Szélvédő fűtőszál javítás szolgáltatásra van szükséged Győrben és környékén?

Autóüvegest találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj autóüveges szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 29 autóüveges közül! Korrekt szélvédő fűtőszál javítás árak — 2800-5300 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Győrben! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Győrben közelében elérhető szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

4 autóüveges most online

György

György

Еrdekel.

Zoltan

Zoltan

Sok tapasztalatom van

Laszló

Laszló

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a szélvédő fűtőszál javítás Győrben?

2800 - 5300 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 30-től

A legjobb autóüvegesek Győrben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező autóüvegest!

Kérjen ingyenes telefonos tanácsadást és futárt! Akár 24 órán belüli elszállítással. Hívjon minket! Klímakompresszor javítás, felújítás - szállítással és fél év...

 • Szélvédő fűtőszál javítás

  5100 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

A következőket tapasztaltam: -Nem ugyan az javította a motort akivel én telefonon beszéltem -Hanyag volt az össze szerelés (tankjeladót nem dugták vissza), hátsó villán a láncfeszítő csavarja lemaradt a jobb oldalon. Késöbb se lett jobb hiába bíztam benne: -Ígértek egy alkatrészt hogy felhívnak néhány bontós ismerőst hogy biztosan jó alkatrész kerüljön a motorba(sosem történt meg, nekem 2 telefonhívás volt és találtam) -Majd gumit kellett cserélni elől jeleztem h csak délelött tudok menni és fél 10-ig végeznem kell nálluk mondjon egy napot amikor ezt megtudja oldani, oké mondott egy héttel késöbbi időpontot-oda megyek majd a megbeszélthez képest 10-15 perc várakozás után feltotuk az emelőre a vasat a kerék levétel a következőképp zajlott: -motoremelés-két kanál leves-majd sárvédő le-havernak egyeztetés a motoron hogy melyik csavart csavarja ki a sajátján-kerék anyák lelazítása-két kanál leves-ismét haver kisegítése.... a 9 órás időpontal háromnegyed 10-kor került le a motor az emelőről egy véleményem szerint max 20 perces munkával. Nem ítéltem elsőre de sajnos több alkalom után azt tudtam levonni hogy ez nem aza szervíz ahova én szívesen hordom a vasat, az már csak mellékes volt hogy semmi szervízlap és amikor rákérdeztem a válasz az volt hogy hagynak itt sokkal drágább motorokat is, nem számlát kértem csak egy papírt hogy ott hagytam amit távozáskor nyugodtan eltéphettünk volna. A másik műhelyt felhívtam az javított akivel telefonon beszéltem és amit ígért az úgy is volt nem lettem elfelejtve nem lettek csavarok kifelejtve....

Bosch Car Service minősítéssel, több mint 10 éves tapasztalattal várjuk Szeged szívében. Fényképpel dokumentált hibafeltárás bármely autómárka esetében, gyors javítás.

 • Szélvédő fűtőszál javítás

  2000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Megbízható jóindulatú és szakmailag is felkészűltek a fiúk. Csak ajánlani tudom őket. És árban sem rosszak.

Kormánymű felújítás, a kopott, korrodált alkatrészek cseréje garanciával 1-2 nap alatt. Hívjon most és ingyen érte megyünk Budapesten és országosan is. Gyorsak Vagyunk.

 • Szélvédő fűtőszál javítás

  4400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Car-Garantie stabil megbízható partnere.

Hívjon árajánlatért, 1-2 nap alatt szállítjuk ingyen az egész országban, 1 év garanciával. Eladó kormányművet keres? Inkább javíttassa meg velünk kedvező áron, gyári minőségben! Hatalmas raktárkészlet. Gyári minőség. Nemzetközileg elismert. 15 éves tapasztalat.

 • Szélvédő fűtőszál javítás

  4800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Gyors,precíz és minőségi munka.A kontakt személy rendkívül kedves és segítőkész. Nem beszél mellé,mint ahogy azt sok helyen megszokhattuk. Csakis ajánlani tudom.

Kipufogó Webáruház Kipufogódobok, katalizátorok, flexibilis csövek. Nem jön be a traktor hang? Rendeld meg most és pár napon belül már száguldozhatsz tovább.

 • Szélvédő fűtőszál javítás

  4000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Supwr kft

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj autóüveges szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy autóüveges szélvédő fűtőszál javítás közben Győrben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Szélvédő fűtőszál javítás: mennyibe kerül Győrben?

Győrben a szélvédő fűtőszál javítás átlagos díja 3000 - 5600 Ft/db. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek hiteles értékeléseket?

Győrben a szélvédő fűtőszál javítás szolgáltatáshoz már 27 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Az összes magas minősítésű specialistáról megtekinthető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek autóüvegest Győrben?

Ebben a pillanatban 21 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést SZÉLVÉDŐ FŰTŐSZÁL JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy autóüveges?

Megéri egy Qjob-on megtalálható autóüvegest keresned amennyiben a következőre van szükséged: szélvédő fűtőszál javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérhetjük egy profi autóüveges segítségét?

Egy megbízható autóüveges a szélvédő fűtőszál javítás mellett több mindenhez érthet. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben van szükséged a következőre: autóüveges?

Ha egy megbízható autóüveges segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A szélvédő fűtőszál javítás és az ezzel kapcsolatos feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas