Sarokszelep szétszedése Egerben gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Sarokszelep szétszedése? Válassz 34 vízszerelő közül! Korrekt árak 1600-3000 Ft/db. Találd meg a legjobb szakembereket Egerben! Keress minket a Qjob-on és ossz meg velünk a feladatot! Az elérhető szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy gyorsan megoldhassák a feladatot! Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, olvashatod a visszajelzéseket és kérhetsz további információkat is! Díjmentesen! Az árak a munka bonyolultságától függnek.

5 vízvezeték-szerelő most online

Tibor

Tibor

A környeken vagyok.

Balázs

Balázs

Ingyenes kiszallas.

Marius

Marius

erdekel.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Egerben?

2000 - 3800 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb vízvezeték-szerelők Egerben!

0-24 Vízszerelő. Éjjel nappal SOS Vízvezeték szerelő, csőtörés elhárítás, duguláselhárítás

  • Sarokszelep szétszedése

    5400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Gyors kiszolgálás, nagy választék.

László
2 éve

A lakás felújítási állami támogatás kihasználásában segítünk, forduljon hozzánk -50% Mestervizsgánk műszaki-biztonsági felülvizsgálói és kéményszerelői végzettségünk van. 10 év gyakorlat. Kazán-kémény-beüzemelés. Minden 1 kézben. Ariston-Baxi szakszerviz.

  • Sarokszelep szétszedése

    5500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Nagy választék.

Béla
2 éve

Gázkazán szerelés Profi szakmunka garanciával, Fix áron. Kiszállás akár ma! Díjmentes árajánlat - 20+ év tapasztalat - Non-Stop GyorsSzolgálat Budepest és környéke. Akár 1 órán belül helyben. Hétfő-Vasárnap 0-24. Átlátható költségterv. 20 év + tapasztalat.

  • Sarokszelep szétszedése

    5400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Összességében egy hatalmas nulla. Szombaton telefonálok,gyorsan érkeznek,ennyi a pozitivum. 25000 forintért fogalmuk sincs,hogy mi a baja a készüléknek ,megjavitani nem tudják.Hétfőre igérnek egy visszahivást alkatrészárakkal kapcsolatban,ez csütörtökig sem sikerült.Nagy lehúzás,messziről kerülendő.

József
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendeljen most vízvezeték-szerelő szolgáltatást és kapjon pillanatok alatt árajánlatokat az ellenőrzött, helyi szakemberektől! Az egész INGYEN és kötelezettségmentesen történik! Kattintson most!

Egy vízvezeték-szerelő, sarokszelep szétszedése közben Egerben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mi a különbség a különböző sarokszelep típusok között?

Az egyik legfontosabb különbség a sarokszelep típusai között az ár és a funkcionalitás. A legnépszerűbb hidraulikus sarokszelepek között szerepel a Bosch REXROTH DBA, amely 8000-12000 Ft közötti áron kapható. Míg a Parker D1VW típusú szelepének ára általában 10000-15000 Ft között mozog. A különbség eltérő lehet a szelepház, a nyomástartomány vagy a keménység szempontjából is. Az optimális sarokszelep típus kiválasztása függ az alkalmazás típusától és a kívánt teljesítményszinttől.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik sarokszelep típus a legjobb minőség-ár arányban?

Az EGR szelepek közül a legjobb minőség-ár arányú modell a Pierburg 7.24809.17.0, amely kb. 25 000 Ft-ba kerül. Azonban javasoljuk, hogy a beszerelés során szakember segítségét vegye igénybe.

Olvas

Népszerű kérdés

Mi okozza a kopást a sarokszelepnél?

A kopás a sarokszelepnél általában a szelepváltó vagy a szelepház elnyűtt részeiből adódik. Ez javítással vagy alkatrészcserevel javítható, amelyhez általában 10 000 és 50 000 forint közötti költségre lehet számítani, attól függően, hogy milyen típusú autóról van szó. Javaslom, hogy vegye fel a kapcsolatot egy autószerelővel, hogy pontosabb diagnózist és becslést kapjon a javítási költségekről.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért szivárog továbbra is a sarokszelep a tömítéscsere után?

Valószínűleg a tömítőszalag elhelyezése nem volt megfelelő, vagy a szelep sérült lehet. A javítás átlagosan 5000 forintba kerül a javító műhelytől függően. Javasoljuk, hogy keresse fel a szakembert, hogy megoldja a problémát.

Olvas