Szoba tervezés Eger szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Lakberendezőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj lakberendező szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb lakberendezőket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 33 lakberendező közül, 2600-4800 Ft/m áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Egerben bérelj fel a legjobb szakembereket a szoba tervezés! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan láss neki? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Egerben közelében dolgozó szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

5 lakberendező most online

Attila

Attila

Ma is elvallalom.

Lajos

Lajos

Ma is elvallalom.

Mark

Mark

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül a szoba tervezés Egerben?

2600 - 4800 Ft/m

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb lakberendezők Egerben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező lakberendezőt!

Víz-, fűtés-, légtechnika-, légkondicionáló rendszerek kivitelezése, korszerűsítése. Teljeskörű gépészeti kivitelezés a tervezéstől egészen a rendszerek beüzemelésig. Kivitelezés.

 • Szoba tervezés

  11000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Lekezelőek, ide sem fogom vinni a kocsimat szervízbe

Rövid határidővel, megbízható munkaerővel várjuk hívását a nap 24 órájában. Ha szeretne profi belsőépítész csapattal dolgozni!

 • Szoba tervezés

  7300 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Nem az ötlet tesz csodát, hanem az, amit ki tudunk hozni belőle! Lakberendzés: Ez az a szó, amiről a többségnek a lakberendezési újságok címlapfotói jutnak eszébe. És nem is járnak messze az igazságtól, hiszen a lakberendezőnek pontosan az a feladata, hogy az ügyfél kívánságait figyelembe véve kitalálja és megálmodja azt az enteriőrt, amitől igazán otthonos lesz az adott helyiség vagy akár a teljes lakás, ház is. Lakberendezőként számos olyan szolgáltatást kínálok, amelyek külön-külön és együtt is hasznosak lehetnek. Ha kérdése van a lakberendezési szolgáltatásokkal kapcsolatban, küldjön üzenetet! Szolgáltatásaim a fővároson kívül-, illetve külföldön élő ügyfelek számára is elérhetőek, hiszen az online térben nem jelent problémát a távolság. Minden fontos kérdést megbeszélhetünk, illetve a kivitelezés során is könnyedén konzultálhatunk. Teljes lakberendezés megszervezése és lebonyolítása Egy teljes felújításban általában egy jó dolog van: amikor véget érnek a munkálatok. Kivéve akkor, ha profi segítségét kéri. Örömmel megszabadítom a felújítás szinte örök érvényű, “nem úgy, nem akkor, nem annyiért” szabályától! Amennyiben lakberendezési tanácsadással együtt szeretné igénybe venni a szolgáltatást, a belsőépítészeti lehetőségek mellett a különféle burkolatok, festékek, szegélylécek és egyéb kiegészítők világában is segítek eligazodni. Sőt, ebben az esetben a szükséges anyagok beszerzéséről is gondoskodom, amelynek köszönhetően Ön rengeteg időt és energiát takaríthat meg! Generálkivitelező partnereim régóta megbízható társaim a munkában, így Ön biztosan elégedett lesz a végeredménnyel! 3D látványterv: Ha tudja, milyen falszínt, világítást és bútorokat szeretne egy adott helyiségbe, az már fél siker. Ám ha nem szeretne fölösleges kiadásokat, és kíváncsi rá, milyen lenne a végeredmény, mindenképp érdemes 3D látványtervet készítetni. Ha valami mégsem tetszik, a számítógépen csupán néhány kattintásba kerül a változtatás. Amennyiben a munkálatokat csak akkor kezdik el, amikor a számítógépen már a legapróbb részlet is a helyére került, garantáltan elégedett lesz. Ingatlanokkal foglalkozó cégek megkeresését is örömmel fogadom. A lakberendezés pontosan az a szolgáltatás, amellyel kapcsolatban rengeteg kérdés felmerülhet. A jó hír az, hogy tapasztalataim szerint többségüket azonnal meg tudom válaszolni. Ha pedig mégis szükség van arra, hogy utánanézzek bizonyos információknak, általában néhány nap elegendő ehhez. Amennyiben úgy érzi, gyors információra van szüksége, kérem, küldjön üzenetet vagy keressen a megadott telefonszámon! Az emailekre 24 órán belül válaszolok!

 • Szoba tervezés

  6800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

The best 😀

Nem csak házakat, hanem élhető, jól használható tereket tervezünk, prémium színvonalon. Visszafogott elegancia feltűnősködés nélkül, mégis karakteres és személyreszabott házak.

 • Szoba tervezés

  5500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Még nincs elvegezve a munka

Belső terek harmónikus átalakítása, egyedi bútorok tervezése a kivitelezésig praktikus, de mégis kifinomult stílusjegyekkel. Színtanácsadás, burkolat ajánlás, látványtervek. Holisztikus otthon személyre szabva.

 • Szoba tervezés

  4600 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

A mai napon felkerestem az urat, hogy szeretném ha átvizsgálná a futóművet, illetve megmérné a lengéscsillapítókat. Nos én nem arra vagyok kíváncsi, hogy mekkora szar autóm van, meg hogy látatlanban megmondja, hogy vissza van tekerve 300ezer kilométer benne, aztán megállapította, hogy semmi probléma a futóművel, holott azt az egyet már tudtam, hogy az egyik belső kormányösszekötő rossz, majd a lengéscsillapító mérés abban kimerült, hogy meglökdöste az autót, majd megmondta, hogy az elsők rosszak(fél óra múlva a magyar autóklubnál géppel mérték és semmi baj nem volt velük, illetve szóltak, hogy az egyik belső összekötő rossz)

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg lakberendező szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy lakberendező szoba tervezés közben Egerben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Szoba tervezés: mennyi az ára Egerben?

Egerben a szoba tervezés átlagos díja 2700 - 5100 Ft/m. A feladat megosztásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok igazi értékeléseket?

Egerben a szoba tervezés szolgáltatáshoz már 29 véleményt kaptunk és értékeltünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű specialistáról megtalálható már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok lakberendezőt Egerben?

Most 22 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést SZOBA TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy lakberendező?

Egy lakberendező a következő munkával kereshető meg: szoba tervezés vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy lakberendező?

Egy jó lakberendező részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, ha lakberendezőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas