Zárjavítás Egerben. Forduljon hozzánk bizalommal!

Lakatosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj zárjavító szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Keressen szakembereinket Egerben a zárjavításra. Gyors és megbízható szolgáltatásaink segítenek megoldani problémáit. Hívjon minket most! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Egerben környékén dolgozó szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

4 zárjavító most online

Levente

Levente

Ma is elvállalom.

Attila

Attila

A környéken vagyok.

Attila

Attila

Ingyenes kiszállás.

Mennyibe kerül a zárjavítás Egerben?

8000 - 15000 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb zárjavítók Egerben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező zárjavítót!

Zárszerviz szolgáltatásunk azonnali segítséget nyújt zárral kapcsolatos problémáira 0-24. Teljes körű zárszerviz, gyors kiszállás, precíz munkavégzés, 1 év garancia. Zárszerviz Bp. 1 Órán belüli érkezés. Szolgáltatások: Ingyenes kiszállás, 1órán belüli érkezés.

 • Zárjavítás

  2800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Gyors árukezelés..✌️😉

Zárcsere Minden Típusú Ajtóban, Gyorsan, Kedvező Áron Minden Nap.

 • Zárjavítás

  3200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Precíz, pontos!

Zárszerviz Budapesten non-stop elérhetőséggel, díjtalan kiszállással. Zárcsere Budapesten non-stop elérhetőséggel, díjtalan kiszállással. Megbízhatóság. Gyorsaság. 1 év Garancia.

 • Zárjavítás

  3500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Gyors, rugalmas kiszolgálás. Kifogástalan javitás. Kényelmes várakozó helység.

Azonnali zárjavítás Budapest teljes területén, biztonsági zár javítás. Szakembereink a legrövidebb időn belül a helyszínen megjavítják elromlott ajtózárját. Azonnali zárszerelés. Zárszerviz szolgáltatások. Ajtózár azonnali nyitása.

 • Zárjavítás

  2200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

A kiszolgálás és a hozzá állás mindenképpen 5* . De a keresett termék miősége nem frankó (pha 2000), ez volt a csere oka.

Azonnali lakatos szolgáltatások, zárjavítás, roncsolásmentes ajtónyitás Budapesten. Ha nem tud bejutni a lakásába, beakad beszorult a zár zakembereink azonnal megoldják. Azonnali zárszerelés. Zárszerviz szolgáltatások. Ajtózár azonnali nyitása. Azonnali zárjavítás.

 • Zárjavítás

  3400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Remek gyors munka!

Ria H
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj zárjavító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy lakatos zárjavítás közben Egerben