Kriptovaluta adózás szolgáltatásra van szükséged Egerben és környékén?

Adótanácsadót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj adótanácsadó szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 23 adótanácsadó közül! Korrekt kriptovaluta adózás árak: 8600-16100 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Egerben! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Egerben közelében elérhető szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

3 adótanácsadó most online

Mihály N.

Mihály N.

Kedvezményt adok

László K.

László K.

Tapasztalt vagyok

Olívia S.

Olívia S.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a kriptovaluta adózás Egerben?

8600 - 16100 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb adótanácsadóok Egerben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező adótanácsadót!

Saját vállalkozás keretein belül vállalok egyéni vállalkozók, CIVIL SZERVEZETEK (egyesületek, alapítványok), gazdasági társaságok (bt., kft.), könyvelőirodák részére teljes körű könyvelést (bevallások, beszámolók készítését, valamint magánszemélyek személyi jövedelem adó bevallásának készítését), távkönyvelést, és egyéb adminisztratív munkákat. SZOLGÁLTATÁSOK: CIVIL SZERVEZETEK (egyesületek, alapítványok), gazdasági társaságok (bt., kft.), egyéni vállalkozók, KATA egyéni vállalkozók, teljes körű könyvelése.

 • Kriptovaluta adózás

  6100 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Megbízható, pontos, ajánlom mindenkinek.

József
2 éve

Egyéni vállalkozóként vállalom elsősorban egyéni vállalkozók, kft.-k, bt.-k teljes körű könyvelését, bérszámfejtését, beszámolók készítését, előző évek könyvelésének rendbehozatalát, újrakönyvelését, könyvvezetését,valamint egyéb számviteli szolgáltatások nyújtását. Felelősségbiztosítással, reális áron. Magánszemélyek személyi jövedelemadó bevallását is elkészítem. Távkönyvelést is vállalok. Regisztrált mérlegképes könyvelő vagyok, 16 éves szakmai, minden vállalkozói területen, szerzett tapasztalattal. Partnereimnek folyamatos kapcsolattartást biztosítok, munkájukhoz igazítva, akár hétvégén is. SZOLGÁLTATÁSOK: - teljes körű könyvelés, bevallások készítése - igény esetén visszamenőleges könyvelés - távkönyvelés - éves beszámolók, bevallások készítése - bejelentések, képviselet NAV-TB - bérszámfejtés - Munkáltató által fizetendő adók és járulékok lejelentése - Munkavállalók bejelentése - Munkáltatói igazolások kiadása - Munkavállalói juttatások, ellátások és adókedvezmények kezelése

 • Kriptovaluta adózás

  7100 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Megbízható, korrekt, szakmailag felkészült, hozzáértő csapat, 30 év szakmai tapasztalattal segíti ügyfeleit könyvelő-adószakértő szolgáltatásokkal. Szakmai teljesítményéért a Magyar Adótanácsadók és Könyvviteli Szolgáltatók Országos Egyesülete "ELISMERT TAGJA" védjed használatára jogosult.

Pál
2 éve

Teljes körű számviteli, pénzügyi, ügyviteli adó-, bér-, tb-, munkaügyi tanácsadás és ügyintézés, cégalapítás gazdasági társaságok részére. Érden és környékén, Pest megyében, Budapesten és vonzáskörzetében akár helyben (az ügyfél irodájában is), illetve távkönyvelési vagy felügyeleti könyvelési konstrukciókban. Könyvvizsgáló partnerünk ügyfeleink részére kedvezményes díjszabással áll rendelkezésre.

 • Kriptovaluta adózás

  6000 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon segítőkész csapat! Nekem ez az első vállalkozásom, rengeteg kérdésem volt az elején és végig türelmesen álltak hozzám. Ajánlom őket bárkinek!

