Autó ellenőrzés: erre van szükséged Győrben és környékén?

Autószerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj autószerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 27 autószerelő közül! Korrekt autó ellenőrzés árak: 6000-11300 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Győrben! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Győrben környezetében elérhető szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

4 autószerelő most online

Laszló

Laszló

Еrdekel.

József

József

Sok tapasztalatom van

Zoltan

Zoltan

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az autó ellenőrzés Győrben?

6000 - 11300 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 30-től

A legjobb autószerelők Győrben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező autószerelőt!

Kérjen ingyenes telefonos tanácsadást és futárt! Akár 24 órán belüli elszállítással. Hívjon minket! Klímakompresszor javítás, felújítás - szállítással és fél év...

 • Autó ellenőrzés

  5100 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

A következőket tapasztaltam: -Nem ugyan az javította a motort akivel én telefonon beszéltem -Hanyag volt az össze szerelés (tankjeladót nem dugták vissza), hátsó villán a láncfeszítő csavarja lemaradt a jobb oldalon. Késöbb se lett jobb hiába bíztam benne: -Ígértek egy alkatrészt hogy felhívnak néhány bontós ismerőst hogy biztosan jó alkatrész kerüljön a motorba(sosem történt meg, nekem 2 telefonhívás volt és találtam) -Majd gumit kellett cserélni elől jeleztem h csak délelött tudok menni és fél 10-ig végeznem kell nálluk mondjon egy napot amikor ezt megtudja oldani, oké mondott egy héttel késöbbi időpontot-oda megyek majd a megbeszélthez képest 10-15 perc várakozás után feltotuk az emelőre a vasat a kerék levétel a következőképp zajlott: -motoremelés-két kanál leves-majd sárvédő le-havernak egyeztetés a motoron hogy melyik csavart csavarja ki a sajátján-kerék anyák lelazítása-két kanál leves-ismét haver kisegítése.... a 9 órás időpontal háromnegyed 10-kor került le a motor az emelőről egy véleményem szerint max 20 perces munkával. Nem ítéltem elsőre de sajnos több alkalom után azt tudtam levonni hogy ez nem aza szervíz ahova én szívesen hordom a vasat, az már csak mellékes volt hogy semmi szervízlap és amikor rákérdeztem a válasz az volt hogy hagynak itt sokkal drágább motorokat is, nem számlát kértem csak egy papírt hogy ott hagytam amit távozáskor nyugodtan eltéphettünk volna. A másik műhelyt felhívtam az javított akivel telefonon beszéltem és amit ígért az úgy is volt nem lettem elfelejtve nem lettek csavarok kifelejtve....

Váltó javítás, felújítás precízen a Dottore Autószervizben. Kérjen időpontot! Meghibásodott manuális vagy automata váltója? Válassza a Dottore Autószervizt! Szakértő Csapat. Átlátható Árak. Márkafüggetlen szerviz. Precíz Javítások. Csereautót biztosítunk.

 • Autó ellenőrzés

  2700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Ügyfélbarát ügyintézés, szakszerű munkavégzés. Köszönöm!

Ha felújításra szorul, rángat automata váltója bízza profi szakemberekre autóját! Kérjen ajánlatot online, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon! Budapesthez közel. Garancia. Gyors munkavégzés. Szakértelem.

 • Autó ellenőrzés

  3400 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Korrekt!

Autóklíma javítás, szivárgáskeresés rövid határidővel, kedvező alkatrészárakkal Szegeden. Autóklíma töltés akár 2 órán belül (szivárgásmentes rendszer esetén) Szeged központjában.

 • Autó ellenőrzés

  5100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Correct team

Szerezzen Automata Váltó Jelzései. Azonnali minőségi találatok az iZitónál! Szerezzen Automata Váltó Jelzései. Fedezze fel találatok millióit itt. Milliók bíznak benne.

 • Autó ellenőrzés

  3600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

A szervíz dolgozói ,inden alkalommal kedvesen, udvariasan kommunikálnak. Munkájukat a vállalt időre teljesítik. Soha nem csalódtam még a munkájukban. Több, mint 10 éve visszajáró kuncsaft vagyok. Azt hiszem, ez jelzi elégedettségemet! Köszönöm nekik!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj autószerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy autószerelő autó ellenőrzés közben Győrben

Kérdések és válaszok