Samsung porszívó javítás: erre van szükséged Egerben és környékén?

Porszívó Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj porszívó szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 6 porszívó szerelő közül! Korrekt samsung porszívó javítás árak — 5600-10500 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Egerben! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan állj neki? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Egerben környezetében dolgozó szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

1 porszívó szerelő most online

Csaba

Csaba

Еrdekel.

Dezső

Dezső

Sok tapasztalatom van

Istvan

Istvan

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a samsung porszívó javítás Egerben?

5600 - 10500 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb porszívó szerelők Egerben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező porszívó szerelőt!

Ferenc vagyok. Budapesten 2 órán belüli ingyenes kiszálással vállaljuk villanybojlerek szerelését. Munkáinkat teljes körű garanciával, 12 év szakmai tapasztalattal végezzük.

 • Samsung porszívó javítás

  3900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Gyors, pontos segítőkész csapat!

Impro Tom
2 éve

Tisztelt megrendelők! Ha nem forog a dob, ha nem indul, ha se kép se hang, ha zakatol HÍVJ és segítünk! Mosógéped szerelését és szervizelését bízd profikra! Bízd ránk!

 • Samsung porszívó javítás

  4600 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

email érdeklődésemre válaszra sem méltattak. Ettől még lehet, hogy ügyesek, de én már nem megyek feléjük.

Kedves érdeklődő! Bojler javítás szolgáltatásunkkal állunk rendelkezésére. Javításnál díjmentes kiszállás. Minden típusú mosó- és szárítógépet megszerelünk rövid időn belül, garanciával. Hívjon!

 • Samsung porszívó javítás

  5500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Abszolút profi. Hat pont!

Kedves érdeklődő! Márkafüggetlen mobiltelefon szerviz. Kijelző, akkumulátor és egyéb csere akár azonnal. Vedd igénybe háztól házig futárszolgáltatásunkat. időpont foglalás. szerviz futár. minőség, precizitás. márkafüggetlen szerviz.

 • Samsung porszívó javítás

  4200 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Korrekt rendes szervíz

Ottó K.
Ottó K. 8900 Zalaegerszeg Online

Üdv Ottó vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Folyamatos kedvezményekkel várjuk vásárlóinkat, szervizt, alkatrészellátást biztosítunk

 • Samsung porszívó javítás

  3200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Az iphone 7esemben több óra szenvedés és oprenszer újrarakás után elvileg kicserélték az akksit, azonban jobb nem lett, szóval vagy ki se cserélték, vagy valami kínai szemétre. Azon kívül, hogy backupból kellett a telefont helyreállítanom, azóta folyton hibát dob az iOS és account megerősítést kér.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj porszívó szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy porszívó szerelő samsung porszívó javítás közben Egerben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Samsung porszívó javítás: milyen árak vannak Egerben?

Egerben a samsung porszívó javítás átlagos díja 6900 - 12900 Ft/db. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Porszívó Szerelők - hogyan választhatunk Egerben?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők értékeléseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok porszívó szerelőt Egerben?

Ebben a pillanatban 6 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést FÉNYSZÓRÓ POLÍROZÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy porszívó szerelő?

Egy autószerelő ezzel a munkával bízható meg: fényszóró polírozás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérhetjük egy profi porszívó szerelő segítségét?

Egy megbízható autószerelő a fényszóró polírozás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor lehet szükséged rá: porszívó szerelő?

Ha egy megfelelő autószerelő segítségére van szükséged, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A fényszóró polírozás és a hasonló munkák legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas