Samsung telefon üvegcsere szolgáltatásra van szükséged Egerben és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 9 telefon szerelő közül! Korrekt samsung telefon üvegcsere árak — 6900-12900 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Egerben! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Egerben környezetében található szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

1 telefon szerelő most online

Attila

Attila

Еrdekel.

József

József

Sok tapasztalatom van

Tamas

Tamas

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a samsung telefon üvegcsere Egerben?

6900 - 12900 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Egerben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

A megoldások embere vagyok. Szolgáltatásaink:, üvegkarc eltávolítás, vezetékes telefon javítás, iphone 6s akkumulátor csere, üvegfólia telefonra felhelyezés, telefon érintőképernyő javítás

Kiegészítő szolgáltatásaink:, üvegfólia telefonra felhelyezés, telefon törött kijelző javítás, iphone se akkumulátor csere, telefon kamera javítás, telefon kamera javítás

  • Samsung telefon üvegcsere

    3600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Gyors, pontos és olcsó. Mindenképpen és szívből ajánlom a mestert!

Üdvözlöm! Ha szeretnél magyarítást, szoftverfrissítést, kijelzőcserét, hardveres javítást, akkor keress minket! Akár külföldről, akár országhatáron belülről rendelted a telefonodat, mi tudunk neked segíteni. A ritka telefonodhoz szinte minden alkatrészt betudunk szerezni! A javításokra és az általunk beszerzett alkatrészekre 180 nap garanciát adunk.

Főbb szolgáltatásaink:, képernyő csere, xiaomi akkumulátor csere, telefon érintőképernyő javítás, üvegkarc eltávolítás, asztali telefon javítás

  • Samsung telefon üvegcsere

    3200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

A mestert ajánlom. Minőségi, nem drága és a munka gyors volt.

Üdvözlöm a profilomon. Minősített beszállítókkal együttműködve a garanciális javításaink aránya 6,72%. Minden 100 megjavított készülékből kevesebb, mint 7 db-ot kell újra javítanunk. Magyarországon az átlagos arány közel 20%.

Főbb szolgáltatásaink:, samsung telefon üvegcsere, alcatel kijelző javítás, telefon mikrofon javítás, telefon bekapcsoló gomb javítás, képernyő csere

  • Samsung telefon üvegcsere

    3100 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Minden nagyszerű! Nem ez az első alkalom, hogy tökéletesen elvégezte a munkát!

Game Play
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő samsung telefon üvegcsere közben Egerben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Samsung telefon üvegcsere: milyen árak vannak Egerben?

Egerben a samsung telefon üvegcsere átlagos díja 6000 - 11300 Ft/db. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok hiteles értékeléseket?

Egerben a mercedes szerviz szolgáltatáshoz már 10 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű szakemberről elérhető már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok telefon szerelőt Egerben?

Most 8 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést MERCEDES SZERVIZ szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz hívhatunk telefon szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható autószerelőt megbíznod ha a következőre van szükséged: mercedes szerviz.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a telefon szerelő?

Egy megbízható autószerelő pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és a munkával időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben lehet szükséged rá: telefon szerelő?

Ha a legjobb autószerelő segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A mercedes szerviz és az ezzel kapcsolatos feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas