Régi ház újjáépítése Eger területén!

Építőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj építő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb építőket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 35 építő közül, 3500-6600 Ft/nm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Egerben bérelj fel a legjobb szakembereket a régi ház újjáépítése! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Egerben környékén dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

5 építő most online

Zsolt

Zsolt

A környeken vagyok.

Gabor

Gabor

Ingyenes kiszallas.

Andras

Andras

erdekel.

Mennyibe kerül a régi ház újjáépítése Egerben?

3500 - 6600 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb építők Egerben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező építőt!

5 év garanciával, rövid határidővel, kedvező áron. Most Ingyenes helyszíni felméréssel! Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Családiház generálkivitelezés, Aljzatbeton, 9 év garancia, verhetetlen ár, Fa Családi Ház, Tervezéstől a megvalósulásig.

 • Régi ház újjáépítése

  3800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Professzionális hozzáállás és szakértelem, ugyanakkor közvetlen baráti hang. Soha nem tapasztaltam hasonlót egyetlen szervízben sem. Nagyon-nagyon elégedett vagyok, minden Volvó tulajdonosnak ajánlom!

A precíz és minőségi munka jegyében egy összeszokott, tapasztalt csapatot válogattuk össze. Minden kérést meg tudunk valósítani, amit a földfelszín síkja alá szükséges lehet. Gyors kivitelezés. Minden stílusban. Egyedi tervezés. Professzionális csapat. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Házépítés a Modern Home-mal, Pince Építése, 11 év garancia, verhetetlen ár, Előtetők építése, terasz fedés készítés, Kérjen ajánlatot még ma

 • Régi ház újjáépítése

  6600 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Szakszerűek, gyorsak, precízek ! Csak ajánlani tudom őket ! Külön köszönet Tamásnak a munkájáért!

Újítsa fel lakását velünk, akár állami támogatással! Felújítaná lakását? Állami támogatást venne igénybe? Komplett generál kivitelezés, lakásfelújítás ingyenes felmérés és ajánlat! Több éve a hazai építőipar szereplőjeként az állami lakástámogatások és a megnövekedett kereslet miatt, cégünk 2021.márciusától megkezdte a lakossági generál kivitelezést, lakásfelújítást magánszemélyeknek. Amit nyújtunk: - 1.osztályú minőség - rövid határidők - segítségnyújtás állami támogatás igényléséhez - anyag ár kedvezmények - tervezés, kivitelezés - Statikai állásfoglalás - Gépészet, víz csatorna - Erős, gyengeáram - Szárazépítés(gipszkarton) - -Bontás, hulladékkezelés - Kőműves munkák - Festés - Hideg-meleg burkolás - Restaurálás (régi homlokzatok, műemlék védelem alatt álló épületek) - Külső és belső hő és hangszigetelés Kapcsolatfelvételt követő 48 órán belül helyszíni felmérés, árajánlat Feladatok amiket vállalok: Bízd ránk otthonod, Alpintechnika, Építkezés kezdése 9 hét alatt, Beton Lépcső Készítés, Utólagos tetőszigetelés

 • Régi ház újjáépítése

  10700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Szuper élmény, szalamandrákkal esős időben!

2000 óta foglalkozunk építőipari kivitelezésel,és mára már generálban vállalunk kivitelezést kulcsrakészen, legyen az családi ház felújítás vagy újépítésű családi ház! Újépítésű házat szeretne építtetni?Tekintse meg a kreativotthonstudio.hu weboldalunkat! Felújítatni szeretné a családi házát vagy a házának tetőszerkezetét generálkivitelezővel? Jó helyen jár, kérem tekintse meg a generálkivitelezés.hu web oldalunkat és kérjen ajánlatot kollégáink készséggel állnak rendelkezésére! Mottónk Szenvedélyünk az építés! Hangszigetelés, Helyszíni szerelés, 18 év garancia, verhetetlen ár, Panel garázs alap betonozás, Homlokzat karbantartás

 • Régi ház újjáépítése

  8800 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Ide szoktam járni, de múlt héten vmiert zárva volt..

A cég fő profilja villanyszerelés, klíma, víz-gáz-fűtés, teljeskörő lakásfelújítás, generálkivitelezés valamint saját tulajdonú ingatlanok kiadása és értékesítése. Megalakuláskor azt a célt tűzte ki maga elé, hogy a professzionalizmust, az elhivatottság magabiztosságát és a tapasztalat erejét ötvözve olyan értékes és az ügyfelek által megbecsült építőipari vállalattá váljon, amely nem csupán teljesít, nem csupán épít, hanem nyugalmat, pontosságot és biztonságot jelent Megrendelői számára. Legfőbb értékünk az ember! Büszkék vagyunk munkatársainkra, akik az elvárt minőséget szem előtt tartva, felelősségük teljes tudatában, kreatívan valósítják meg megrendelőink elképzelését. Tudásuk legjavát adják mindig, mindenkinek. Így építünk mi, együtt, csapatként. A dinamikus, irányított, folyamatos fejlődés mellett mindig fontosnak tartottuk, a szakmai színvonal megőrzését, a környezetünkért való tudatos felelősségvállalást, valamint a munkavédelmi szabályok szigorú betartását. Feladatok amiket vállalok: Tetőcsere, precíz munkával, Szigetelés Fújt Kőzetgyapottal, Több, mint 38 éves Tapasztalat, IsoPLAAT Fal Hangszigetelés, Családi Ház Felújítása

 • Régi ház újjáépítése

  7900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Jó srácok,és értik is amit csinálnak.

A szövetkezetet 2013-ban alapítottuk. A vállalkozás alaptevékenysége lakó-és nem lakó épületek építése, egyéb építőipari és kőműves munkák kivitelezése, generálkivitelezés, felújítás, könnyűszerkezetes házak, csarnokok építése. Tapasztalatunknak köszönhetően, gyors, precíz és pontos munkavégzést garantáljuk. Cserépkályhák igényesen, Palatető Bontása, 9 éves garanciával, Teljes konyhafelújítás, Belsőépítészeti tervezését

 • Régi ház újjáépítése

  6500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Jó buli volt.

Jankihun
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg építő szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy építő régi ház újjáépítése közben Egerben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Régi ház újjáépítése: mennyibe kerül Egerben?

Egerben a régi ház újjáépítése átlagára 2000 - 3800 Ft/nm. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Építők - hogyan válasszunk Egerben?

Egerben a régi ház újjáépítése szolgáltatáshoz már 30 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Minden kiemelkedő minősítésű specialistáról elérhető már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok építőt Egerben?

Ebben a pillanatban 23 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést RÉGI HÁZ ÚJJÁÉPÍTÉSE szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz hívhatok építőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható építőt keresned amennyiben erre van szükséged: régi ház újjáépítése.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kértheted egy profi építő segítségét?

Egy megbízható építő a régi ház újjáépítése mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, ha építőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas