Tükör készítés és szerelés Egerben gyorsan és hatékonyan!

Ezermestermost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tükörszerelő szakembert?

Ne menjen tovább, a legtapasztaltabb szakembereket a Qjob-on találja! Ossza meg a feladatot és válogasson az ingyenes árajánlatok között! Válasszon tapasztalt szakembereink közül, akik tükrök készítését és szerelését végzik Egerben. Használja szolgáltatásainkat és élvezze a tiszta tükrök előnyeit! Ha először keres specialistát a Qjob-on, és nem tudja, hogyan kell, mondja el nekünk a megoldandó problémát, és szakembereink rögtön megoldják az árajánlatokat Egerben és környékén! Mielőtt döntene, ellenőrizheti a szakemberek profilját, tanulmányozhatja a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhet! Minden INGYENES! Válassza ki a legjobb szakembert a listából!

4 tükörszerelő most online

Zoltan

Zoltan

Sok tapasztalatom van

György

György

Ma is elvállalom.

Zsolt

Zsolt

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül a tükör készítés és szerelés Egerben?

9900 - 18600 Ft/m2

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb ezermesterek Egerben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tükörszerelőt!

Nincsenek további költségek, apró betűs részek. Számlával, garanciával! Hívjon, és megtaláljuk a közös nevezőt.

 • Tükör készítés és szerelés

  3100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Kiválò

Kompletten kivitelezünk. Dilletácios vágásokat és padlócsatornákat alakítunk ki hátékonyan. Vállalkozásunk kifejezetten betonvágásra és fúrásra szakosodott. Gépészeti furatokat.

 • Tükör készítés és szerelés

  3700 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Nem ajánlom. (csak a ceruza fog vastagon)

Raktárról azonnal szállítható, 2 év garanciával, prémium minőségű termék. Most expressz házhozszállítással. Nézz be hozzánk, megéri. Bemutatóterem Budapesten.

 • Tükör készítés és szerelés

  3800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Mindenkinek szívből ajánlom őket! Hihetetlen kedvesek és igazi szakemberek! A telefonbeszélgetésünk után szinte azonnal fogadtak. Minden kérdésemre válaszoltak és nagyon segítőkészek. Profi és gyors munka ami jellemzi őket és nagyon baráti áron dolgoznak! Garantáltan csalódásmentes asztalosok. Hálásan köszönöm a gyors, profi, és igényes munkátokat. Az biztos, hogy innentől kezdve minden asztalos munkával titeket kereslek majd és mindenkinek titeket foglak ajánlani. :) További sok sikert a munkátokhoz!!!!

Precíz szerszámokkal, gyémánt technológia. Lyukfúrás, magfúrás betonba. Rövid határidővel. Kérjen árajánlatot. Betonfúrás, magfúrás precíz kivitelezés, rövid határidővel.

 • Tükör készítés és szerelés

  2600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Minden a konyhabútorral kezdődött. :) Aminek minden egyes négyzetcentiméterét ki kellett használni, olyan pici volt. Gáborék maximálisan figyeltek az igényeimre, és az elképzeléseimhez hozzátették a szakmai tudásukat, tapasztalataikat. Precízek, megbízhatóak, kedvesek. Biztos, hogy a jövőben is ők fogják megalkotni a bútorainkat!

Betonelemek vágása, fúrása, eltávolítása. Panel-, tégla-, vasbeton falak fúrása, vágása. Rövid határidővel elérhető áron. Hívjon minket bizalommal készséggel...

 • Tükör készítés és szerelés

  2500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

A munkavégzés gyors volt, időpontban pedig nagyon rugalmas.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tükörszerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy ezermester tükör készítés és szerelés közben Egerben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Tükör készítés és szerelés: mennyi az ára Egerben?

Egerben a tükör készítés és szerelés átlagos ára 10600 - 20000 Ft/m2. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Ezermesterek - hogyan választhatunk Egerben?

Nézd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók véleményeit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek ezermestert Egerben?

Most 22 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést TÜKÖR KÉSZÍTÉS ÉS SZERELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz kereshetek ezermestert?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható ezermestert keresned amennyiben erre van szükséged: tükör készítés és szerelés.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kértheted egy profi ezermester segítségét?

Egy jó ezermester a tükör készítés és szerelés mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor van szükséged a következőre: ezermester?

Ha a legjobb ezermester segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A tükör készítés és szerelés és a hasonló munkák legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas