Tető tervezés Egerben a te elképzeléseid szerint!

Építészmérnökt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj építészmérnök szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb építészmérnököket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 34 építészmérnök közül, 7300-13700 Ft/m áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Egerben bérelj fel a legjobb szakembereket a tető tervezés! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Egerben környezetében található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

5 építészmérnök most online

József

József

erdekel.

Lajos

Lajos

Sok tapasztalatom van

Miklós

Miklós

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a tető tervezés Egerben?

7300 - 13700 Ft/m

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb építészmérnökök Egerben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező építészmérnökt!

Találja meg álmai otthonát és vegye fel a kapcsolatot a tervezővel rajtam keresztül.

 • Tető tervezés

  9600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Minden perfekt. Korrekt cég

Modern technológia | Garancia vállalás | Kedvező árak | Szakképzett munkaerő. Lakásfelújítás a tervezéstől a teljes szakszerű kivitelezésig, mi mindenben segítünk.

 • Tető tervezés

  4500 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Becsületesek tènyleg

Innovatív csapatunk számára minden épület az értékteremtés lehetőségét rejti magában. Hazai és nemzetközi projektek. Professzionális tervezés kimagasló igényekhez. Professzionális tervezés. Nemzetközi trendek. Bényei István építész. Kimagasló igényekhez.

 • Tető tervezés

  6000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Még nem lett kész, de magyon kedvesek, segítőkészek, és ami a fő, mára el is készül a kérésemre!

Tanácsadás és tervezés: új ingatlan/ felújítás / költözés / átrendezés / bútortervezés / függönyözés - lakástextil / dekoráció... Pár négyzetméter is a hatalmas lehetőségeket rejthet. Ügyfeleimmel ezek felfedezésén dolgozom. A személyre szabott enteriőrök megálmodásán felül empatikus, ügyfélközpontú hozzáállással igyekszem a lehető legflexibilisebb együttműködést biztosítani.

 • Tető tervezés

  10400 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Több év keresgélés után, végre megtaláltam Zsolték szervizét. Tökéletes, pontos, gyors diagnosztika és profi szervizelés. Csak ajánlani tudom!!!

A modern épületek tervezésében több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk. Pontosan, határidőben készítjük el a terveket. Budapesti irodával. 3D-s látványtervek. Előzetes bejelentkezés. Egy évtizedes tapasztalat.

 • Tető tervezés

  9100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

I recently went for a seasonal tire change. Professional service, very friendly and great customer service.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg építészmérnök szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy építészmérnök tető tervezés közben Egerben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Tető tervezés: milyen árak vannak Egerben?

Egerben a tető tervezés átlagára 7300 - 13700 Ft/m. A feladat létrehozásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Építészmérnökk - mi alapján válasszunk Egerben?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők véleményeit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok építészmérnökt Egerben?

Jelenleg 20 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést TETŐ TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kereshetek építészmérnökt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált építészmérnökt megbíznod ha a következőre van szükséged: tető tervezés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a építészmérnök?

A jó építészmérnök pontos árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen szolgáltatások tartoznak ide: tető tervezés?

A tető tervezés és mindegyik részfeladata ide sorolható. Egy építészmérnökt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas