Parasztház tervezés Egerben tapasztalt szakemberekkel!

Építészmérnökt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj építészmérnök szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb építészmérnököket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 32 építészmérnök közül, 6500-12200 Ft/nm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Egerben bérelj fel a legjobb szakembereket a parasztház tervezés! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Egerben közelében elérhető szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

5 építészmérnök most online

Attila

Attila

Ingyenes kiszallas.

Sandor

Sandor

erdekel.

Miklós

Miklós

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a parasztház tervezés Egerben?

6500 - 12200 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb építészmérnökök Egerben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező építészmérnökt!

Víz-, fűtés-, légtechnika-, légkondicionáló rendszerek kivitelezése, korszerűsítése. Teljeskörű gépészeti kivitelezés a tervezéstől egészen a rendszerek beüzemelésig. Kivitelezés.

 • Parasztház tervezés

  11000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Lekezelőek, ide sem fogom vinni a kocsimat szervízbe

Rövid határidővel, megbízható munkaerővel várjuk hívását a nap 24 órájában. Ha szeretne profi belsőépítész csapattal dolgozni!

 • Parasztház tervezés

  7300 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Nem az ötlet tesz csodát, hanem az, amit ki tudunk hozni belőle! Lakberendzés: Ez az a szó, amiről a többségnek a lakberendezési újságok címlapfotói jutnak eszébe. És nem is járnak messze az igazságtól, hiszen a lakberendezőnek pontosan az a feladata, hogy az ügyfél kívánságait figyelembe véve kitalálja és megálmodja azt az enteriőrt, amitől igazán otthonos lesz az adott helyiség vagy akár a teljes lakás, ház is. Lakberendezőként számos olyan szolgáltatást kínálok, amelyek külön-külön és együtt is hasznosak lehetnek. Ha kérdése van a lakberendezési szolgáltatásokkal kapcsolatban, küldjön üzenetet! Szolgáltatásaim a fővároson kívül-, illetve külföldön élő ügyfelek számára is elérhetőek, hiszen az online térben nem jelent problémát a távolság. Minden fontos kérdést megbeszélhetünk, illetve a kivitelezés során is könnyedén konzultálhatunk. Teljes lakberendezés megszervezése és lebonyolítása Egy teljes felújításban általában egy jó dolog van: amikor véget érnek a munkálatok. Kivéve akkor, ha profi segítségét kéri. Örömmel megszabadítom a felújítás szinte örök érvényű, “nem úgy, nem akkor, nem annyiért” szabályától! Amennyiben lakberendezési tanácsadással együtt szeretné igénybe venni a szolgáltatást, a belsőépítészeti lehetőségek mellett a különféle burkolatok, festékek, szegélylécek és egyéb kiegészítők világában is segítek eligazodni. Sőt, ebben az esetben a szükséges anyagok beszerzéséről is gondoskodom, amelynek köszönhetően Ön rengeteg időt és energiát takaríthat meg! Generálkivitelező partnereim régóta megbízható társaim a munkában, így Ön biztosan elégedett lesz a végeredménnyel! 3D látványterv: Ha tudja, milyen falszínt, világítást és bútorokat szeretne egy adott helyiségbe, az már fél siker. Ám ha nem szeretne fölösleges kiadásokat, és kíváncsi rá, milyen lenne a végeredmény, mindenképp érdemes 3D látványtervet készítetni. Ha valami mégsem tetszik, a számítógépen csupán néhány kattintásba kerül a változtatás. Amennyiben a munkálatokat csak akkor kezdik el, amikor a számítógépen már a legapróbb részlet is a helyére került, garantáltan elégedett lesz. Ingatlanokkal foglalkozó cégek megkeresését is örömmel fogadom. A lakberendezés pontosan az a szolgáltatás, amellyel kapcsolatban rengeteg kérdés felmerülhet. A jó hír az, hogy tapasztalataim szerint többségüket azonnal meg tudom válaszolni. Ha pedig mégis szükség van arra, hogy utánanézzek bizonyos információknak, általában néhány nap elegendő ehhez. Amennyiben úgy érzi, gyors információra van szüksége, kérem, küldjön üzenetet vagy keressen a megadott telefonszámon! Az emailekre 24 órán belül válaszolok!

 • Parasztház tervezés

  6800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

The best 😀

Nem csak házakat, hanem élhető, jól használható tereket tervezünk, prémium színvonalon. Visszafogott elegancia feltűnősködés nélkül, mégis karakteres és személyreszabott házak.

 • Parasztház tervezés

  5500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Még nincs elvegezve a munka

Belső terek harmónikus átalakítása, egyedi bútorok tervezése a kivitelezésig praktikus, de mégis kifinomult stílusjegyekkel. Színtanácsadás, burkolat ajánlás, látványtervek. Holisztikus otthon személyre szabva.

 • Parasztház tervezés

  4600 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

A mai napon felkerestem az urat, hogy szeretném ha átvizsgálná a futóművet, illetve megmérné a lengéscsillapítókat. Nos én nem arra vagyok kíváncsi, hogy mekkora szar autóm van, meg hogy látatlanban megmondja, hogy vissza van tekerve 300ezer kilométer benne, aztán megállapította, hogy semmi probléma a futóművel, holott azt az egyet már tudtam, hogy az egyik belső kormányösszekötő rossz, majd a lengéscsillapító mérés abban kimerült, hogy meglökdöste az autót, majd megmondta, hogy az elsők rosszak(fél óra múlva a magyar autóklubnál géppel mérték és semmi baj nem volt velük, illetve szóltak, hogy az egyik belső összekötő rossz)

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg építészmérnök szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy építészmérnök parasztház tervezés közben Egerben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Parasztház tervezés: milyen árak vannak Egerben?

Egerben a parasztház tervezés átlagára 7800 - 14600 Ft/nm. A feladat megosztásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok valódi értékeléseket?

Egerben a parasztház tervezés szolgáltatáshoz már 26 értékelést kaptunk és értékeltünk. Minden magas minősítésű specialistáról elérhető már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek építészmérnökt Egerben?

Most 20 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést PARASZTHÁZ TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz hívhatunk építészmérnökt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált építészmérnökt keresned akkor, ha a következőre van szükséged: parasztház tervezés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a építészmérnök?

Egy jó építészmérnök pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik szolgáltatások tartoznak ehhez: parasztház tervezés?

A parasztház tervezés és mindegyik részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy építészmérnökt bátran megbízhatsz vele.

Olvas