Vezetékes telefon javítás: erre van szükséged Egerben és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 6 telefon szerelő közül! Korrekt vezetékes telefon javítás árak — 4400-8300 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Egerben! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Egerben környezetében található szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

1 telefon szerelő most online

Ákos

Ákos

Еrdekel.

János

János

Sok tapasztalatom van

Tamás

Tamás

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a vezetékes telefon javítás Egerben?

4400 - 8300 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Egerben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

Üdv László vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Márkától és gyártótól függetlenül vállaljuk minden meghibásodott készülék javítását

Szerviz szolgáltatásunk:, telefon újratelepítés, telefon kijelző karc javítás, telefon kamera lencse javítás, vezetékes csengő szerelés, üvegkarc eltávolítás

  • Vezetékes telefon javítás

    3900 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Nagy mestere a mesterségének, segített megmenteni sok ideg és pénz)

Attila vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Szervizünket, és a lehető leggyorsabban megjavítjuk készüléked ! Akkumulátor csere. Töltés javítás. Szoftveres javítások. Kijelző csere. Szolgáltatások: Kijelző csere, Akkumulátor csere, Töltés javítás.

Kiegészítő szolgáltatásaink:, telefon pixelhiba javítás, üvegfólia telefonra felhelyezés, telefon bekapcsoló gomb javítás, kijelző javítás, telefon üveg karc javítás

  • Vezetékes telefon javítás

    4500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Remek mesterember! Minden időben, régóta kerestem szakembert.

Üdv Tamás vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Munkáim:, xiaomi kijelző javítás, betört telefon kijelző javítás, törött kijelző javítás, kijelző javítás, betört telefon kijelző javítás

Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, telefon hangszóró javítás, telefon töltő javítás, telefon kijelző karc javítás, telefon hangszóró javítás, telefon usb csatlakozó javítás

  • Vezetékes telefon javítás

    6500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

A betegről tényleg kiderült, hogy teljesen halott, nos, ez már csak így megy.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő vezetékes telefon javítás közben Egerben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Vezetékes telefon javítás: mennyi a munkadíj Egerben?

Egerben a vezetékes telefon javítás átlagos ára 5400 - 10100 Ft/db. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Telefon Szerelők - hogyan válasszunk Egerben?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők értékeléseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok telefon szerelőt Egerben?

Ebben a pillanatban 6 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést VEZETÉKES TELEFON JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz kereshetünk telefon szerelőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált telefon szerelőt keresned amennyiben erre van szükséged: vezetékes telefon javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérheted egy telefon szerelő segítségét?

Egy jó telefon szerelő a vezetékes telefon javítás mellett több mindenhez érthet. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben lehet szükséged rá: telefon szerelő?

Ha a legjobb telefon szerelő segítségére van szükséged, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A vezetékes telefon javítás és az ezzel kapcsolatos feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas