Minőségi bádogozás Egerben. Tapasztalt szakemberekkel és garanciával!

Bádogosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj bádogos szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 28 bádogos közül! Korrekt bádogozás árak: 3100-5900 Ft/fm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Egerben! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan állj neki? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Egerben közelében található szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

4 bádogos most online

Alajos

Alajos

Sok tapasztalatom van

László

László

Ma is elvallalom.

Károly

Károly

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a bádogozás Egerben?

3100 - 5900 Ft/fm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb bádogosok Egerben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező bádogost!

Tetőfedés, Bádogosmunkák elvégzése gyorsan, elérhető áron. Szakképzett kivitelezés. Készséggel állunk rendelkezésedre legyen szó tetőfedésről vagy bádogos munkáról.

 • Bádogozás

  8600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Nagyok,ès jó ízűek voltak az ètelek, nagyon szép hely,kedves szemèlyzet,gyors kiyzolgálás!

Bádogozás szakértő módon. Minőségi munka, 20 év tapasztalat, 100% elégedettségi garancia.

 • Bádogozás

  7900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Hazudnak. Ígérgetnek..

saládi házak tetőfelújítása és tetőjavítása, akár azonnali kezdéssel, garanciával! Kérjen ajánlatot most tetőfedésre vagy tetőfelújításra. Most akár 20% kedvezménnyel. Kérjen árajánlatot! Akár 15 év garancia! Országosan elérhető. Hívjon minket most!

 • Bádogozás

  6700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Udvarias kiszolgálás, képzett szakemberek, mindenben a segítségemre voltak.

50%-os állami támogatás tetőfelújításra? Velünk megvalósúlhat. Számlaképes régműködő cég. Családi házak, Társasházak Tetőfedése Felújítása, Új Tetők Építése, Ácsmunkák...

 • Bádogozás

  5500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Az eladó nagyon kedves. Nekünk segített megtervezni a terasztetőt, és kiválasztani hozzá a megfelelő lemezt. Még hasznos tanácsokat is kaptunk a felszereléséhez, így egyszerűen meg tudtuk csinálni itthon :) Mindenkinek csak ajánlani tudom őket!

Szeglemezes tetők kivitelezése Pest megye területén már 2 nap alatt. Kérje ajánlatunkat. Előnyök: nagy fesztáv, rövid építési idő, több hasznos terület, költséghatékony megoldás.

 • Bádogozás

  5900 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Korrekt vállalkozás!

Bettina M
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj bádogos szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy bádogos bádogozás közben Egerben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Bádogozás: mennyi a munkadíj Egerben?

Egerben a bádogozás átlagos ára 2200 - 4200 Ft/fm. A feladat létrehozásakor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bádogosok - hogyan választhatunk Egerben?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok bádogost Egerben?

Ebben a pillanatban 20 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést BÁDOGOZÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy bádogos?

Egy bádogos a következő feladattal bízható meg bátran: bádogozás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kértheted egy profi bádogos segítségét?

Egy megbízható bádogos a bádogozás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha bádogost hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas