Generál felújítás Egerben. Forduljon hozzánk bizalommal!

Kivitelezőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kivitelező szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb kivitelezőket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 29 kivitelező közül, 13200-24800 Ft/óra áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Egerben bérelj fel a legjobb szakembereket a generál felújítás! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Egerben környezetében található szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

4 kivitelező most online

Laszló

Laszló

erdekel.

Barnabas

Barnabas

Sok tapasztalatom van

Barnabas

Barnabas

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a generál felújítás Egerben?

13200 - 24800 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kivitelezők Egerben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kivitelezőt!

Gyors, minőségi munka. versenyképes árazás, azonnali munkakezdès. Amiket vállalok: Ház felújítás; Kézi vakolás; Társasház erkély felújítás. Teljes körű házfelújítás.

 • Generál felújítás

  5000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Kedves, szimpatikus, profi szakemberek! Pontosan a megbeszélt időre érkeztek. Minden lehetőséget korrekten felvázoltak. A munkát tökéletesen elvégezték!

Irma Nagy
2 éve

Az építészeti-, látványtervezéstől kezdve a kulcsrakész átadásig számíthat ránk! Ingyenes... Szolgáltatásaink: Teljes körű fürdőszoba felújítás; Zsalukő vakolás; Wc felújítás. Pontos ütemezéssel, árakkal.

 • Generál felújítás

  5500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Már az első telefonbeszélgetés alkalmával megnyerte a bizalmamat..Nem csalódtam. Korret árak, precíz munka, barátságos szakemberek. Örülök, hogy rájuk találtam.

Teljeskörű lakásfelújítás ingyenes felméréssel és tanácsadással. Hívjon minket. Minden szükséges szakmára van képzett szakemberünk, mindenre garanciát vállalunk. Azonnali munkakezdés. Rövid határidő. Garancia minden munkára. Feladatok amiket vállalok: Panellakás átalakítás; Gipszkarton mennyezet szerelés; Erkély műkő felújítás. Minőségi munka, korrekt árak

 • Generál felújítás

  2300 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Profi gyors precíz munkát végeztek! Ajánlom bátran mindenkinek Őket! Külön köszönet hogy azonnal orvosolták a problémámat, pedig be vannak táblázva rendesen ahogy hallottam.

Ha felújításban vagy építésben van szüksége szakemberre keressen minket elérhetőségeinken. Teljes körben vállalunk lakásfelújítást az ajánlatkészítéstől a kulcsra kész átadásig. ház átalakítás. családi ház felújítás. generálkivitelezés is. felújítás és építkezés. Főbb szolgáltatásaink: Könnyűszerkezetes ház felújítása; Aluminium radiátor festés; Erkély felújítás. Lakás felújítás

 • Generál felújítás

  2400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Teljesen meg voltam elégedve a szakmai munkájukkal. Amellett, hogy kiválóan elvégezték a mukájukat, szakmai tanácsokat is adtak a bojler használat kapcsán. Csak ajánlani tudom!

Teljeskörű lakás-ház felújítás, átalakítás. Minőségi munka, határidőben történő befejezés. Lakás és családi ház teljeskörű külső és belső felújítás saját vagy meglévő tervek alapján. Kulcsrakész családi házak. Generálkivitelezés. Társasházak építése. Családi házak építése. Szolgáltatásaink: Panellakás konyha felújítás; Diszperzites fal tisztítása; Konyha festés. Generálkivitelezés, tervezés

 • Generál felújítás

  5100 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon szépen köszönjük a gyors és profi munkát nagyon meg vagyunk elégedve önökkel! Mindenkinek csak ajánlani tudom! köszönjük még egyszer!

Cégünk vállalja lakások és házak gipszkartonozását, álmennyezetek, boltívek elkészítését. Szakembereink korszerű technikák segítségével teljes körű felújítástt vállalnak. Ügyfélcentrikus szemlélet. Több éves szakértelem. Precíz munkavégzés. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Öntapadós vinyl padló lerakása; Plafon gipszkartonozás; Erkély felújítás. Teljes körű lakásfelújítás

 • Generál felújítás

  3700 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Teljesen elégedett vagyok velük. A megbeszéltek szerint kijöttek és elvégezték a munkát. Bátran ajánlom őket!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg kivitelező szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy kivitelező generál felújítás közben Egerben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Generál felújítás: mennyi a munkadíj Egerben?

Egerben a generál felújítás átlagos ára 61100 - 114600 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok hiteles véleményeket?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók véleményeit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok lakásfelújítás kivitelezőt Egerben?

Jelenleg 22 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést GENERÁL FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy lakásfelújítás kivitelező?

Egy lakásfelújítás kivitelező a következő feladattal bízható meg bátran: generál felújítás vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a lakásfelújítás kivitelező?

A jó lakásfelújítás kivitelező pontos árajánlatot ad, elérhető és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, ha lakásfelújítás kivitelezőt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas