Klíma panel javítás szolgáltatásra van szükséged Egerben és környékén?

Klímaszerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj klímaszerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 7 klímaszerelő közül! Korrekt klíma panel javítás árak: 6300-11900 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Egerben! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Egerben közelében elérhető szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

1 klímaszerelő most online

József

József

Еrdekel.

Lajos

Lajos

Sok tapasztalatom van

Peter

Peter

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a klíma panel javítás Egerben?

6300 - 11900 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb klímaszerelők Egerben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező klímaszerelőt!

Tisztelt megrendelők! Indukciós Főzőlap Szervíz. Milliók bíznak benne.

 • Klíma panel javítás

  3700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Az elmúlt pár napban két alkalommal is igénybe vettük a szolgáltatásokat. Kedves ügyfélkezelés, gyors, szakszerű munka. Ajánlom mindenkinek! Endre

Klíma telepítés, karbantartás és javítás országosan akár azonnal, kedvező áron. Klíma telepítés, karbantartás és javítás kedvező áron, rövid határidővel országosan. Klíma karbantartás. Hőszivattyú telepítés. Légtechnika.
 • Klíma panel javítás

  3600 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Pontos, megbízható, gyors, szakmáját értő .

József vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Mosógépek Mosogatógépek Szárítógépek Villany tűzhelyek Sütők Főzölapok Szervize

 • Klíma panel javítás

  4200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Korrekt,gyors és udvarias kiszolgálás!

Miklós vagyok. Hozzánk nyugodt szívvel behozhatod készüléked, hogy még aznap megjavítsuk neked. Segítünk gyorsan megoldani problémádat. Foglalj időpontot. Árgarancia. Akár 1 Órán Belül.

 • Klíma panel javítás

  3500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Gyorsan és precízen cserélték ki a telefonom ripityára tört kijelzőjét.

Eger dolgozom, megyében is! 19 éve nyomtató javítással foglalkozunk, bízza a javítást szakembereinkre! 19 éve nyomtató javítással foglalkozunk, bízza ránk a javítást! Szolgáltatások: Nyomtató karbantartás, Ha már nincs hová vinnie., Rossz gépét mi javítjuk.

 • Klíma panel javítás

  4000 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Hozzáértő szakember, nem csak alkatrészeket cserél, javít, hanem szükség szerint át is alakítja a gépeket. Korrekt áron dolgozik, viszont a sok megbízás miatt sokat kell várni az eredményre. Ha nem sürgős a javítás, akkor mindenképpen ajánlom.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj klímaszerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy klímaszerelő klíma panel javítás közben Egerben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Klíma panel javítás: mennyibe kerül Egerben?

Egerben a klíma panel javítás átlagos díja 5800 - 10800 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Klímaszerelők - hogyan válasszunk Egerben?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók visszajelzéseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek klímaszerelőt Egerben?

Most 5 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést VEZÉRMŰLÁNC CSERE szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz hívhatunk klímaszerelőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált autószerelőt hívnod akkor, ha erre van szükséged: vezérműlánc csere.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kértheted egy profi klímaszerelő segítségét?

Egy profi autószerelő a vezérműlánc csere mellett több mindent meg tud oldani. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben van szükséged rá: klímaszerelő?

Ha a legjobb autószerelő segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A vezérműlánc csere és a hasonló munkák legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas