ablak javítás és cserére van szüksége? Válasszon 26 tapasztalt szakembereink közül és javítsa meg a problémákat! Ablakkáva javítás szolgáltatásunk garantáltan megfelel az Ön igényeinek. Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Egerben közelében található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

4 ablakkáva-javító most online

Laszló

Laszló

Érdekel.

Dezső

Dezső

Sok tapasztalatom van

Lajos

Lajos

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül az ablakkáva javítás Egerben?

2300 - 4400 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb ablakszerelők Egerben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező ablakkáva-javítót!

Egy jó nyílászáró kiválasztása százezrekkel csökkentheti a fűtési/hűtési...

 • Ablakkáva javítás

  6500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Precíz, pontos munka. Gyors kivitelezés. Mindez minőségi ajtókkal. Ha szükségem lesz ismét hasonló munkára biztos, hogy ismét ehhez a céghez fordulok. Abszolút csak ajánlani tudom, mindent szépen készítettek, és az általam kért dolgokat is teljesítették.

Cégünk rövid határidővel vállalja Pest és Komárom-Esztergom megyében. Velux tetőablakok beépítését, cseréjét, javítását.

 • Ablakkáva javítás

  6400 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Elégedettek vagyunk. Minden gördülékenyen ment. Gyorsak és precízek voltak. Újra őket fogjuk választani, ha szükségünk lenne, csak ajánlani tudom!

Legjobb áron, amit csak adni tudunk. Felmérés, értékesítés, beépítés, szemétszállítás és kész. Árajánlatkészítés ingyen! Pallasz | őrült jó árak. Őrült ablak árak!

 • Ablakkáva javítás

  6900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Sokat kellett várni az ablakcserére, de megérte: a csapat létszáma miatt gyors, a tapasztalt mester miatt pedig minőségi munkát végeztek.

Műanyag nyílászárók cseréje és beépítése Budapesten! Kérjen személyre szabott...

 • Ablakkáva javítás

  5000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

6 ablak és 1 erkély ajtó csere. Gyors, Precíz munka. A szakmeberek szépen eltakarítottak maguk után házon bellül és kivül is (bontásból származó hulladék). Munkavégzés közben figyeltek a környezetre, a bontásnál igyekeztek minnél kisebb kárt okozni a falban. A keletkezett falsérüléseket szépen kijavították.

Referecia: Facebook: biztosotthon. Akár 3millió forint állami támogatással. Árnyékolástechnika-Műanyag ablak - Freifogl István.

 • Ablakkáva javítás

  6400 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Teljes megbízhatatlanok, csak ígéretnek, több hónapos késéssel dolgoznak, nem ajánlom senkinek!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj ablakkáva-javító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy ablakszerelő ablakkáva javítás közben Egerben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ablakkáva javítás: mennyi az ára Egerben?

Egerben az ablakkáva javítás átlagára 2400 - 4500 Ft/db. A feladat megosztásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok igazi értékeléseket?

Egerben az ablakkáva javítás szolgáltatáshoz már 25 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Minden magas minősítésű specialistáról megtalálható már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok ablakszerelőt Egerben?

Ebben a pillanatban 19 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést ABLAKKÁVA JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz hívhatunk ablakszerelőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható ablakszerelőt megbíznod amennyiben a következőre van szükséged: ablakkáva javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy ablakszerelő?

Egy megbízható ablakszerelő pontos árajánlatot tesz általában, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha ablakszerelőt hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas