Első házasok adókedvezmény: erre van szükséged Egerben és környékén?

Adótanácsadót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj adótanácsadó szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 23 adótanácsadó közül! Korrekt első házasok adókedvezmény árak — 5400-10200 Ft/alkalom. érelje fel a legjobb specialistákat Egerben! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Egerben környékén dolgozó szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

3 adótanácsadó most online

Zoltán V.

Zoltán V.

Kedvezményt adok

Sándor R.

Sándor R.

Tapasztalt vagyok

Réka L.

Réka L.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül az első házasok adókedvezmény Egerben?

5400 - 10200 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb adótanácsadóok Egerben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező adótanácsadót!

Közel 30 év tapasztalata. Egyéni vállalkozók, bt.-k, kft.-k könyvelése teljes körű képviselettel, ügyvédi, könyvvizsgálói háttérrel.

 • Első házasok adókedvezmény

  7300 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Profi, precíz, szakszerű, érthető.

Attila
2 éve

PM által regisztrált könyvelőként 20 éves szakmai gyakorlattal és mellette revizori tapasztalattal állunk ügyfeleink rendelkezésére. Vállaljuk kft.-k, bt.-k, egyéni vállalkozók, őstermelők könyvelését, bérszámfejtését, bevallások, beszámolók készítését, szabályzatok, pályázati elszámolások összeállítását. SZOLGÁLTATÁSOK: Elsődleges feladatunk ügyfeleink pontos, precíz, jogszabályoknak megfelelő kiszolgálása, naprakész ismeretekkel. Könyvvizsgálói és ügyvédi kapcsolattal is rendelkezünk, és igény esetén pénzügyi, számviteli szakellenőrzését is elvégezzük.

 • Első házasok adókedvezmény

  6400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Korrekt segítőkész emberek.

Bernadett
2 éve

Felhőalapú számviteli megoldások

 • Első házasok adókedvezmény

  5300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Mindig naprakész, szinte bármikor hívható, stabil és korszerű számviteli ismeretekkel rendelkezik. Bátran ajánlom.

Zoltán
2 éve

10 éves gyakorlattal, naprakész ismeretekkel, számlával: könyvelési, hivatali ügyintézési feladatokat vállalok gyors határidővel, akár 100%-ban online kapcsolattartással! - Egyéni vállalkozás indításának ügyintézése minden kötelező regisztrációval - Egyéni vállalkozók, kisebb cégek teljes körű könyvelése, bérszámfejtése, bevallások leadása - Magánszemélyek adóbevallásai, és azok javítása 5 évre visszamenőleg, kedvezmények érvényesítése - Tanácsadás vállalkozóknak, elektronikus hivatali ügyintézés, igazolások kérése - Táppénz-, csed-, gyed-ügyintézés vállalkozóknak

 • Első házasok adókedvezmény

  6300 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Imádom a masszázsokat Helgánál, szuper pihenés és felfrissülés, gyógyír testnek és léleknek egyaránt. Időpontot gyorsan, egyszerűen és abszolút a kuncsaft igényeihez és idejéhez alakítva lehet kapni. Természetesen a jókedvű beszélgetések sem maradnak el soha! :)

Klinszky
2 éve

MountainValley Kft. könyvelési üzletága cégek, egyesületek, egyéni vállalkozók könyvelését, bérszámfejtését végezi 2011 óta. A könyvelő regisztrált mérlegképes könyvelői képesítéssel, tb-és bérügyintézői végzettséggel rendelkezik. A könyvelő iroda a XIII. kerületben található, jól megközelíthető, mindig van szabad parkoló. Reméljük, hamarosan Önt is ügyfeleink között üdvözölhetjük! Kérjen árajánlatot még ma!

 • Első házasok adókedvezmény

  6000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Ameddig nem ügyfél az ember nagyon segítőkészek, onnantól viszont nem válaszolnak hetek alatt sem egy egyszerű kérdésre/kérésre, sőt, a beküldött számlát sem sikerült majd egy hónap alatt lekönyvelni. Amatőr banda, nem ajánlom senkinek. Egy csillag is sok.

Dezső
2 éve

Kereskedő-üzletvezető, jogi asszisztensi, mérlegképes könyvelői képesítést követően, jogi alapképzést végeztem a Pécsi Tudományegyetemen, amit a tb-, és bérügyintéző képzés követett. Ezek a szakmai képzések is segítenek a mindennapi munkámban, amit a tulajdonosi szemléletmód jellemez. Főleg egyéni vállalkozók, gazdasági társaságok könyvelését vállalom, bérszámfejtéssel, KSH adatszolgáltatás, cégalapításban segítséggel, hatóságok előtti képviselettel Budapest és Pest Megyében. Igény szerint távkönyveléssel akár más megyéből is.10 fő feletti személy bérszámfejtéstől kedvezményes díj 2021-ben is. Bérszámfejtés, tb ügyintézés akár több száz fő-ig. Amennyiben kiszervezné ezt a tevékenységet, árajánlatot a kozelikonyveles@gmail.com e-mail címen is kérhet. Szükség szerint 15-20 km körzetben tudom vállalni a könyvelési anyag el hozatalát.

 • Első házasok adókedvezmény

  5200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Great stuff

Blanka
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj adótanácsadó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy adótanácsadó első házasok adókedvezmény közben Egerben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

KIKA konyha összeszerelés: mennyibe kerül Egerben?

Egerben a kika konyha összeszerelés átlagos díja 3000 - 5700 Ft/óra. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bútorasztalosok - hogyan válasszunk Egerben?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők értékeléseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok bútorasztalost Egerben?

Jelenleg 21 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KIKA KONYHA ÖSSZESZERELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy bútorasztalos?

Egy bútorasztalos a következő munkával bízható meg bátran: kika konyha összeszerelés vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérheted egy bútorasztalos segítségét?

Egy profi bútorasztalos a kika konyha összeszerelés mellett több mindenhez érthet. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen szolgáltatások tartoznak ehhez: kika konyha összeszerelés?

A kika konyha összeszerelés és az összes ezzel kapcsolatos feladat bele eshet ebbe a kategóriába. Egy bútorasztalost nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas