Egyedi bútor készítés Egerben tapasztalt szakemberekkel!

Asztalosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj egyedi bútorkészítő szakembert?

Ne hagyd abba, itt találod a legjobbat a Qjob-on! Oszd meg az igényeidet és válaszd ki az ingyenes árajánlatokat! Egyedi bútorok készítése Egerben a mi szakértőinkkel! Vállalkozásunk 27 év tapasztalattal rendelkezik! Látogass el hozzánk és rendelj egyedi bútorokat! Ha először keresel szakembert a Qjob-on, és nem tudod, hogyan kezdj hozzá, akkor mesélj nekünk a feladatról, és a környékbeli szakemberek azonnal elküldik az árajánlatukat, hogy minél hamarabb megoldhassák a feladatot. Mielőtt döntesz, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz. Mindez INGYENES! Hívj most és kezdj el csodálatos bútorokat tervezni Egerben!

4 egyedi bútorkészítő most online

Janos

Janos

Ma is elvállalom.

Lajos

Lajos

A környéken vagyok.

Laszló

Laszló

Ingyenes kiszállás.

Mennyibe kerül az egyedi bútor készítés Egerben?

5300 - 9900 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb egyedi bútorkészítők Egerben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező egyedi bútorkészítőt!

Munkatársaink precízen és gyorsan képesek megvalósítani álom konyhabútorát! Kérdések, illetve információk terén forduljon segítőkész kollégáink egyikéhez. Minőségi Tölgy Bútorok.

 • Egyedi bútor készítés

  2400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Úgy gondolom, hogy mind szakemberek, kiválóan elvégzik a munkájukat. Bátran bármit rájuk bízok, időben teljesítik azt amit kell, egy alaposan felkészült gárda! Maximális minőség precizitás!

Bízza a profikra! Bútor összeszerelés szűk határidővel, akár hétvégén is rugalmasan. Kiszállították, de nem boldogul vele? Hívjon minket! Szekrény összeszerelés a helyszínen. Több éves szakértelem. Nem csak cégeknek. Akár hétvégi munkavégzés.

 • Egyedi bútor készítés

  2200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon aranyosak az eladók

Bútorok kárpitozását, teljes javítását bízza szakembereinkre. Vállaljuk bőrbútorok, heverők, székek, kanapék áthúzását, kárpitozását. Szolgáltatások: bőrbútor javítás, antik bútor restaurálás, kárpitozás.

 • Egyedi bútor készítés

  2900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Gyors, pontos megbízható csapat, nagyon korrekt áral!

Teljesen tükrözi a Te stílusodat és mindennek megvan a maga helye - különleges funkciókkal. Egyedi tervezésű konyhák a Te igényeidre szabva. Valósítsd meg...

 • Egyedi bútor készítés

  2100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Precíz , minőségi és gyors munka. Magas szakértelem, segítőkészség és rugalmasság.Mindezek jó áron! Ajánlom mindenkinek!

Bútorszerelés! Magánszemélyeknek, cégeknek, nagy tételben is, precízen, gyorsan. Bízza a profikra! Bútor összeszerelés szűk határidővel, akár hétvégén is...

 • Egyedi bútor készítés

  2500 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Kicsit lassan dolgoznak, gondolom sok a munkájuk, de minden más rendben volt.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj egyedi bútorkészítő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy asztalos egyedi bútor készítés közben Egerben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Egyedi bútor készítés: milyen árak vannak Egerben?

Egerben az egyedi bútor készítés átlagos díja 5000 - 9300 Ft/óra. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Asztalosok - hogyan választhatunk Egerben?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek visszajelzéseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek asztalost Egerben?

Ebben a pillanatban 23 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést EGYEDI BÚTOR KÉSZÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kereshetek asztalost?

Megéri egy Qjob-on regisztrált asztalost megbíznod ha szükséged van erre: egyedi bútor készítés.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérhetjük egy profi asztalos segítségét?

Egy jó asztalos az egyedi bútor készítés mellett több mindenhez érthet. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, amikor asztalost hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas