Kémény tisztítás Egerben gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Kéményépítőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kéményépítő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 26 kéményépítő közül! Korrekt kémény tisztítás árak: 11400-21300 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Egerben! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Egerben közelében elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

4 kéményépítő most online

József

József

Ingyenes kiszallas.

Zsolt

Zsolt

erdekel.

Dancs

Dancs

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a kémény tisztítás Egerben?

11400 - 21300 Ft/alkalom

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb kéményépítők Egerben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kéményépítőt!

Ereszcsatorna Toldása. Több mint 1000 találatot kaphat az internetről. Web, képek és videó. Milliók bíznak benne. A teljes áttekintés. Hírek, tények és egyebek. Non-stop információ. 100+ millió látogató.

 • Kémény tisztítás

  6100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Van hova fejlődni: ügyfélkezelés, árajánlatok, kommunikáció.

50%-os állami támogatás tetőfelújításra? Velünk megvalósúlhat. Számlaképes régműködő cég.

 • Kémény tisztítás

  6500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Megbízható, korrekt, cég és minőségi munka!

Házak, társasházak hőszigetelése akár 5 év garanciával. Ingyenes felmérés és ajánlat. Felvonulunk, intézzük az anyag-beszerzést és a munka végeztével rendet hagyunk maguk után. Az egész országban. Családi válallkozás. Több mint 10 éve a piacon.

 • Kémény tisztítás

  8400 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Korlátozott lehetöségek

Gábor
2 éve

Palatető szigetelés garanciával. Palatetők bontás nélküli felújítása minőségi anyaggal. 20 éves tapasztalat, gyors munkakezdés. Ingyenes felmérés. Hívjon, megbízható szakember. Index anyagok. Szellőzők beépítése. Szigetélés bádogosmunkák.

 • Kémény tisztítás

  5500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Végtelen és határtalan szeretet minden létezőben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tudatostarsadalom.hu

Szórt purhab - A legjobb födém szigetelés. Válassza a járható, lépésálló födém szigetelést. Spóroljon akár 75%-ot a nyitott és zárt cellás purhab szigeteléssel. Országos kivitelezés! Gyors, Gazdaságos, Tartós. 50% Állami Támogatással. Ingyenes ajánlatkérés.

 • Kémény tisztítás

  9400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Napelemes rendszert rendeltem tőlük, minden flottul ment, beleértve az elmű engedélyezést, otthonfelújítási támogatáshoz szükséges szerződéseket és magát a telepítést is. Megbízható, korrekt cég.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj kéményépítő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy kéményépítő kémény tisztítás közben Egerben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kémény tisztítás: milyen árak vannak Egerben?

Egerben a kémény tisztítás átlagos ára 9500 - 17900 Ft/alkalom. A feladat megosztásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Kéményépítők - mi alapján választhatunk Egerben?

Találd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok kéményépítőt Egerben?

Ebben a pillanatban 22 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KÉMÉNY TISZTÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz hívhatunk kéményépítőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált kéményépítőt megbíznod ha a következőre van szükséged: kémény tisztítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi kéményépítő?

A jó kéményépítő pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, amikor kéményépítőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas