Régi bútor felújítás Eger területén!

Antikbútor Restaurátormost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj régi bútorfelújító szakembert?

Ne menj tovább, mert a legjobb szakemberek a Qjob-on találhatóak! Válogass az ingyenes árajánlatok közül és válassz a legjobb profi közül! Ha rég bútorokat szeretnél felújítani Egerben, akkor bízz 28 szakemberünkben! Örömmel segítünk a bútorok újraélesztésében, keress minket még ma! Ha először keresel szakembert a Qjob-on, nem tudod, hogyan kezdj hozzá? Oszd meg velünk a problémádat, és a környéken dolgozó szakembereink azonnal felkeresnek árajánlatukkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Választás előtt összehasonlíthatod a szakemberek profilját, olvashatsz róluk véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

4 régi bútorfelújító most online

Peter

Peter

Érdekel.

Zoltan

Zoltan

Sok tapasztalatom van

Zoltan

Zoltan

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül a régi bútor felújítás Egerben?

23800 - 44600 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb régi bútorfelújítók Egerben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező régi bútorfelújítót!

Bízza a profikra! Bútor összeszerelés szűk határidővel, akár hétvégén is rugalmasan. Kiszállították, de nem boldogul vele? Hívjon minket! Szekrény összeszerelés a helyszínen. Több éves szakértelem. Nem csak cégeknek. Akár hétvégi munkavégzés.

 • Régi bútor felújítás

  2200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon aranyosak az eladók

Bútorok kárpitozását, teljes javítását bízza szakembereinkre. Vállaljuk bőrbútorok, heverők, székek, kanapék áthúzását, kárpitozását. Szolgáltatások: bőrbútor javítás, antik bútor restaurálás, kárpitozás.

 • Régi bútor felújítás

  2900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Gyors, pontos megbízható csapat, nagyon korrekt áral!

Teljesen tükrözi a Te stílusodat és mindennek megvan a maga helye - különleges funkciókkal. Egyedi tervezésű konyhák a Te igényeidre szabva. Valósítsd meg...

 • Régi bútor felújítás

  2100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Precíz , minőségi és gyors munka. Magas szakértelem, segítőkészség és rugalmasság.Mindezek jó áron! Ajánlom mindenkinek!

Bútorszerelés! Magánszemélyeknek, cégeknek, nagy tételben is, precízen, gyorsan. Bízza a profikra! Bútor összeszerelés szűk határidővel, akár hétvégén is...

 • Régi bútor felújítás

  2500 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Kicsit lassan dolgoznak, gondolom sok a munkájuk, de minden más rendben volt.

Munkatársaink precízen és gyorsan képesek megvalósítani álom konyhabútorát! Kérdések, illetve információk terén forduljon segítőkész kollégáink egyikéhez. Minőségi Tölgy Bútorok.

 • Régi bútor felújítás

  2400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Úgy gondolom, hogy mind szakemberek, kiválóan elvégzik a munkájukat. Bátran bármit rájuk bízok, időben teljesítik azt amit kell, egy alaposan felkészült gárda! Maximális minőség precizitás!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj régi bútorfelújító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy antikbútor restaurátor régi bútor felújítás közben Egerben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Régi bútor felújítás: mennyi az ára Egerben?

Egerben a régi bútor felújítás átlagára 22500 - 42200 Ft/db. A feladat létrehozásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek hiteles értékeléseket?

Egerben a régi bútor felújítás szolgáltatáshoz már 30 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Minden kiemelkedő minősítésű szakemberről elérhető már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok antikbútor restaurátort Egerben?

Jelenleg 23 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést RÉGI BÚTOR FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz hívhatunk antikbútor restaurátort?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált antikbútor restaurátort hívnod amennyiben erre van szükséged: régi bútor felújítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérheted egy antikbútor restaurátor segítségét?

Egy megbízható antikbútor restaurátor a régi bútor felújítás mellett több mindenhez érthet. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, hogyha antikbútor restaurátort hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas