Balkon tervezés Egerben. Forduljon hozzánk bizalommal!

Építészmérnökt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj építészmérnök szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb építészmérnököket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 35 építészmérnök közül, 600-1100 Ft/nm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Egerben bérelj fel a legjobb szakembereket a balkon tervezés! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Egerben környezetében található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

5 építészmérnök most online

Róbert

Róbert

Ingyenes kiszallas.

József

József

erdekel.

Peter

Peter

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a balkon tervezés Egerben?

600 - 1100 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb építészmérnökök Egerben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező építészmérnökt!

Országosan vállalok lakberendezési munkákat, legyen az családi ház, hétvégi ház, orvosi rendelő, iroda. Több éves tapasztalattal rendelkezem, lakberendező programmal tervezek: 3d képek, falnézetek, álmennyezeti tervezés villamossági tervvel, burkolat kiosztási tervek, bútortervek asztalos részére egyedi méretekkel, akár tanácsadást is vállalok helyszínen, ha elakadtál.

 • Balkon tervezés

  6900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Csaba nagyon jó szakember! Korrekt! Megbízható! Csak ajánlani tudom! Ennyire pozitív!

Innovatív csapatunk számára minden épület az értékteremtés lehetőségét rejti magában. Hazai és nemzetközi projektek. Professzionális tervezés kimagasló igényekhez. Belsőépítészet. Professzionális tervezés. Bényei István építész. Kimagasló igényekhez.

 • Balkon tervezés

  9600 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon jó kis hely. Barátságos környezet,segítőkész emberek , jól felszerelt és kiváló az ellátás... Az árak kedvezőek .....

Lakberendezni könnyű, azt bárki tudja. Vagy mégsem? Életed nagy részét az otthonodban töltöd, és egyáltalán nem mindegy, milyen tárgyakkal, veszed körül magad. Milyenek a színek a fények, milyen a tér maga. Egy rosszul szervezett enteriőrben, ahol a funkciók nem megfelelően vannak kitalálva az életviteledhez, kényelmetlenül érzed magad, akár tudatosul ez benned, akár nem. Ha te  azok közé tartozol, aki inkább szakemberre bízzák ezt a feladatot, akkor jó helyen jársz. Helyszíni felmérés után 3D látványtervet készítünk, végig fogjuk a kezedet a munka befejeztéig, segítünk a bútorok felkutatásában, megvásárlásában, tudjuk a tuti lelőhelyeket, kivitelezőbrigádot is ajánlunk ha kéred, szóval nyugodtan ránk bízhatod magad.

 • Balkon tervezés

  11800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Amit tapasztaltam: Gyors és szakszerű felmérés. Korrekt ajánlat. Ügyfélközpontú kiszolgálás és kommunikáció. Betartott határidő és kiváló munka. Köszönöm a munkátokat, sok sikert és hasonlóan elégedett sok ügyfelet kívánok!

Laszlo Z
2 éve

Munkám során az esztétikum mellett az ergonómiát is szem előtt tartom, így olyan otthonok születnek melyek nemcsak gyönyörködtetik a benne lakót, de kényelmesebbé, egyszerűbbé is teszik mindennapjait.

 • Balkon tervezés

  11700 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Minden a megbeszéltek alapján, precízen és időben elvégezte a munkát. Köszönjük

Kérj árajánlatot, bízd ránk, és mi megtervezzük exkluzív, személyre szabott álomotthonod! Jól átgondolt térszervezés, innovatív megoldások, időtállóság - mind a Te igényeidhez.

 • Balkon tervezés

  8000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Gyors és pontos volt, korrekt árazással

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg építészmérnök szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy építészmérnök balkon tervezés közben Egerben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Balkon tervezés: mennyibe kerül Egerben?

Egerben a balkon tervezés átlagos díja 500 - 900 Ft/nm. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok hiteles véleményeket?

Egerben a balkon tervezés szolgáltatáshoz már 26 értékelést kaptunk és értékeltünk. Az összes magas minősítésű szakemberről elérhető már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok építészmérnökt Egerben?

Jelenleg 20 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést BALKON TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz hívhatunk építészmérnökt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált építészmérnökt hívnod ha erre van szükséged: balkon tervezés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy építészmérnök?

Egy jó építészmérnök pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha építészmérnökt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas