Futómű beállítás szolgáltatásra van szükséged Győrben és környékén?

Autószerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj autószerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 30 autószerelő közül! Korrekt futómű beállítás árak: 2600-4800 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Győrben! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Győrben környékén dolgozó szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

5 autószerelő most online

Botond

Botond

Еrdekel.

István

István

Sok tapasztalatom van

Sándor

Sándor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a futómű beállítás Győrben?

2600 - 4800 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 30-től

A legjobb autószerelők Győrben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező autószerelőt!

Kérjen ingyenes telefonos tanácsadást és futárt! Akár 24 órán belüli elszállítással. Hívjon minket! Klímakompresszor javítás, felújítás - szállítással és fél év...

 • Futómű beállítás

  5100 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

A következőket tapasztaltam: -Nem ugyan az javította a motort akivel én telefonon beszéltem -Hanyag volt az össze szerelés (tankjeladót nem dugták vissza), hátsó villán a láncfeszítő csavarja lemaradt a jobb oldalon. Késöbb se lett jobb hiába bíztam benne: -Ígértek egy alkatrészt hogy felhívnak néhány bontós ismerőst hogy biztosan jó alkatrész kerüljön a motorba(sosem történt meg, nekem 2 telefonhívás volt és találtam) -Majd gumit kellett cserélni elől jeleztem h csak délelött tudok menni és fél 10-ig végeznem kell nálluk mondjon egy napot amikor ezt megtudja oldani, oké mondott egy héttel késöbbi időpontot-oda megyek majd a megbeszélthez képest 10-15 perc várakozás után feltotuk az emelőre a vasat a kerék levétel a következőképp zajlott: -motoremelés-két kanál leves-majd sárvédő le-havernak egyeztetés a motoron hogy melyik csavart csavarja ki a sajátján-kerék anyák lelazítása-két kanál leves-ismét haver kisegítése.... a 9 órás időpontal háromnegyed 10-kor került le a motor az emelőről egy véleményem szerint max 20 perces munkával. Nem ítéltem elsőre de sajnos több alkalom után azt tudtam levonni hogy ez nem aza szervíz ahova én szívesen hordom a vasat, az már csak mellékes volt hogy semmi szervízlap és amikor rákérdeztem a válasz az volt hogy hagynak itt sokkal drágább motorokat is, nem számlát kértem csak egy papírt hogy ott hagytam amit távozáskor nyugodtan eltéphettünk volna. A másik műhelyt felhívtam az javított akivel telefonon beszéltem és amit ígért az úgy is volt nem lettem elfelejtve nem lettek csavarok kifelejtve....

Bosch Car Service minősítéssel, több mint 10 éves tapasztalattal várjuk Szeged szívében. Fényképpel dokumentált hibafeltárás bármely autómárka esetében, gyors javítás.

 • Futómű beállítás

  2000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Megbízható jóindulatú és szakmailag is felkészűltek a fiúk. Csak ajánlani tudom őket. És árban sem rosszak.

Kormánymű felújítás, a kopott, korrodált alkatrészek cseréje garanciával 1-2 nap alatt. Hívjon most és ingyen érte megyünk Budapesten és országosan is. Gyorsak Vagyunk.

 • Futómű beállítás

  4400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Car-Garantie stabil megbízható partnere.

Hívjon árajánlatért, 1-2 nap alatt szállítjuk ingyen az egész országban, 1 év garanciával. Eladó kormányművet keres? Inkább javíttassa meg velünk kedvező áron, gyári minőségben! Hatalmas raktárkészlet. Gyári minőség. Nemzetközileg elismert. 15 éves tapasztalat.

 • Futómű beállítás

  4800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Gyors,precíz és minőségi munka.A kontakt személy rendkívül kedves és segítőkész. Nem beszél mellé,mint ahogy azt sok helyen megszokhattuk. Csakis ajánlani tudom.

Kipufogó Webáruház Kipufogódobok, katalizátorok, flexibilis csövek. Nem jön be a traktor hang? Rendeld meg most és pár napon belül már száguldozhatsz tovább.

 • Futómű beállítás

  4000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Supwr kft

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj autószerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy autószerelő futómű beállítás közben Győrben

Kérdések és válaszok