Sándor
2 éve

Cégünk mérlegképes könyveléssel, adótanácsadással és biztosításközvetítéssel foglalkozik 2008 óta. Ügyfeleink a gazdasági élet eltérő területeit képviselik: szolgáltatás, ipar és mezőgazdaság. Vállalunk egyéni vállalkozások, őstermelők, családi gazdaságok, Bt.-k, Kft.-k és nonprofit társaságok könyvelését. Segítünk megtalálni az optimális adózási módot (KATA, EVA vagy tételes). Vállalkozás indításában, feltámasztásában, vagy akár lezárásában is segítségére lehetünk. Szakmai felelősségbiztosítással, ügyvédi háttérrel is rendelkezünk. Kaposváron és Dombóváron is működik irodánk. Reméljük nemsokára elégedett ügyfeleink között köszönthetjük! SZOLGÁLTATÁSOK: Szektorsemleges könyvelést és teljes körű adózási és számviteli szolgáltatást nyújtunk (könyvelés, bérszámfejtés, bevallások készítése, beszámoló összeállítása, költségelemzés, adóoptimalizálás, adótanácsadás, hatóságok előtti képviselet, cégátvilágítás, vállalkozás indítása, stb.). Mezőgazdaságban tevékenykedő ügyfeleinket is magas szakmai színvonalon tudjuk kiszolgálni, amely magában foglalja a támogatások igénylését is (MK, korábban MVH).

 • Kriptovaluta adózás

  7000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Könyvelési, adózási ügyekhez egyáltalán nem értek, de ők olyan érthetően és egyszerűen válaszolnak a kérdéseimre, hogy minden világos lesz a témában. Időben figyelmeztetnek, mennyit, hova és milyen határidővel kell befizetni. Nagyon elégedett vagyok velük!

László
2 éve

Cégünk 2001-ben alakult azzal a céllal, hogy belföldi vállalkozások részére nyújtson számviteli és pénzügyi szolgáltatást, amelynek keretében vállaljuk kettős könyvelési feladatok elvégzését, adóbevallások és beszámolók elkészítését, bérszámfejtési és munkaügyi feladatok ellátását, KSH adatszolgáltatást, ügyfél, hatóságok előtti képviseletét. Bérszámfejtés outsourcing elektronikus kapcsolattartással, vállalkozások, munkaerő kölcsönző cégek részére. Irodánk a gazdasági élet számos területén működő cégeknek (kereskedelem, vagyonvédelem, fuvarozás, alapítvány, munkaerő kölcsönző stb.) nyújt könyvelési és bérszámfejtési szolgáltatást. Kérésre referenciát biztosítunk. A Kilman Consulting Kft. komplex ügyviteli szolgáltatást nyújt a cégalapítástól a könyvvizsgálatig. Elsődleges szempontunk a tevékenységünk maximális pontossággal határidőre történő elvégzése a törvényi előírásoknak megfelelően. A tudomásunkra jutott minden adatot bizalmasan kezeljünk. Könyvelői felelősségbiztosítással rendelkezünk. SZOLGÁLTATÁSOK: Könyvelés, bérszámfejtés, adótanácsadás. Távkönyvelés a megbízó ügyviteli rendszerében. (pl. SAP) Segítség nyújtás cégalapításhoz, átalakuláshoz, beolvadáshoz. Könyvvizsgálat partner könyvvizsgáló segítségével. Bérszámfejtés outsourcing vállalkozások részére.

 • Kriptovaluta adózás

  7800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

A leírt vélemények alapján választottam Erzsébetet, és csak igazolni tudom a sok pozitívumot: kedves, lelkiismeretes, alapos, segítőkész. Örülök, hogy megismerhettem, és ajánlom mindenkinek, aki könyvelőt keres!

Illyes
2 éve

Regisztrált mérlegképes könyvelő vállalja Kft-t, Bt-k és egyéni vállalkozások könyvelését, bérszámfejtést, bevallások, beszámolók elkészítését.

 • Kriptovaluta adózás

  5200 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Professional kind bookkeeper firm

Henrietta
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj adótanácsadó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy adótanácsadó kriptovaluta adózás közben Egerben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

IKEA bútor összeszerelés: mennyibe kerül Egerben?

Egerben az ikea bútor összeszerelés átlagos díja 2400 - 4500 Ft/óra. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok hiteles véleményeket?

Egerben az ikea bútor összeszerelés szolgáltatáshoz már 30 véleményt kaptunk és értékeltünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű specialistáról megtalálható már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok bútorasztalost Egerben?

Most 23 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést IKEA BÚTOR ÖSSZESZERELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy bútorasztalos?

Egy bútorasztalos ezzel a munkával bízható meg: ikea bútor összeszerelés vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi bútorasztalos?

Egy megbízható bútorasztalos részletes árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és betartja a megbeszélt határidőt. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben lehet szükséged rá: bútorasztalos?

Ha egy megbízható bútorasztalos segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! Az IKEA bútor összeszerelés és a hasonló feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas