Hogyan szerkesszük meg a profilunkat?

A profil – az Ön a névjegykártyája. Minél részletesebben és tisztábban ír önmagáról és a tapasztalatairól, annál több ügyfél fogja felkérni Önt a feladatra.

Iratkozzon fel a kategóriákra

Nyissa meg a profilbeállításokat, és iratkozzon fel a feladatokra azokban a kategóriákban, amelyekben szeretne dolgozni. Értesitéseket fog kapni az új megrendelésekről a megjelölt kategóriákban.

Írjon magáról

A helyes döntés meghozatalhoz az ügyfeleknek részletes információra van szükségük az Ön oktatásáról és munkatapasztalatáról. Sorolja fel az Önnel való együttműködés összes előnyét. Sorolja fel pozitív tulajdonságait, adja meg a fizetési feltételeket: előleg ellenében dolgozik, vagy a munka befejezése után várja a fizetést.

Figyelem! A profilban tilos kapcsolattartási adatokat közzétenni: telefon, e-mail, linkek más webhelyekre.

Csatoljon portfóliót

Portfólió – bármely profil fontos része. Ha mester a szakmája, töltsön fel képeket az elkészült munkáról, ha promóter - csatolja a képeit vagy videóit a munka végzés során. Lakások takarítása a szakterülete? Mutassa meg munkája eredményét képeken “előtte” és “utána”. Szállítással foglalkozik- töltse fel fényképeit nehéz teherrel vagy gyönyörű virágcsokorral a kezében, autón vagy kerékpáron.

Javasoljuk, hogy legalább 10 fényképet és videót töltsön fel a galériába. Az Önről szóló szöveg optimális mérete 150-300 karakter.

Qjob garantálja: a szép portfóliónak köszönhetően, annak a valószínűsége, hogy Önt kérik fel a feladatra, 30% -kal növekszik!

Jelezze a szolgáltatások költségeit

Annak érdekében, hogy az ügyfelek könnyebben eligazolódjanak szolgáltatásai árában, jelölje meg átlagos órabérét, azt a területet, amelyben él, vállal-e kiszállási feladatokat (a „ Lehetséges kiszállás” opció).

Ha a profil egyes információi nem jelennek meg, akkor még vizsgálat alatt állnak. Ez általában 5 munkanapot vesz igénybe. Kérjük, várja meg a végső döntést, vagy írjon az ügyfélszolgálatnak.

Ha módosítani szeretné profilja adatait, azt bármikor megteheti.