Raktér burkolás Egerben gyorsan és hatékonyan!

Burkolómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj raktér burkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Fedezze fel Eger városát és a legjobb raktér burkoló szakembereket! Több mint 27 tapasztalt szakember áll rendelkezésére. Válasszon minket a legjobb minőségű szolgáltatásokhoz! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Egerben környékén dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

4 raktér burkoló most online

Róbert

Róbert

Ma is elvállalom.

Attila

Attila

A környéken vagyok.

Zsolt

Zsolt

Ingyenes kiszállás.

Mennyibe kerül a raktér burkolás Egerben?

2300 - 4400 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb raktér burkolók Egerben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező raktér burkolót!

Csempe és burkolat, padlólapok, építőanyagok kiváló áron, Online! Otthondepo.hu. Országos Házhozszállítás. Postapontra is rendelhet. Vevőszolgálati tanácsadás.

 • Raktér burkolás

  5400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Korrekt ügyintézés, kedvező árak

Azonnali Minőségi Eredmények Most! Fedezze Fel A Searchley-N, És Találja Meg A Válaszokat. Budapest – Több Forrásból Szerezhet Információt – Searchley.

 • Raktér burkolás

  3800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Kalandvágyónak, jó idegzetűeknek, korlátlan tarifacsomaggal rendelkezőknek szívesen ajánlom..."

Beírod, Elküldöd, Kiválasztod, Megbízod. Próbáld Ki, Hogy Milyen Egyszerű Így! Megbízható...

 • Raktér burkolás

  3600 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon megvagyok vele elégedve . Térkövet vettünk náluk, meg vagyunk velük elégedve !

Budapest, Pilisvörösvár, Dorog, Esztergom, Érd, Szentendre, Budakeszi, környéke. 25-éve kezdtük! Ingyenes felmérés 1-2 nap alatt. Víz, villany megoldott.

 • Raktér burkolás

  5500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Falazásra és szobafestésre volt szükségünk, a személyes találkozó alkalmával kaptunk egy korrekt tanácsadást. A falat téglától újra húzták a 3 szintes glettelést még nem is láttam eddig senkitől, a végeredmény pazar lett és a megbeszélt időn belül! Csak ajánlani tudom Profi szakemberek köszönöm még egyszer :)

Hidegburkolás, melegburkolás, villanyszerelés, gipszkartonozás, festés, generálkivitelezés. Megfizethető árak, vállalt határidők betartásával, teljeskörű minőségi kivitelezés. Lakásfelújítás. Generálkivitelezés. Garanciával.

 • Raktér burkolás

  5900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Röviden és tömören: Ügyes, gyors kezek ☺️, rendes emberek, kellemes megjelenés, rendes" szerszámok (!), pontos határidők, szép végeredmény ❤️

Rèzi
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj raktér burkoló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy burkoló raktér burkolás közben Egerben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Raktér burkolás: mennyi a munkadíj Egerben?

Egerben a raktér burkolás átlagos ára 2100 - 3900 Ft/nm. A feladat létrehozásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok igazi értékeléseket?

Egerben a raktér burkolás szolgáltatáshoz már 29 véleményt kaptunk és értékeltünk. Az összes kiemelkedő minősítésű specialistáról megtekinthető már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok burkolót Egerben?

Ebben a pillanatban 22 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést RAKTÉR BURKOLÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy burkoló?

Egy burkoló ezzel a munkával bízható meg: raktér burkolás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a burkoló?

A jó burkoló pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, ha burkolót hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas