Fotónaptár szolgáltatásra van szükséged Egerben és környékén?

Naptárkészítőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj naptárkészítő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 22 naptárkészítő közül! Korrekt fotónaptár árak: 2100-3900 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Egerben! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan csináld? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Egerben környezetében elérhető szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

3 naptárkészítő most online

Barbara B.

Barbara B.

Kedvezményt adok

János B.

János B.

Tapasztalt vagyok

Kata G.

Kata G.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a fotónaptár Egerben?

2100 - 3900 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb kőművesek Egerben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező naptárkészítőt!

 • Fotónaptár

  5700 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Esküvői fotózáshoz kerestünk tapasztalt, megbízható fotóst és videóst. Nem csalódtunk! A felvételek minősége első osztályt képvisel. Külön pozitívum volt a nagyfokú rugalmasság, mind időben, mind a helyszíneket illetően, hogy a lehető legjobb felvételek készülhessenek a kreatív fotózáshoz. Bátran ajánljuk!

Viktor
2 éve

 • Fotónaptár

  5400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Megbízható, minőségi munka, rugalmas időbeosztás, a szolgáltatásra sincs panasz, nagyon jófej, tehetséges srác fotózott, csak ajánlanj tudom!😃

Mónika
2 éve

 • Fotónaptár

  5200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Uplna spokojnost.Atmosfera fotenia uvolnena, krasne prostredie, skvele profesionalne licenie, fotky na vysokej urovni, rychle dodanie. Urcite si fotenie zopakujeme uz ale s babom :) .Odporucam ak sa neviete rozhodnut tu je to spravne miesto!

Andrea
2 éve

 • Fotónaptár

  4600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

A hölgy nem túl kedves, elég sokáig váratott, fontosabb volt neki, hogy telefonáljon magánügyben. A fotó minősége számomra tökéletes volt.

Jolán
2 éve

 • Fotónaptár

  5100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

A páromat leptem meg eme nemes alkalomra a képen látható "emlékplakett" és egérpaddal, melyeket a Print4You valósított meg, elképesztő gyorsasággal (nem egészen két nap alatt), fantasztikus minőségben. 🥰 Csodálatos munka, precizitás jellemzi bármely általuk készített darabot. Az "emlékplakett" Szublimációs kőlap-ként szerepel a termékeik között, valódi kőre szublimálva a fotót. Nagyon köszönöm ez úton is bámulatos munkátokat! 😍🙏❤

Béla
2 éve

 • Fotónaptár

  5800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Sehr symphatisch, ich habe mich sofort wohl gefühlt. Tolle Unterstützung beim Posen, damit das Bild auch perfekt wird. Bin mit dem Ergebnis rundum zufrieden und empfehle BestShot gerne weiter!

Bianka
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj naptárkészítő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy naptárkészítő fotónaptár közben Egerben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Vadvédelmi kerítés építés: milyen árak vannak Egerben?

Egerben a vadvédelmi kerítés építés átlagos díja 1600 - 3000 Ft/nm. A feladat megosztásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Kőművesek - mi alapján válasszunk Egerben?

Találd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok kőművest Egerben?

Ebben a pillanatban 19 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést VADVÉDELMI KERÍTÉS ÉPÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz kereshetünk kőművest?

Megéri egy Qjob-on megtalálható kőművest hívnod amennyiben erre van szükséged: vadvédelmi kerítés építés.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kértheted egy profi kőműves segítségét?

Egy jó kőműves a vadvédelmi kerítés építés mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, amikor kőművest hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas