Teljes körű mosdó csaptelep cseréje Egerben. Az Ön igényeire szabva!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

Mosdó csaptelep cseréje? Válaszd a legjobbat! Több mint 36 vízszerelő közül válogathatsz Egerben, akik garantáltan profi munkát végeznek. Az árak 4000-7500 Ft/db között mozognak, de az árakat befolyásolja a csaptelep típusa és a munka nehézsége is. Nem tudod, hogyan kezdj neki a keresésnek? Ne aggódj! A Qjob-on könnyedén megtalálod a legjobb szakembereket. Csak oszd meg velünk a feladatot, és mi azonnal felkeressük az elérhető szakembereket árajánlatokkal. Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket, és további információkat is kérhetsz tőlük. Ne habozz! Válaszd a Qjob-ot és bízd ránk a mosdó csaptelep cseréjét. Mi garantáljuk a minőséget és a megfizethető árakat. Ráadásul az összes szolgáltatásunk DÍJMENTES!

5 szakember, aki elvégzi a mosdó csaptelep cseréjét most online

András

András

Sok tapasztalatom van

Géza

Géza

Ma is elvallalom.

Sándor

Sándor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Egerben?

4900 - 9200 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik elvégzik a mosdó csaptelep cseréjét Egerben!

A gázkészülékek javításába beletartozik a gázkazánok, gázkonvektorok javítása. Minden típusú gázkészülék javítása, cseréje, tisztítása, bekötése még ma.

  • Mosdó csaptelep cseréje

    4900 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Szuper, segítőkész személyzet.

Ferenc
2 éve

A lakás felújítási állami támogatás kihasználásában segítünk, forduljon hozzánk -50% Mestervizsgánk műszaki-biztonsági felülvizsgálói és kéményszerelői végzettségünk van. 10 év gyakorlat. Kazán-kémény-beüzemelés. Minden 1 kézben. Ariston-Baxi szakszerviz.

  • Mosdó csaptelep cseréje

    5500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Nagy választék.

Béla
2 éve

Gázkazán szerelés Profi szakmunka garanciával, Fix áron. Kiszállás akár ma! Díjmentes árajánlat - 20+ év tapasztalat - Non-Stop GyorsSzolgálat Budepest és környéke. Akár 1 órán belül helyben. Hétfő-Vasárnap 0-24. Átlátható költségterv. 20 év + tapasztalat.

  • Mosdó csaptelep cseréje

    5400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Összességében egy hatalmas nulla. Szombaton telefonálok,gyorsan érkeznek,ennyi a pozitivum. 25000 forintért fogalmuk sincs,hogy mi a baja a készüléknek ,megjavitani nem tudják.Hétfőre igérnek egy visszahivást alkatrészárakkal kapcsolatban,ez csütörtökig sem sikerült.Nagy lehúzás,messziről kerülendő.

József
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendeljen szakembert most a mosdó csaptelep cseréjére, és percek alatt kapjon helyi, ellenőrzött szakemberek árajánlatait. Az egész INGYEN és kötelezettségmentes - kattintson most!

Egy szakember, aki elvégzi a mosdó csaptelep cseréjét, mosdó csaptelep cseréje közben Egerben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mik lehetnek a mosdó csaptelep problémáinak jelei?

A mosdó csaptelep problémáinak jelei közé tartozhat a csepegés, a szivárgás, a zajos működés és az alacsony víznyomás. Ezek a problémák általában a kopott tömítésekre vagy a meghibásodott szelepekre vezethetők vissza. Ha ilyen problémákkal küzdesz, érdemes lehet azonnal cserélni a csaptelepet. A megfelelő minőségű és árú csaptelepek ára általában 5 000 és 20 000 forint között mozog.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogy cserélhetem ki a mosdó csaptelep szelepzsámolyát?

A mosdó csaptelep szelepzsámolya cseréje viszonylag egyszerű folyamat, amelyet akár otthon is elvégezhet. Először is, a vízellátást le kell zárni, majd a nyomófejet és a fogantyút eltávolítani. Ezt követően a szelepzsámolya a mosdó aljzatából kicsavarozható. Miután eltávolította a régi szelepzsámolyát, helyezze be az újat és fordított sorrendben helyezze vissza a többi alkatrészt. Jó minőségű szelepzsámolyok általában 5000-10 000 forint körül vásárolhatóak. Mindig ellenőrizze az új szelepzsámoly méreteit és típusát, hogy biztos legyen benne, hogy megfelel az Ön mosdójának méretének és típusának.

Olvas

Népszerű kérdés

Melyik a legjobb minőségű mosdó csaptelep?

A GROHE Eurosmart Cosmopolitan csaptelep a legjobb minőségű mosdó csaptelep jelenleg, ára átlagosan 30 000 forint körül van.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogy cserélhetem ki a mosdó csaptelep beépített zuhanyfejét?

Az a legjobb megoldás, ha vásárol egy új csaptelepet zuhanyfejjel együtt, például a Grohe Eurosmart Cosmopolitan csaptelep zuhanyfejjel együtt kapható 25 990 forintért a https://www.saniflex.hu/ weboldalon. Így teljes mértékben kicserélheti a régi csaptelepet és biztos lehet abban, hogy minden tökéletesen működik. Ha kétségei merülnének fel a csaptelep cseréjével kapcsolatban, mindenképpen forduljon a szakember segítségéhez.

Olvas

Népszerű szolgáltatások Egerben