Minőségi konyha burkolás Egerben. Tapasztalt szakemberekkel és garanciával!

Burkolómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj konyhaburkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Egerben konyha burkolás? Válassza a 29 szakembert! Egyedi és minőségi munkát kínálunk. Kérjen árajánlatot most! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan állj neki? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Egerben környezetében dolgozó szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

4 konyhaburkoló most online

József

József

A környéken vagyok.

Dezső

Dezső

Ingyenes kiszállás.

Zoltan

Zoltan

Érdekel.

Mennyibe kerül a konyha burkolás Egerben?

2300 - 4400 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb konyhaburkolóok Egerben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező konyhaburkolót!

Kérdése van vagy információra van szüksége? Keresse fel a lakóhelyéhez közeli kereskedőt! Látogasson el egy közeli kereskedésbe, és kérjen személyre szabott tanácsadást.

 • Konyha burkolás

  6700 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Gyors és udvarias kiszolgálás, kedves személyzet.

Bemutatóterem és Raktár Bp. Csurgói út 15. Országos házhoz-szállítás nap mint nap 10 éve

 • Konyha burkolás

  3700 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Igényes és precíz! Csak ajánlani tudom

Több ezer burkolónk van. Hozzon létre megbízást, és perceken belül ajánlatokat kap. Ne hagyatkozzon a szomszédok ajánlásaira. Találjon tapasztalt szakembert a Wilión. Minősített kézművesek. Wilio szabad. Gyors és gondtalan. Szakemberek szinten.

 • Konyha burkolás

  6700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Rendkívül profi kiszolgálás,ami sajnos egyre ritkább,de itt adott!

Vállaljuk házak, lakások teljes körű felújítását legyen szó kisebb-nagyobb munkákról! Professzionális csapatunkkal gyorsan és szakszerűen végezzük munkánkat. Hívjon...

 • Konyha burkolás

  6000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Óriási választék, segítőkész dolgozók.

Modern, dekoratív megoldás fürdőszobába, konyhába, nappaliba. Rögzítése gyors és egyszerű. Az EASY COVER PRO egy végleges megoldás még a legnagyobb faldekorációs...

 • Konyha burkolás

  5500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

A Térkőgyár csapatát mindenkinek csak ajánlani tudom, aki a kertjét, az otthonát szebbé szeretné varázsolni. Már a kezdeti kapcsolatfelvétel alkalmával jó érzéssel töltött el bennünket, hogy a felmérés szakszerűen és gyorsan történt, majd nem kellett heteket várnunk az ajánlatra sem. Maga az árajánlat könnyen áttekinthető volt és a munka során tartották magukat a szakemberek az eredeti ajánlathoz, amely úgy gondolom manapság ritka. A csapat rendkívül összeszokottan és gyorsan haladt a munkálatokkal, nem volt nyoma az építőiparban oly jellmező nézelődésnek" és tétlenkedésnek. A munkát mindig a megbeszéltek szerint, pontosan kezdték meg és a végleges átadás is a tervek szerint történt. Az összeszokott munkavégzés mellett további pozitívumként kiemelném, hogy a fiúk mind kommunikatívak, precízek voltak, akik mindvégig figyelembe vették a kéréseinket, a döntéseink meghozatalában pedig tanácsokkal láttak el bennünket.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj konyhaburkoló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy burkoló konyha burkolás közben Egerben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Konyha burkolás: mennyi az ára Egerben?

Egerben a konyha burkolás átlagos díja 2000 - 3800 Ft/nm. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok valós értékeléseket?

Egerben a konyha burkolás szolgáltatáshoz már 25 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Mindegyik magas minősítésű szakemberről elérhető már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek burkolót Egerben?

Jelenleg 19 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KONYHA BURKOLÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kereshetek burkolót?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált burkolót keresned amennyiben erre van szükséged: konyha burkolás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi burkoló?

Egy megbízható burkoló részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a feladattal időben végez. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor van szükséged a következőre: burkoló?

Ha egy megbízható burkoló segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A konyha burkolás és a hasonló feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas