Tetőszigetelés Eger területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 25 tetőfedő közül! Korrekt tetőszigetelés árak: 4500-8400 Ft/nm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Egerben! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj neki? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Egerben környékén található szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

4 tetőfedő most online

József

József

Ingyenes kiszallas.

István

István

erdekel.

Ferenc

Ferenc

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a tetőszigetelés Egerben?

4500 - 8400 Ft/nm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Egerben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

Kéménybélelés és kazáncsere az ország egész területén ingyenes felméréssel 24 órán belül. Ne kockáztasson és bízza a munkát valódi szakemberekre! Hívjon minket most és...

 • Tetőszigetelés

  4800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Mindig segítőkészek.

Ando Akos
2 éve

Tisztítás, kéménybélelés, javítás, szerelt kémény építés, kéményajtó csere, kémény építés. Kondenzációs kéménybélelés, füstcső javítás, kéményajtó, tetőjárda kiépítés, szerelés.

 • Tetőszigetelés

  6600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Megbizható brigád, szép munka.

Vállalunk tetőépítést, tetőkészítést országos kiszállással, 10 év garanciával. Tetőszerkezet építése profi szakember csapattal. Hívjon minket még ma. Garancia.

 • Tetőszigetelés

  9200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Mindent megkaptam akit akartam. Azért négy csillag mert a raktári kiszolgálás kicsit lassú.

Autóbeálló, fedett kocsibeálló építés, féltető, előtetők, filagória, pavilon készítése. Bádogos munkák kivitelezése, tető bádogozás, ereszcsatorna szerelése, javítása. Tetőmágus.

 • Tetőszigetelés

  5900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Alu és horgany elemek nagy választékban, eddig egyszer sem csalódtam.

Tetőfedés, javítás országosan, számlával, garanciával, megbízható csapattal.Várom hívását. Lemezes és cserepes tetőfedéseket, tetőfelújításokat vállalunk, akár rövid határidővel is. Díjmentes állapotfelmérés. Gyorsan és Precízen. Kedvező munkadíjakkal.

 • Tetőszigetelés

  9500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Csikusz-Csik Kft., Pusztamonostor. Személyesen kerestem föl a telephelyet, megbeszélés a profilra, színre, anyagvastagságra megtörtént. Másfél, két hét kapott időpontra vártam még egy hetet, jelzés nem érkezett. Majd a honlapon látom szabadság miatt a rendelés szünetel. Kivártam, majd levélben érdeklődtem a rendelésem felől. Le lett gyártva a szünet alatt de az alapanyag sérült volt". Jó, hogy érdeklődtem. Egyeztetés másik alapanyagra, mindezt a 20m² alatti tételt július 24. óta sem sikerült legyártani. Elérhetőségem, adataimat a telephelyen elkérték. Már nincs kedvem érdeklődni, nem látom értelmét. Örülök ha másnak sikerült, sajnos nekem még az értesítés sem járt. (Aug.12.vasárnap)

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő tetőszigetelés közben Egerben